kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a deeej nehiiii nooooo, a ti men zej že žajfo za milo vračaš heheheheh, ej no sej sm reku da bom noht pokazal al pa prst Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Tinal...takes my breath away... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinal...takes my breath away... I`m speachless...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 hehehe... tina... speachless... hehehehe... hehehehe...hehhahahahahahhaahahahah ... hohohohoho... hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe... tina... speachless... hehehehe... hehehehe...hehhahahahahahhaahahahah ... hohohohoho... hehehttp://www.ssfdv.org/forum/images/smiles/kladivo.gif Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 I`m speachless...... Zdaj mi je pa cist jasno zakaj hods 35 minut na smarno goro... 20 minut hoje in 15 minut podpisovanja avtogramov! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj mi je pa cist jasno zakaj hods 35 minut na smarno goro... 20 minut hoje in 15 minut podpisovanja avtogramov! Ej! Zadnjič je blo 33! (ne me zezat!) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej! Zadnjič je blo 33! (ne me zezat!) Ful dobr, da si se naucila hitreje podpisovat!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Mal je slaba...ampak po tako dolgem času bo menda tudi tale za prvo silo Le kdo mi je kazal guzo, da se tak butasto rezim Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Chandra lušna si heheh kdo ti je kazal guzo, ta je pa dobra Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 tinallll kak si dobra Chandra, sej ti si tudi dobra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Vsi na slikah ste the best Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 same dobre nove fotke evo....crkotina da nebojo sam lepe gor Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Chandra, lepo te je videt, lušna bejba... Todika Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Here I am......... <{POST_SNAPBACK}>Pa še ena fotka.....Ohoho, kar sijes, opazna sprememba na bolje, zelo dobro zgledas! <{POST_SNAPBACK}>Mal je slaba...ampak po tako dolgem času bo menda tudi tale za prvo silo O, Chandra, pri tebi tud razlika, - mal vec samozavesti, bolj sijoce oci, zaljubljena? <{POST_SNAPBACK}>evo....crkotina da nebojo sam lepe gor Joj si dobra Tody, dbest!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Chandra- luštna mlada dama... Todika - se vidi, da si vedno za kakšen hec; luštna fotka : Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Tinal...res si spremenjena...lepa....sej si bla prej tud, sam zdej kr siješ... Chandra, nežna dušca....je bla pa res huda guza! Todika...a to je blo po žuranju??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika...a to je blo po žuranju??? ne moj se je trudu mi en program razložit, jaz pa k sm pravi com.frik, nism pojma mela.....in je tole ratal uglavnem on je obupu pol..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 wow, lustna, Devica!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 thnx Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Devičica No, en kiss na your....eeee.....liček Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 devica ti si cist moji sestri podobna. Ze razumem, da s tako majco okol hods... ampak da pa s takimi zidovi okol hodis... to je pa ze 2 much! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 fuul bejbika!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Devica...tale nick ti čist nč ne paše k tejle slikci! Prov bejbika si! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.