seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da vidte kk sm jz en neprijazen deklic in s kakimi majicami hodim okrog. Danasnja mladina... wau devica Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Tinal,dober geštel ! Chandra,končno se te lahko predstavljam ! Devica, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 .. .sam sm cist brez silicona!! edin, ce sm tolk populraen, da so me upodobil iz silicona! -------- hja kr kr zgleda kr silicon free ja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 devička, fajn si Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Chandra, devica, tinal in sploh vse ste the best Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ups sm se zmotila - VSI ste the best Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da vidte kk sm jz en neprijazen deklic in s kakimi majicami hodim okrog. Danasnja mladina... Mmmmm,bambina,qe bella! Pa napis mi je všeč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja tinal ti kr nadaljuj, pa ne nehat, naj ti postane rutina vsaj 30 min. na dan pa se boš dobr počutla in vse O čem ti to, Silki? ker se mi ne da za nazaj brat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 evo marsa, najdla neki zdej pa naj reče gdo kok sm fajn na tej fotki č upa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Thanx, Contesa Todika, za lepo barvo las, pa za tist kar jes. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo marsa, najdla neki zdej pa naj reče gdo kok sm fajn na tej fotki č upa haha, to, Todika, res si faca!!! :palec: *V temi Sanjska zenska ste postnili neko fotko Mise Margan, kao ful grozno.Pa sem rekla, da je zato grozna, ker je ona, da ko pa bi katera nasa dala tako fotko (ne bi je, razen astre, todike in mene), pa bi rekli, joj kok posreceno. zdaj pa si predstavljajte, da bi recimo 'morali' Todikin videz, pac njo - ocenjevati sam po tejle fotki.Pa se recimo po oni z jezikom. a znamo kuknit za hip tkole?Ne?Una je grozna, ker je sanjska, mi smo pa fajn, ker se poznamo. ejj jej jej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo marsa, najdla neki zdej pa naj reče gdo kok sm fajn na tej fotki č upa Kok si fajn Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ma klinc si kaki si....vsi se pačimo neki pa delamo frise grozne pa nas glih tedi tud pofotka gdo......zaka pa neb tud kej takega gor dali gdaj, ne sam une k smo vsi lepi pa nasmejenai, filmski skor ja diana, dvojčk zaka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Todika, ne me rajcat .... rizevo cokoldo mam deeeelc najrajsi!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kok si fajn si pa upaš, te bom za uhe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 a to je riževa čokolada Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika, ne me rajcat .... rizevo cokoldo mam deeeelc najrajsi!!! ni riževa fereroroše Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 tole sem ze dala sicer... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 pa se pogledaš pol pa ne morš verjet da sploh možno tako faco skup spravit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Taka...mamica si tuki Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 al pa tale :OO!: lubibohsemeusmili že fotka sam, če pozabmo na fris je grozna, taka temna, morbidna skor, pol še pa fris za u grozlivko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Todika, kul, všeč mi je tvoj pristop... ko se spomnim,kakšne fotke sem jaz dala gor... ...ampak vse to smo mi...in imamo obdobja, vsaj jaz jih imam , ko zgledam ful dobro, pa ona ko sem :xx!: za takšne fotke... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 Odkje pa to Devica? Cist materinska zgledam tule al kaj... taka zaskrbljena mami, v resnici pa sem pol minute pred temle do stropa skakala. Todika! x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.