Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ja točn to Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Kok sta pa face vidve...Todika, Marsa....čeprov na telih slikcah maw čudn zgledata, sta CARICI! Sej bi jst tud kako dala, pa jih mam sam na mobiju in morm pol na mail si pošiljat in pol še sm gor in pol si lohk vsak mesec nabijem računa na mobiju za mmse tok, da glava boli...mogoče si bom pa digitalca za rd kupla? Kva pa vem....sploh nism pomisnla do zdej???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Marsa,ja, taka zaskrbljena, pa siroke boke mas. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa,ja, taka zaskrbljena, pa siroke boke mas. Kva si žleht...sploh opazla nism tega...sam faco sm gledala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa siroke boke mas. TO!!! ker drugac sem brez bokov, dila. Macono pa tud spominjam na 'mami', ampak njeno, pa zato ker mam suhe noge mensezdi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Kdo si upa zdržat 2 minute (ok 6 ) brez kisika pa pol z digitalcem poslikat- takrat ko je že na meji, da bo padel v nezavest. Bi blo dobr, da bi vidlo kakšno barvo obraza ima. Ker ne vem ali je rdeče al vijolične. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 no sej tko ne vem kaj si povedla šibam v astrošolo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ma ta šola življenja se tk nkol ne konča........na konc pa še zmeri butast umreš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole sem ze dala sicer... tlele si cela škorpija Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 El Nino, če pa veš kje sm slikana na tisti slikci, pa svaka ti čast! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Todika, a se ti kej v Luni zadržuješ na Vranskem??? Že skoz študiram od kje si mi znana....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ful dobr, da si se naucila hitreje podpisovat!!! Samson23, a ti mene mal zaj*.... ? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika, a se ti kej v Luni zadržuješ na Vranskem??? Že skoz študiram od kje si mi znana....... ne, čeprov bi se lohk, k sm čist bliz še študirej, še Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne, čeprov bi se lohk, k sm čist bliz še študirej, še Jah, pol pa ne vem več...... razen če kej po Braslovčah hodš....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah, pol pa ne vem več...... razen če kej po Braslovčah hodš....... tud ne......a si v celje hodla v šolo? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tud ne......a si v celje hodla v šolo?Nope, born and raised in LJ... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> haha, to, Todika, res si faca!!! :palec: *V temi Sanjska zenska ste postnili neko fotko Mise Margan, kao ful grozno.Pa sem rekla, da je zato grozna, ker je ona, da ko pa bi katera nasa dala tako fotko (ne bi je, razen astre, todike in mene), pa bi rekli, joj kok posreceno. zdaj pa si predstavljajte, da bi recimo 'morali' Todikin videz, pac njo - ocenjevati sam po tejle fotki.Pa se recimo po oni z jezikom. a znamo kuknit za hip tkole?Ne?Una je grozna, ker je sanjska, mi smo pa fajn, ker se poznamo. ejj jej jej. sej se jst trudim dat neki fotk gor, ker sem skenerček dobila, pa mi skoz javlja da ni dovolj prostora... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 no konchno!ste se le odlochle, pa se pokazale take k ste res.... grozne,za u grozljivko,take: bohseusmil zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 a takšno mnenje imaš ti o meni :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a takšno mnenje imaš ti o meni :xx!: ti ne rabish objavljat svoje fotke... itaq vem, da si... ................ zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> no konchno!ste se le odlochle, pa se pokazale take k ste res.... grozne,za u grozljivko,take: bohseusmil zlomk a ns maš kej bol rad zdej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ns maš kej bol rad zdej itaqprekipevam od vsesploshne lunarne ljubezni..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> itaqprekipevam od vsesploshne lunarne ljubezni..... zlomk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> do VSEH....ne sam do tebe (de si naush kej domishljala) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> do VSEH....ne sam do tebe (de si naush kej domishljala) zlomk js pa tok skakala od vesela da sm si skor kej nardila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.