Guest ODRI 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ...evo mojo čebelco Uršo in Luno..ter seveda mene mojo malenkost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Odri, vse tri ste zelo srčkane...... Zelo lepa fotografijaxDDx Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Tole pa biti jaz vsa nasmejana predno sem šla včeraj na izpit: PO IZPITU SEM PA IZGLEDALA TAKOLE: :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...evo mojo čebelco Uršo in Luno..ter seveda mene mojo malenkost Ooo, simpaticna fotka Taka, za okvir <{POST_SNAPBACK}>Tole pa biti jaz vsa nasmejana predno sem šla včeraj na izpit: Joj, te tvoji ucki pa nasmeh Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Kokica Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole sem ze dala sicer... tole me je navdihnilo, da poiščem kako svojo iz serije vanrednih Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 kokica matr... fuuuul fajn zgledaš... sploh nasmejana... taka pozitivna energija... fuuul energije odri in psička in hčerka... wwaaawwww zelo zelo luštna fotka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...evo mojo čebelco Uršo in Luno..ter seveda mene mojo malenkost Od ke, si že ti? Si mi zlo znana? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Hvala vsem za komentarje Todika men so tvoje fotke ful dobre Wua devica Kokica-lepa Jap Marsa res sem precej drugacna, glede samozavesti se nisi zmotila, zaljubljena pa tudi (drzi ze 6 let)...je pa bla fešta tule (od mojga mama praznovala abrahama) in se že dolgo nisem imela tako fino Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kokica matr... fuuuul fajn zgledaš... sploh nasmejana... taka pozitivna energija... fuuul energije Aiwi, hvala. res je, energije, smeha inbesed pri meni nikoli ne zmanjka...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ena grozniška Full dobra fotka.....Mi je všeč Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 cosma kok je huda!!! in BARVEEEEE uuuu fuuul dobra fotka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 kokica, si pa res simpatična, maš lepe zobke čedno ja odri, cosma, ma sej nevem več kaj rečt, v glavnem simpatično in čedno aja cosma tvoja slikca je prou zanimiva, drugačna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kokica, si pa res simpatična, maš lepe zobke čedno ja Ma, saj, jaz ti vedno zobe kažem. Sem kot kakšna kobila Meli-hihihi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 (popravljeno) ooo dankešen tak lepski odziv ...tole sem jaz brez make up-a , na taborjenju že ene 20 dan, brez vode in elektrike, pol se ti že mal skisa...smo se šli indijanski dan in je bilo moje ime Pojoča travka ...to mi je potem frenda, hotela uprizorit na faci . Mislim Pojoča travka, kak mukijevski ime....dam še tole zraven, da boste vidl, da nisem bila najbolj grozna... Popravljeno 9. junij 2005 -> cosma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ma, saj, jaz ti vedno zobe kažem. Sem kot kakšna kobila Meli-hihihi pa kje si zen najdla kobilo Meli?? hehehe ti pa si hecka si zelo simpatična Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 cosma, pa kaj ste se vi to šli neke indijance zmešane s klovni?? hehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa kje si zen najdla kobilo Meli?? hehehe ti pa si hecka si zelo simpatična Pač tak, preblisk skozi možgane.....Hecka????Ja, to pa to.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Seal, kje pa kaki klovni, čista psihiatrija tolpa norcev. V bistvu tole mogoče mal zgleda čudn, ampak se je pa d best mikastit za skalpe, ne doživiš tega vsak dan. Bilo nas je okoli 100 podobno zgledajočih dobr za znort! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ena fotka od prejšnega vikenda na obisku pri kolegicah na obali Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena fotka od prejšnega vikenda na obisku pri kolegicah na obali Ej, jaz bi tudi bila na obali...........Lepa fotka-si tolk cartkan, da.......No, pa bejba tud....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena fotka od prejšnega vikenda na obisku pri kolegicah na obali Zanimiva bejba Seal, tak na hitro in kolko lahko po eni fotki sodim, mi je ta pipika še najbolj všeč Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimiva bejba Seal, tak na hitro in kolko lahko po eni fotki sodim, mi je ta pipika sˇe najbolj vsˇecˇ Nekam zaspano mi deluje. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena fotka od prejšnega vikenda na obisku pri kolegicah na obali prec vidim primorko ja grem danes obiskat cel kup primork... dobre so Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole sem ze dala sicer... si prepričana, da ni to danica simsič?!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.