seal 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mi 2 z Loti ja sweet kašn kokolo je tvoj loti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 :xx!: še eno k sm v elementu dobre volje in smeha,pa upam, da se kdo naleze zej pa res od mene ne bo dolg časa nobene fotke več Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mi 2 z Loti Si bila na ALTERMEDU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>oo Chandra le kaj si zagledala na tej fotki?? hehe, kul nice Ma tole je slikano, ko smo trije stali in debatirali, pa sem pridno poslusala , pa se slikano je tako, da sploh nisem vedela, da je kdo slikal U, Seal tale nasmejana je Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Ajde, pa še ena moja od včeraj Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 metuljček je DJ ql fotka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mi 2 z Loti KJUT fotka Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: še eno k sm v elementu dobre volje in smeha,pa upam, da se kdo naleze zej pa res od mene ne bo dolg časa nobene fotke več Zelo lepa fotka z veliko nasmeha I LIKE IT!!!!!! Pa saj moramo zobe tudi imeti malo posončene, ne.....Jaz že vem kako to gre Sicer pa, Seal, tvojih fotk ni nikoli dosti, kar razveseli nas še, pašejo..... Ja, pa frizurco imaš tudi cool Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si bila na ALTERMEDU np Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>np Ena gospodična ti je bila kar podobna, ali pa sem jaz bolj megleno videl v nedeljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mi 2 z Loti Iiiiiiii kaksna ljubezen! <{POST_SNAPBACK}> :xx!: še eno k sm v elementu dobre volje in smeha,pa upam, da se kdo naleze zej pa res od mene ne bo dolg časa nobene fotke več lusten in simpatico! <{POST_SNAPBACK}>Ajde, pa še ena moja od včeraj heeeejj!! Kwa s pa rolal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>metuljček je DJ ql fotka No ja..občasno...včeraj pa silom prilike heeeejj!! icon_smile_approve.gif icon1_thumbup.gifKwa s pa rolal? icon_smile_shy.gif Prvo sem jim težil z rock'n rollom, ko je blo B.Dugme, smo bli še skupaj, pol so pa oni meni težil s srpsko, potokli so me pa s hip-hopom. No, na koncu smo bili vsi srečni Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 ejj...kje pa dogajal tole??? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ejj...kje pa dogajal tole??? zlomk Private žur Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prvo sem jim težil z rock'n rollom, ko je blo B.Dugme, smo bli še skupaj, pol so pa oni meni težil s srpsko, potokli so me pa s hip-hopom. No, na koncu smo bili vsi srečni Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 pa chudn...de so te s hip-hop...om.....k shtajerci tkooo na balkan padajo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa chudn...de so te s hip-hop...om.....k shtajerci tkooo na balkan padajo zlomk Ja ok.. Balkan pa to ... sam na koncu je nek mračen folk ostal, pa smo poslušal hip-hop ... pa se sam men zdi, al je not res tolk enga streljanja ...eh..se vidi, da sem že v letih Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> al je not res tolk enga streljanja BANG.....BANG....KILL THE NIGGER zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Hip hop je očitno obojestranska ljubezen Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hip hop je očitno obojestranska ljubezen che sm pa na kej alergichen...sm pa na hop-hop pa balkan zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> che sm pa na kej alergichen...sm pa na hop-hop pa balkan zlomk :xx!: Sva ze 2!!!! :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2005 jaz pa nisem, hip hopa sicer ne maram (pa sem ze clo plesala zadnjic 1x), balkan pa navadno kar zlo maram (razen da so vcasih zelo elasticni pojmi tegale *balkana*). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Men je pa balkan podn-tle mislim na turbofolk... recimo kaxn bregovic al pa kakovostn rock a la van gogh mi je cist ok! Hip hop je en komad na 500 poslusljiv, ostalo bi mogl pa prepovedat!! :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 V Avstraliji, skace kenguru, v svoji 'torbici' ima MP3 player, na usesih slusalke.Kaj poslusa ? Hip-Hop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V Avstraliji, skace kenguru, v svoji 'torbici' ima MP3 player, na usesih slusalke.Kaj poslusa ?Hip-Hop Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.