Piko 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Kokica, moraš imeti fajn fotografa, k se mu tvoja hčerkica tako sladko smehlja, da človek dobi vtis, da se nam.Primavera pa ima prav glede izbire ikonce ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še ena fotka od danes: Bjutiful!!! Res daj svojo fotko v avatar Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Joj, kako ste luštni z vašimi komentarji...... Hvala vsem.... Ja, ikonca em, em, morda jo pa res zamenjam..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, kako ste luštni z vašimi komentarji...... Hvala vsem.... Ja, ikonca em, em, morda jo pa res zamenjam..... Jaaa, kaj si pa zdaj namontirala v avatar? Reklama za Always Invisible? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 ena stara....z mojmu kužku Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 pa še ena živalska Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa sˇe ena zˇivalska Todika; ti si ena fuuuuul huda bejba! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 pa še ena živalska ta je ž bla sicer....enivej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 ooo hudo. kašne hude fotke! todika si faca. pa res si lušna... tud na teh starejših fotkah Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa še ena živalska ta je ž bla sicer....enivej Todika, katere "pasme" je tale kačica? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena stara....z mojmu kužkuTukaj sta... <{POST_SNAPBACK}>pa še ena živalska Nice ! <{POST_SNAPBACK}>pa še ena živalska ta je ž bla sicer....enivej :xx!: Kače pa mi niso preveč všeč ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaaa, kaj si pa zdaj namontirala v avatar? Reklama za Always Invisible? Šment, pa sem jim rekla, da naj me slikajo v glavo....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa še ena živalska ta je ž bla sicer....enivej lepo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Ena fotka za pozdravček: Zopet si sončim zobe...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Todika ful so zakon tvoje slikce, ti pa ful luštna Kokica veri najs Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 hvala hvala res so zakon....živalce namreč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Kaj si v živalskem vrtu v službi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj si v živalskem vrtu v službi he....sej bi bla res kuži je biv moj, skobca sm mela na negi tri mesce k je mev krilo prestreljeno(sm ga iz vode šla rešvat), pitona sm pa ne enmu motozboru dobila v varstvo, da je lastnik lohk v miru kak pir spiv Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 A sm vam že kdaj povedala - Lunatki moji - da ste prav vsi po vrsti prou fletkani.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 oooo kokiiica ke kokola MARSA ma pa full kjut osebno fotko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 kokica Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 hvala za komplimenteke: Chandra, Seal, Behi....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Kokica,temu jaz pravim ženska ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Evo me posledice dobre prijateljice... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Tale nasmešek je pa posledica....hmmmmmmmm...a je blo dobr, a ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.