Behemoth 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 uuu diana super si Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, res je hudic, ce rabs reklamo, da te kdo opazi... cel hudič... čeprov men se ona zdi tko HOT, hot bejba no , rajca me po pravici povedano , čeprav so fotke take da več prikrijejo kot pokažejo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 hey DIANA 2. slikca mmmm žnablčki 4. slikca - kjuti in tazadna slikca - sexy kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, res je hudic, ce rabs reklamo, da te kdo opazi... ti že veš, ane? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hey DIANA 2. slikca mmmm žnablčki 4. slikca - kjuti in tazadna slikca - sexy kul a tako... no, saj lahko v troje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a tako... no, saj lahko v troje.... Aira oboje, troje ni problem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aira oboje, troje ni problem :inocent: OK, ...jaz hočem njene žnablčke... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj je s tabo, ne maraš dvojčic.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> :inocent: OK, ...jaz hočem njene žnablčke... ma sej ni problem, ženske maste tko dvojne ustnice, žnablčke... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti že veš, ane? Sem umaknil post in se opravicujem! Ni bilo misljeno slabonamerno! Pac nisem tak, se pa strinjam, da je verjetno res tako izpadlo!Se enkrat opravicilo tebi, Diana. Tebi Seal, pa samo toliko! Ne vem, kaj imas sicer proti meni, vendar sem opazil, da se dostikrat vtaknes vame, ceprav se jaz ne vate. Ce ti kaj ni vsec, lahko poves direktno, ne pa da pregriznes vsak moj drugi post. Pa brez zamere! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tebi Seal, pa samo toliko! Ne vem, kaj imas sicer proti meni, vendar sem opazil, da se dostikrat vtaknes vame, ceprav se jaz ne vate. Ce ti kaj ni vsec, lahko poves direktno, ne pa da pregriznes vsak moj drugi post. Pa brez zamere! kdaj pa sm se js vtaknil vate oz. tvoje poste razen prejle?? veš kaj, ti meni nisi nič, še manj pa me kej motiš... sploh nevem, da obstajaš... tko, da sorry če sm te prej kakorkoli prizadel.. lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj se te delaš butla iz sebe jebo te ne bit tako stisnjen, boš dobil hemoroide. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> natrix, jaz se ne užalim tako hitro, še posebej če nekaj ni res. Hvala, pa vseeno! Pac ni bilo na mestu! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne bit tako stisnjen, boš dobil hemoroide. lol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Ok, Seal, vzeto na znanje. Me veseli, da ni problema. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nea so tolk glej, boš dobla kurjo slepoto če se tebi to še ni zgodilo, se tudi meni ne bo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 uhjej čak kera je zdej kera ? Diana pa Aira, a ni to ena in ista al sestri dvojčici, če je tako pridem prec dol v gorico... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 DIANA a ti maš seko dvojčico??? resno?? dej ne me hecat, povej no hmmmm zanimivo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Še ena fotka....za v zbirko starši z otroci..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Res sta srckane koki, ne bom te vec komentirala, ker itak vedno isto napisem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 iiii pa ful kjut... tamala blond Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Kokica Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Aiwek, Wanesa Ja, mala je blond kot oči...... Hčerkice se vedno vržejo po njih..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še ena fotka....za v zbirko starši z otroci..... o mamiii hehe, maš pa full lepe lase ja tamala je pa res vragec hehehe, a tko pol praviš da že gleda za fanti,aaa? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Kokica in hčerkica - luštni Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.