kokica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>o mamiii hehe, maš pa full lepe lase ja tamala je pa res vragec hehehe, a tko pol praviš da že gleda za fanti,aaa? Seal....hvala mala-fantje-ja itak....uh, kaj šele bo..... Ajda Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mala-fantje-ja itak....uh, kaj šele bo..... Bo taka, kot mamica...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bo taka, kot mamica...!? Ej, jaz pa že nisem takšna...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Če te ne bi videl...ne bi rekel ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ene stareeeeeeee Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 pa vsa izmučena na korošici pa čist natur brez fasade : Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Todika, dobre fotke.... tisto o izmučenosti na Korošico pa poznam....jaz tudi, naslednji teden jo imam v načrtu.....komaj čakam.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 sej gor je še šlo nekak...sam dol so me kolena izdala, sm komi prlezla....če neb mela palc bi mogli helikopter klicat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Todika, kolk rada gledam tvoje fotke... utrujena, naravna, spačena, lepota obraza pa ostaja... Kokica, od tvojih fotk pa vidim sam ..umaknjeno... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej gor je še šlo nekak...sam dol so me kolena izdala, sm komi prlezla....če neb mela palc bi mogli helikopter klicat ja, ti verjamem....kolena full nabijajo po hribu navzdol......pa saj, vse se zdrži....jaz prav uživam hodit v hribčke.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 če maš obrabo kolenskega hrustanca se užitki hribolazniški spremenijo v muke isusove astra Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>če maš obrabo kolenskega hrustanca se užitki hribolazniški spremenijo v muke isusove astra ej Todika a si dost hodila v hribe?? js bom tud začel mal hodit Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej Todika a si dost hodila v hribe?? js bom tud začel mal hodit A na Blejski grad? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 auuuu ----------če maš obrabo kolenskega hrustanca se užitki hribolazniški spremenijo v muke isusove astra Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej Todika a si dost hodila v hribe?? js bom tud začel mal hodit eh parkrat sm probala pa zmeri isto sranje :xx!: morm probat še enkrat s kolenčniki če bo kej bolš, če ne se bom pač mogla odpovedat bolj reliefnim lepotam narave Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Todika ti si pa res prou fejstfnt... za kolena ti pa se vedno ostane kolenski pas Jacka Levina. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A na Blejski grad? ma to je že preveč visoko zame Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika ti si pa res prou fejstfnt... za kolena ti pa se vedno ostane kolenski pas Jacka Levina. točn na tega tipa sm pa pozabla....zihr bo pomagal....vse reklame v katerih nastopajo tipi iz naftalina potegnjeni so zelo prepričljive Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Enga lupčka za mickenga, k sem ga danes tak raz....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Enga lupčka za mickenga, k sem ga danes tak raz....... hehe, a treniraš lupčke? ah, če bi bil vsaj meni namenjen kaj pa maš za ena očala? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, a treniraš lupčke? ah, če bi bil vsaj meni namenjen kaj pa maš za ena očala? Očala? Smo se tak mal hecal, so mi ble take hecne pa sem jih prec gor nataknila......Ja lupčka......seveda, še zate en big Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Enga lupčka za mickenga, k sem ga danes tak raz....... Ni slab bit raz...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Kokica, mene lahk raz.... kadar češ hihi se priporočam pa ne tle micka js sem še mlad morem še dost lupčkov dobit no.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> js sem še mlad morem še dost lupčkov dobit no.... Ti, sam a veš, da zame isto velja..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ti si še mlad to je res, in moreš tud še dost lupčkov dobit ampak js sem jih manj do zdej tko da bi blo fer da jih dobim mal hitrej pa mal več pol k bova pa na istem bova pa 50 50 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.