aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ewo tole je pa zdele k rišem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Kjut Aiwek kot vedno... daj še umetnino pokaži..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 k bo fertik. pa nč ne oblubm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>k bo fertik. pa nč ne oblubm Saj veš, da se boš odločila tako,da bo prav Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Aiwa pa luštkan avatar Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Aiwa, kaj je to zdej z vsakim dnem bolj luštna.... hm hm nice! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Aiwek je z leti vse bolj , pa taka "ustvarjalna" poza, slika je ziher nežna, topla, ... Aiwek Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 kok mam fotogenične rožce Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Ja mal so res fotogenične. Najbolj fotogenično je nad rožami. Pa vsi dobro zgledate na fotkah Kako sem neobziren vsi ste odlični na fotkah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najbolj fotogenicˇno je nad rozˇami. A si si to lase pobarvala? V hribih si she z drugo barvo las. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A si si to lase pobarvala? V hribih si she z drugo barvo las.eh to je blo dve leti nazaj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwek je z leti vse bolj , pa taka "ustvarjalna" poza, slika je ziher nežna, topla, ... Aiwek todi lepe rošce Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Aiwa luškana,pa Todika tudi ,pa lepe rožice maš Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Drugač pravjo da bo juter sončen dan. Mogoče bo nalsednji teden kaj dežavalo. Tolk o vremenu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok mam fotogenične rožce mmm kaka rožica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 TODIKA ......luštna kot vedno..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 (popravljeno) moja zvesta asistenta Dante & Sante Popravljeno 24. junij 2005 -> dr.moreno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 numero 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Ti si en tak Lucifer Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 numero 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Vau Aiwek fuuuuul lepa, pa fuuuuuul lepa fotka. Pa Todika ful lepa rožica Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 hwala chandri Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 aiwi, todika xokx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Včeraj predno grem v life: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.