aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 oo lepotička pa ful maš luštno majčko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Waw, kere luštne fotke... Kokica, upam, da si se mela lepo...Zih si se, ku si pa prava zvezdica Aiwa-itak Sam tale fotka v avatarju je pa najboljša Todika- najbolj simpatična punca na drugi strani trojan Pa še faca ful.Apolonija- luštn obrazek...Me ful spominjaš na eno znanko, za kero pa se tud cel cajt glave obračajo Aliana- upam, da si v redu, pa da je tista bleda koža sam maska za obraz. Lušna bejbika si četud žalostno gledaš.Pusica U, primavera, prvič se vidmo....Lepa fotka, lepa punca :palec: . Sam drugič pa glej da pade ena, na keri boš bolj prepoznavna Ninček ma pa lep nasmeeeh, lep nasmeeeh ninček ma....Pa lepe učke tud Chandra je pa taka nežna pupa...A ne...Nežna pa seksi obenem Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 devica ti tok posrečen talaš komplimente da se človeku še fajn zdi ja aiwek je res tak lušn deklič.....za u vitrino kokica pa.....uf...."fukiš" veri veri hot Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ja aiwek je res tak lušn deklič.....za u vitrino kokica pa.....uf...."fukiš" veri veri hot Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Aiwa, devica,Todika,Samson23 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 hwala hwala za u vitrino.... hehehehe matr bi mi blo dolgčas Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 uhja aiwek tlele k jezička kažeš nice, Kokica a taka hodiš ven a ... kam pa če smem vprašat? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hwala hwala za u vitrino.... hehehehe matr bi mi blo dolgčas sej bi kako kvalitetno pijačo zravn tebe postavli Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj predno grem v life: Tebe je lih prav, za moj okus. Obline mas, sportna postava, nisi presuha, lih prav Pa se lase mas fajn Pa oke. Nehujem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Waw, kere luštne fotke... U, primavera, prvič se vidmo....Lepa fotka, lepa punca :palec: . Sam drugič pa glej da pade ena, na keri boš bolj prepoznavna quote] ___________________________________________________________________ Ja, kje si pa zdaj mene najdla? Saj nisem že dolgo nič objavila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Že jz tud nism dolgo komentirala... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 kokica Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kokica a taka hodiš ven a ... kam pa če smem vprašat?Ninči, kaj ne smem takšna ven????? Kam smo šli? Ja najprej papcat v eno mehiško pa naprej po pubih,pa malo pleseka, zaključek je bil pa pri nas,ker smo morali poizkusiti našega domačega jagrčka..... p.s. Michelle-no,no, saj ni tako hudo, ampak vseeno hvala za komentar (so mi malo zrasle perutničke hihi)Behemoth666-hvala Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 kokica Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 kokica, moj komentar je bil pohvala in nic drugega. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 kokica Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kokica, moj komentar je bil pohvala in nic drugega. saj,vem,ravno zato so mi pa zrasle perutničke,hihihi.... Hvala Mišelkica..... še vedno bi tudi jaz tebe rada videla Ajda,Wanesa...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ne ne sej me bos, v zivo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne ne sej me bos, v zivo upam.....,da res Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 seveda, da ne, sej bom kej prilepila gor spet... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, sej bom kej prilepila gor spet... Te držim za besedo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Evo...to je pa moja nova pridobitev....sam tolk da se považim.... Lep dan vsem! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo...to je pa moja nova pridobitev....sam tolk da se považim.... Lep dan vsem!mmmm, i like it! da mam 10, 20 let manj......... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmmm, i like it! da mam 10, 20 let manj......... so leta res tako pomembna??? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Od delč... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.