Zasavka 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>so leta res tako pomembna??? kaj pa vem, mal bi mi blo nerodno Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Od delč... Eem...Indija? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 A ni to Tadž Mahal? Grobnica, k jo je dal model za svojo ženo zgradit, ker jo je tok močno ljubil...njej v spomin, ko je umrla... No, pa še eno grobnco dam, k je že dolg ni blo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 A hladilnik pucaš? Pa te gube na čelu...Uh, kolk si stara pa grda Joke, saj si ful kjut , dobra bejba ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Pomlad , men se zdi, da sem te v soboto videla Pikica, luskana, postavna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A hladilnik pucaš? Pa te gube na čelu...Uh, kolk si stara pa grda Joke, saj si ful kjut , dobra bejba ! Zakaj s pa to z rmenim napisala??? Sej b lohk vedla, da bo tak komentar padu...b mogla prej v slikarja it, pa gube polikat, pol pa gor slikco popnt...jah, klinc, zdej je, kar je...nej vsi vejo, da sm gubasta pr 25-ih! Še dobr, da nism vrata dala...tm je šele štala! Michelle...jah, no...s ptičje perspektive marskej dobr zgleda..ampak vseen hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Ful maš energy, Pikica Luštna Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Pikica energična , luštkana bejbika, gube nič ne motijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Apolonija ful dobr tatoo Pikica luštna ful, res najbol, prov vid se kolk maš energije Pomlad uau, indija Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Apolonija-dober tatoo (jaz tudi mogoče?) ) Pikica-res si luštna Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 pikec srček bejbkast... te vsaj kle mal vidm... če te že tko ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pomlad , men se zdi, da sem te v soboto videla Pikica, luskana, postavna Kje? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa vem, mal bi mi blo nerodno Sej si daš mejhnga pa tko nekam, da ni vedno opazen, da je samo tvojim bližnjim znano al pa tut to ne.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Pikica, nice nice, rdeča majčka pa črni laski uhja pa modri očki hihi njama njama Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Joj, kaki lepi komplimenti... šeeeeeeeeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Go Pika Pikica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 pika.... kaki bonglni.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Pikica lustna si zlo, taprava koka... chicken brain included... napol naga zraven radiatorja...ja ugasn radiator, pa se rajsi mal bolj napravi! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje? Na odprtju poletnega sankalisca... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ni to Tadž Mahal? Grobnica, k jo je dal model za svojo ženo zgradit, ker jo je tok močno ljubil...njej v spomin, ko je umrla... No, pa še eno grobnco dam, k je že dolg ni blo! Pikica, o cem si pa premisljevala, ko te je "ujel" objektiv? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na odprtju poletnega sankalisca...Pol si me pa res... Sem se za par urc zbusila pa šla vn, pol pa spet hitr spat... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na odprtju poletnega sankalisca... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 El Ninčy Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 sej pravm... leta ti dobro denejo no tole je pa za kokico k je hotla da pokažem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Kwa pa je to??Zgleda k ena gajba jagod iz zraka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.