aiwa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 pol je pa gajba jagod Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 hehe ninchy....as kisle kumarce jedu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 ne vem ker je lepši Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 El Ninčy... Waw, Aiwi...lajk it...Zgleda dost potrpežljivosti notr...Seksi Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 tenkju devičk... ja en mau živčkov... sem potrpežljiva ratala zdej lahk pa tud kej tazga ustvarm... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vem ker je lepši vem pa js kerga se da parkirat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 hehe ninchy....as kisle kumarce jedu Nino ja kaj ga pa bixas, sej stekam da si vegi pa de neces mesa... sam zdej je poletje...mas frisno solato, paradajz... ne ga zdej s kislimi kumarcam srat! Drgac se mi pa zdi, da postajas prov taprav dedec! Ramena se sirijo! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Ninči Aiwa ful lepa slika,bravo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A ti je bilo vsec? Jaz sem razocarana nad publiko, komaj so komu kaj zaploskali, polno pritozevanja nad raparji, se pri Kocki, za katero sem mislila, da jo bodo dobro sprejeli ( ker so pac deloma iz tam), ni bilo nobenih odzivov Ah ja.Meni so bili pa nekateri prav vsec ( trkaj, kocka, 6pack)...ne vem no. Tebe sem pa videla, si se mi zdela ful znana, pa nisem vedla, kam nej te dam Pol sem pa premisljevala, kje sem videla te učke, ki so res za zapomnit, pa mi je prislo na pamet Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>El Ninčy Nas Ninci se pa rad zgoraj brez slika <{POST_SNAPBACK}>sej pravm... leta ti dobro denejo no tole je pa za kokico k je hotla da pokažem Uuu aiwa umetnica Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti je bilo vsec? Jaz sem razocarana nad publiko, komaj so komu kaj zaploskali, polno pritozevanja nad raparji, se pri Kocki, za katero sem mislila, da jo bodo dobro sprejeli ( ker so pac deloma iz tam), ni bilo nobenih odzivov Ah ja.Meni so bili pa nekateri prav vsec ( trkaj, kocka, 6pack)...ne vem no. Tebe sem pa videla, si se mi zdela ful znana, pa nisem vedla, kam nej te dam Pol sem pa premisljevala, kje sem videla te učke, ki so res za zapomnit, pa mi je prislo na pamet Jaz sem bla samo na Slon in sadež, pa še to čist slučajno, ker me je še vedno dajala časovna razlika in sem šla kr domov spat. Men sta bla Slon in Sadež kul, je bla pa v KG, res bl žalost...sej ne vem, kolk je blo pa kej reklame, da se to dogaja? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 pomlad,jaz sem v bistvu za dogajanje slisala na radio Hit, zato sem sploh vedela za tole. Na Hitu je bilo skoz, tako da nekaj reklame je ze bilo.No ja, jaz sem se vseeno zabavala So me fantje s kocke kar impresionirali. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Aiwek, a to je tvoj avtobus? Pa brez klime :xx!: , jaz bi dnar nazaj zahtevu :xx!: , črn avto brez klime, ni čudn da Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej pravm... leta ti dobro denejo no tole je pa za kokico k je hotla da pokažem Aiwek-full kjut Mi je zelo všeč tvoja umetnina..... Svoj čas sem se tudi sama dosti ukvarjala s slikanjem na steklo, pa na svilo.... zdaj pa žal ni več toliko časa Eh, saj še bo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>El Ninčy Ninči, .....zanimiv klobuk....emmm, a tak ti hodiš okoli.... zgoraj brez? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica lustna si zlo, taprava koka... chicken brain included... napol naga zraven radiatorja...ja ugasn radiator, pa se rajsi mal bolj napravi! Ja, priznam...blond sm....kokokokokokokodaaaaaaaaaaaaaaaaaak.... <{POST_SNAPBACK}>Pikica, o cem si pa premisljevala, ko te je "ujel" objektiv? A penny for my thoughts??? Pa ti povem! Ninči.... pa si se res zgleda mal poredu! Prov mjami si! Aiwek, to je pa zlo lepa slikca...nism vedla, da znaš tko lepo risat...a boš men tud kej???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 aiwa, lep razgled Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Pikica luštna, taka Sneguljčica , opa ElNino tudi jaz se strinjam z Aiwo, da ti je prav vsako leto v korist Apolonija nice tattoo, sam povej kaj maš neke začetnice spodaj???Aiwica fajn slika Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 conti ma bpljsh joshke zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 ALIAAAAAAANNNNAAAAAAAAaaaaaaaaa....aaaadej fotko nazaj zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 eh.. pa sm mislila kolk sem hitra... ma ne dam.. mi ni cist... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh.. pa sm mislila kolk sem hitra... ma ne dam.. mi ni cist... sej je men.... taka....njamy....lizzy, lizzy....slurp chist za polubchkat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>S Conti pri filmskem večeru.... ta-leva je za u rito piknit, ta-desna pa za cum-shoot na faco! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 svašta zemlja rodi, ali para neče....... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> svašta zemlja rodi, ali para neče....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.