Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

El Ninčy... x:Xx :2src: :2src:

Waw, Aiwi...lajk it...Zgleda dost potrpežljivosti notr...Seksi x:)x x;)x :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

hehe ninchy....as kisle kumarce jedu x:Dx

x:Dx

Nino ja kaj ga pa bixas, sej stekam da si vegi pa de neces mesa... sam zdej je poletje...mas frisno solato, paradajz... ne ga zdej s kislimi kumarcam srat!

Drgac se mi pa zdi, da postajas prov taprav dedec! Ramena se sirijo!:palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

A ti je bilo vsec?

Jaz sem razocarana nad publiko, komaj so komu kaj zaploskali, polno pritozevanja nad raparji, se pri Kocki, za katero sem mislila, da jo bodo dobro sprejeli ( ker so pac deloma iz tam), ni bilo nobenih odzivov :o|o: Ah ja.

Meni so bili pa nekateri prav vsec ( trkaj, kocka, 6pack)...ne vem no.

Tebe sem pa videla, si se mi zdela ful znana, pa nisem vedla, kam nej te dam :) Pol sem pa premisljevala, kje sem videla te učke, ki so res za zapomnit, pa mi je prislo na pamet x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>A ti je bilo vsec?

Jaz sem razocarana nad publiko, komaj so komu kaj zaploskali, polno pritozevanja nad raparji, se pri Kocki, za katero sem mislila, da jo bodo dobro sprejeli ( ker so pac deloma iz tam), ni bilo nobenih odzivov  :o|o: Ah ja.

Meni so bili pa nekateri prav vsec ( trkaj, kocka, 6pack)...ne vem no.

Tebe sem pa videla, si se mi zdela ful znana, pa nisem vedla, kam nej te dam :) Pol sem pa premisljevala, kje sem videla  te učke, ki so res za zapomnit, pa mi je prislo na pamet  x;)x

Jaz sem bla samo na Slon in sadež, pa še to čist slučajno, ker me je še vedno dajala časovna razlika in sem šla kr domov spat.

Men sta bla Slon in Sadež kul, je bla pa v KG, res bl žalost...sej ne vem, kolk je blo pa kej reklame, da se to dogaja?

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

pomlad,

jaz sem v bistvu za dogajanje slisala na radio Hit, zato sem sploh vedela za tole. Na Hitu je bilo skoz, tako da nekaj reklame je ze bilo.

No ja, jaz sem se vseeno zabavala x;)x So me fantje s kocke kar impresionirali.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Aiwek, a to je tvoj avtobus? x:Dx

Pa brez klime :xx!: , jaz bi dnar nazaj zahtevu :xx!: , črn avto brez klime, ni čudn da :switz:

x:Dx x:Dx x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>sej pravm... leta ti dobro denejo x:Dx  :palec:

no tole je pa za kokico x;)x

k je hotla da pokažem x8Dx

Aiwek-full kjut :2src: :2src: :2src: :2src: Mi je zelo všeč tvoja umetnina..... :palec:

Svoj čas sem se tudi sama dosti ukvarjala s slikanjem na steklo, pa na svilo.... xDDx zdaj pa žal ni več toliko časa :o|o: xrolleyesx Eh, saj še bo..... xDDx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Pikica lustna si zlo, taprava koka... chicken brain included... napol naga zraven radiatorja...ja ugasn radiator, pa se rajsi mal bolj napravi! x;)x

Ja, priznam...blond sm....kokokokokokokodaaaaaaaaaaaaaaaaaak.... :lol:

<{POST_SNAPBACK}>Pikica, o cem si pa premisljevala, ko te je "ujel" objektiv? :inocent:  x:)x

:palec:

A penny for my thoughts??? Pa ti povem! x;)x

Ninči.... x:px x:px x:px pa si se res zgleda mal poredu! Prov mjami si! x;)x

Aiwek, to je pa zlo lepa slikca...nism vedla, da znaš tko lepo risat...a boš men tud kej???? :inocent: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...