Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>pa še vedno manj, kot s tvojim anusom  :vragec:

Hehehehe x:Dx tko kt je moja švestr rekla kiss my shit, to bo pa nejveč kr ti bo ratal! x:Dx Pa raj svoj prau nick uporabli bo bolš, tud bl ti paše x:px x:Dx Hudič, če uporablaš za oba ist pc! x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe,odjavt, pa prjavt z drugim nickom,ti kr bejž, bo vsaj mal mer! x:Dx  x:Dx

še to, tvoje špekulacije so navadno blefiranje, tako kto vse tvoja izjave in sama tvoja pojava za katero se skriva ena zelo xxxxxx oseba x:Dx :vragec: no zdaj pa grem, da ne bo izgledalo kot da ne držim besede, glede tega da pametni odneha :vragec:

To pa res ja... pridem gledat fotke, pa se tlele dva urdihata neki en lepotec pa en mal manj lepotec.... :P
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe,odjavt, pa prjavt z drugim nickom,ti kr bejž, bo vsaj mal mer! x:Dx  x:Dx

glej glej ti njega ali njo, no pa si se izdal-a, vidim da obvalaš zadevo in vsa čast za toliko uspešne prakse, ki se na žalost enkrat tudi konča, si mi pa dal-a idejo :palec: :vio: :vragec:

tralala device prihajam :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...