kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, teb so pa kriteriji padli jah, mrzlo podnebje, kaj češ hmmmm, kje pa je tvoja fotka, da vidimo kakšni so pa naši kriteriji,ko te bomo ocenjevali? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, teb so pa kriteriji padli jah, mrzlo podnebje, kaj češ Heh, ma niso! Enm pada ego, pa suša vlada,ma jz sm prskrblen z vsem, se nč ne prtožujm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>boh jim pomagaj, teb pa tut, s ketno okol vratu Mah, zlata ketna mi zlo dobr paše! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, zlata ketna mi zlo dobr paše! potem pa si nekdo, ki bi rad bil profesionalni ČEFUR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>potem pa si nekdo, ki bi rad bil profesionalni ČEFUR Ma pofafi si ga truplo, boš meu dost dela k ga boš probu dosežt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ketna je ketna dost sreče jo boš rabu Spomn se teh besed k boš u podobni situaciji! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma pofafi si ga truplo, boš meu dost dela k ga boš probu dosežt! pa še vedno manj, kot s tvojim anusom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa še vedno manj, kot s tvojim anusom Hehehehe tko kt je moja švestr rekla kiss my shit, to bo pa nejveč kr ti bo ratal! Pa raj svoj prau nick uporabli bo bolš, tud bl ti paše Hudič, če uporablaš za oba ist pc! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe tko kt je moja švestr rekla kiss my shit, to bo pa nejveč kr ti bo ratal! Pa raj svoj prau nick uporabli bo bolš, tud bl ti paše Hudič, če uporablaš za oba ist pc! hvala, ker si me opomnil/a in enako velja zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala, ker si me opomnil/a in enako velja zate Hu, zdej sm se pa čist usrau! Moj pc uporabla več oseb,med nimi tud moja beyba, pr teb ga pa sam ti! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hu, zdej sm se pa čist usrau! Moj pc uporabla več oseb,med nimi tud moja beyba, pr teb ga pa sam ti! ko mačku stopim na rep, zacviliiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko mačku stopim na rep, zacviliiii Sam paz da nouš ti cvilu, sm slišu, da obvladaš to sceno k zagusti! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam paz da nouš ti cvilu, sm slišu, da obvladaš to sceno k zagusti! ampak še vedno ne tako dobro kot ti debilček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak še vedno ne tako dobro kot ti debilček Jihhhhhaaaaa,kak smo transparentni! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jihhhhhaaaaa,kak smo transparentni! poznaš pregovor: pametni odneha imam pametnejše delo, kot pa se ukvarjat z debilčkom grem pupcat kri devic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 tripl hani bani ... kwa ste pa zdej ušpičl u tej temi? jz sem hotla pa fotko dat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>poznaš pregovor: pametni odneha imam pametnejše delo, kot pa se ukvarjat z debilčkom grem pupcat kri devic Hehehe,odjavt, pa prjavt z drugim nickom,ti kr bejž, bo vsaj mal mer! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tripl hani bani ... kwa ste pa zdej ušpičl u tej temi? jz sem hotla pa fotko dat Aiwika, ti jo kr dej boš mal polepšala temo, k jo un stvor kvar s svojm frisom! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe,odjavt, pa prjavt z drugim nickom,ti kr bejž, bo vsaj mal mer! še to, tvoje špekulacije so navadno blefiranje, tako kto vse tvoja izjave in sama tvoja pojava za katero se skriva ena zelo xxxxxx oseba no zdaj pa grem, da ne bo izgledalo kot da ne držim besede, glede tega da pametni odneha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 To pa res ja... pridem gledat fotke, pa se tlele dva urdihata neki en lepotec pa en mal manj lepotec.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tripl hani bani ... kwa ste pa zdej ušpičl u tej temi? jz sem hotla pa fotko dat Oj, Aiwek, to jim jaz dopovedujem že cel večer, pa me sploh ne ubogajo.......Packi so Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>luškana aiwka Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe,odjavt, pa prjavt z drugim nickom,ti kr bejž, bo vsaj mal mer! glej glej ti njega ali njo, no pa si se izdal-a, vidim da obvalaš zadevo in vsa čast za toliko uspešne prakse, ki se na žalost enkrat tudi konča, si mi pa dal-a idejo tralala device prihajam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Auuuuu,mačkulja! Zgledaš pa kt norvežanke,sm že zanč hotu povedat! Če ne še bolš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.