dr.moreno 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>OOOoooooo HVALA!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 apolonija lepotičkaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ena iz vikenda:pochutje je podobno ostrini zlomkec, morm odkrito povedat, da si mi prou simpa-pojava bo treba res mal na metelkovo uletet, sej me nauš tepu,ane? ma sm tak ti doužn pir,dva,tri.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 No...evo še mene....a bom še znala to gor nalimat Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Wow Koncno spet ena lepa fotkica. Taka umirjena. Zelo zelo lepo Take mam rajs! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No...evo še mene....a bom še znala to gor nalimat Glih zdej si dala fotko gor, ko so se ljudje ustrašili, in nočejo pisati več pod slikce "uh, kako si ti luštna!, kakšna fletna slikca." Mišel je pokazala, da se ne podreja trenutnim modnim muham in z veseljem se ji pridružujem!Torej, luštnna Ribica, en (Apolonija, tudi tebe sem opazil, da ne bo pomote, a Aiwo tud, pa še kero...) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>apolonija lepotičkaaaa Aiwa...jest bom pa tebi učke ukradla...k maš tok huuuude... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glih zdej si dala fotko gor, ko so se ljudje ustrašili, in nočejo pisati več pod slikce "uh, kako si ti luštna!, kakšna fletna slikca." Mišel je pokazala, da se ne podreja trenutnim modnim muham in z veseljem se ji pridružujem!Torej, luštnna Ribica, en (Apolonija, tudi tebe sem opazil, da ne bo pomote, a Aiwo tud, pa še kero...) Piko - ti si car!!!! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Piko - ti si car!!!! Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Ja res si lušna LeilaniA....taka nežna... Apolonija tud fajn...nč divja fotka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja res si lušna LeilaniA....taka nežna...Apolonija tud fajn...nč divja fotka? Da bi ti LeilaniO videla v resnici, šele pole bi kaj je to nežnost...Pa sej se jo vidi tudi v tebi, kdor jo hoče, seveda.Apolonija je tudi ponavadi bolj nežna kot ne, imela pa je mogoče eno bolj divje obdobje, verjamem, heheČe dobr pomislim - s pojmom boginje imam bolj vcepljen pojem nežnosti in miline, kot amazonsko postavo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Piko, zdej pa nehi, ker bom zafarbala Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No...evo še mene....a bom še znala to gor nalimat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da bi ti LeilaniO videla v resnici, šele pole bi kaj je to nežnost...Pa sej se jo vidi tudi v tebi, kdor jo hoče, seveda.Apolonija je tudi ponavadi bolj nežna kot ne, imela pa je mogoče eno bolj divje obdobje, verjamem, heheČe dobr pomislim - s pojmom boginje imam bolj vcepljen pojem nežnosti in miline, kot amazonsko postavo. Kadar grem vn - žurat - potem ratajo divje fotke, če pa gre za fotko v romantiše okolju - tj - sončni zahod - potem je to taka fotka kot ta zadnja....taka sem, to sta dva moja dela.... Sej zdej k je poletje bo sigurno ratala še kakšna... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da bi ti LeilaniO videla v resnici, šele pole bi kaj je to nežnost...Pa sej se jo vidi tudi v tebi, kdor jo hoče, seveda.Apolonija je tudi ponavadi bolj nežna kot ne, imela pa je mogoče eno bolj divje obdobje, verjamem, heheČe dobr pomislim - s pojmom boginje imam bolj vcepljen pojem nežnosti in miline, kot amazonsko postavo. Res je! In to sam ta pravi ljudje opazjo, k si vzamejo cajt za to in niso površni.... Hvala, Piko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Pa še ene moje po dolgem času .... moja leva roka in moje alp. kladivo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Ekipa postavlja šotor: levo Rok, za njim Daniela (se vidijo noge), na sredini Ana, desno Mojca, jaz v šotoru držim palico! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Pa še končno jaz: po končani delovni akciji postavljanja tabora za otroke, levo vodija tabora Silva(odrezano). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Pa še jaz in Rok na vrhu gore Ogradi(2087m), v odzadju Triglav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 moj mali sorodnik-lepotec.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 LeilaniA, Apolonija, rachek VSI PO VRSTI STE LUŠTNI....... p.s. principesa, da o tvojem sorodniku sploh ne govorim-pravi muc Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No...evo še mene....a bom še znala to gor nalimat ql Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2005 Moreno, flikni gor SVOJO fotko, ce mas tolk jajc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moreno, flikni gor SVOJO fotko, ce mas tolk jajc. samo zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.