Marsa 8. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2005 OK, pac tak si. Sam nehaj s temi fotkami, ker tezhis... folku.men pa delas shtalo pa guzhvo.Glej, ocitno ni sans, da bi te folk lohk ignoriral. In kam bo to slo?Pritisnili bodo name, zagnali cel halo - in potem bom prisiljena ukrepat.Pol bos ti popizdil name, se masceval in se bova mal bockala sem pa tja.To je cist brez veze, ne sam zato, ker nimam casa za taksno, ampak je cist v prazno, nihce od naju nima nic od tega.Recimo da stekam zakaj se gres tole - hoces da bi se ves ta *kul in strpen, razumevajoc folk* mal vznemiril in pokazal v pravi luci, kar tud pocnejo.Ti se bos pa zabaval, kar pocnes. Upam, no, da se vsaj ti, ker ce ne je pa se bolj brez smisla. sam smo pri meni - jaz se pa ne zabavam in ne da se mi poslusat pametnjacenja forumovcev, kaj naj naredim. a se da kaj razumnega zment - al takoj ubodeva ukrepe? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a se da kaj razumnega zment - al takoj ubodeva ukrepe? mam jst idejo dejmo dolgochasnezhe pa chistune med sabo skregat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK, pac tak si. Sam nehaj s temi fotkami, ker tezhis... folku.men pa delas shtalo pa guzhvo.Glej, ocitno ni sans, da bi te folk lohk ignoriral. In kam bo to slo?Pritisnili bodo name, zagnali cel halo - in potem bom prisiljena ukrepat.Pol bos ti popizdil name, se masceval in se bova mal bockala sem pa tja.To je cist brez veze, ne sam zato, ker nimam casa za taksno, ampak je cist v prazno, nihce od naju nima nic od tega.Recimo da stekam zakaj se gres tole - hoces da bi se ves ta *kul in strpen, razumevajoc folk* mal vznemiril in pokazal v pravi luci, kar tud pocnejo.Ti se bos pa zabaval, kar pocnes. Upam, no, da se vsaj ti, ker ce ne je pa se bolj brez smisla. sam smo pri meni - jaz se pa ne zabavam in ne da se mi poslusat pametnjacenja forumovcev, kaj naj naredim. a se da kaj razumnega zment - al takoj ubodeva ukrepe? Svobodno me lahko odstraniš ali pa likvidiraš, če te moti drugačnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2005 zarad mene se lohk zgrizejo med sabo, zoprno je le, ko se bo to na tem forumu dogajalo. tko da - dolgocasnezi naj bodo se kar dalje dolgocasni - bogve kaksno imajo namrec predstavo o kratkocasju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še končno jaz: po končani delovni akciji postavljanja tabora za otroke, levo vodija tabora Silva(odrezano). Sploh nism vedla, da si tolk kjut Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zarad mene se lohk zgrizejo med sabo, zoprno je le, ko se bo to na tem forumu dogajalo. tko da - dolgocasnezi naj bodo se kar dalje dolgocasni - bogve kaksno imajo namrec predstavo o kratkocasju. predvsem se jim teater ne dogaja zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> če te moti drugačnost ne bluzi, NATANCNO ves, kaj me moti, in tud, da to ni drugacnost, pac pa da provociras clane, da bodo pritisnili name in pol bom morala jaz pritisniti nate. mislim a to je zhur al kaj? ce bi mi blo do likvidiranja clanov oz. ce bi se posluzevala te moznosti, bi to naredila in se ne pregovarjala s tabo, ob tem, da si lohk mislim, da ne bova nikamor prisla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Marsa bom jaz naredil vsem uslugo, da se ne bo treba vam bost z mano, dokler bodo takšni ala Mick(nesposobni pravniki, ki živijo pri mamah in si ga še vedno na roke mečejo...) in razne contese(samovščene kvazi manekenke, ki nikoli niso nič dosegle) se bom jaz kar sam pobral od tu lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa bom jaz naredil vsem uslugo, da se ne bo treba vam bost z mano, dokler bodo takšni ala Mick(nesposobni pravniki, ki živijo pri mamah in si ga še vedno na roke mečejo...) in razne contese(samovščene kvazi manekenke, ki nikoli niso nič dosegle) se bom jaz kar sam pobral od tu lep pozdrav NEEEEEEEEE!!!!!!! zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2005 Brez veze da omenjas en folk, ampak OK, tvoja odlocitev. ampak da bi bil pa preprosto kul, pa ni variante? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 zakaj pa tule Contesa ah ja, sem poizkušala dat neo svojo novejšo fotko, pa ne znam zmanjšati fotke... Raček, so mi všeč fotke kjer se tudi nekaj dogaja vedno rada pogledam vaše fotke, kolikor se ne rada slikam, rada gledam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ja dr.moreno nobeden te ne bo pogrešal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja dr.moreno nobeden te ne bo pogrešal. butl :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ja matjazz dej govori v ednini... zlomkkk Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa bom jaz naredil vsem uslugo, da se ne bo treba vam bost z mano... se bom jaz kar sam pobral od tu lep pozdrav A vidiš, da znaš napisati tudi prijazno besedo! Poglej, res sem bil eden bolj glasnih tule, pa nisem nikjer napisal, da te je treba ukiniti, da za take na forumu ni prostora, niti nisem nikdar Marse pozival na kake ukinitve. Prav nasprotno. Vedno sem pozval forumovce, naj malo razmislijo o tem. Ali me prepričajo o nasprotnem, če se motim. Rad bi videl (oprosti Mick, če se ponavljam za teboj) da enaka forumska pravila veljajo za vse. Nič drugega. Potem pa zaradi mene lahko brišejo tudi mene, mi ukinejo nickname ali karkoli. Vsak, ki ima samo minuto časa, lahko klikne na --> Člani--> Ime člana se začne z...--> klikneš na dr.moreno--> Najdi objave tega člana žal predogled iskanja ne pokaže priponk, ponavadi to ni potrebno ampak hitro najdeš tako sliko:http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=6543ki se jih da najti še kar nekaj. (do te fotke sem po vrsti klikanja in klikanjem rezultatov potreboval 2 minuti) Sedaj pa k bistvu: postavlja se vprašanje (mene kot sodelujočega, a si upam trditi, da si tako vprašanje postavlja več ljudi) kakšen je namen tega foruma, kakšen bo postal v prihodnosti. Ali naj bo to kratkočasenje, preganjanje dolgčasa, iskanje partnerjev, mogoče ni moja stvar, ker "forum ni moj". Je pa po drugi strani javen forum, in me to lahko zanima. Ker me zanima, pri čem sodelujem. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja dr.moreno nobeden te ne bo pogrešal.tole je pa mimo.kako pa lohk govoris v imenu ostalih??? In en, ki je ves rozckast in srckast in objemckast, ko se spoka dol uzaljeno, tud pol menis, da ga VSI pogresamo in da je vsem cist shtala, da se dol spoka??No, ni nujno.men je pa sicer za vsakega zal, ce se dol pobere, ko ugotovi da ni zazeljen, ko so zacel eni lobirat proti njemu. Na ta forum lohk vsakdo pride in se lohk pocuti domacega. Torej tud ti, matjazz. Stevilni se pa na vsakega ki ni ves osladen spravite kot kup puritanskih starih bab, vseh vznemirjenih, cim je nekaj 'neprimernega'. haha, ko bi se vcasih videli...kokodak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole je pa mimo.kako pa lohk govoris v imenu ostalih??? In en, ki je ves rozckast in srckast in objemckast, ko se spoka dol uzaljeno, tud pol menis, da ga VSI pogresamo in da je vsem cist shtala, da se dol spoka??No, ni nujno.men je pa sicer za vsakega zal, ce se dol pobere, ko ugotovi da ni zazeljen, ko so zacel eni lobirat proti njemu. Na ta forum lohk vsakdo pride in se lohk pocuti domacega. Torej tud ti, matjazz. Stevilni se pa na vsakega ki ni ves osladen spravite kot kup puritanskih starih bab, vseh vznemirjenih, cim je nekaj 'neprimernega'. haha, ko bi se vcasih videli...kokodak. ma bravo povedala si bistvo.... žal eni nkol ne bodo razumel Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stevilni se pa na vsakega ki ni ves osladen spravite kot kup puritanskih starih bab, vseh vznemirjenih, cim je nekaj 'neprimernega'. haha, ko bi se vcasih videli...kokodak. <{POST_SNAPBACK}> ma bravo povedala si bistvo.... žal eni nkol ne bodo razumel To sploh ni pomembno, da vsi razumemo......hvala Bogu, smo si različni. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Popravek, ne bom te pogrešal. Evo. Se opravičujem za predhodno napako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... vseh vznemirjenih, cim je nekaj 'neprimernega'. haha, ko bi se vcasih videli...kokodak. Tule se pa ne strinjam. Poglej tisto fotko, ki sem jo citiral 5 postov nazaj in napiši, če se ti zdi primerna. Mislim, NO! Ali je to sprenevedanje? Ne da se mi, a bi lahko našel vsaj 10 podobnih slik. Daj no, be, beeee, beeeeeeee.... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zarad mene se lohk zgrizejo med sabo, zoprno je le, ko se bo to na tem forumu dogajalo. tko da - dolgocasnezi naj bodo se kar dalje dolgocasni - bogve kaksno imajo namrec predstavo o kratkocasju. Bog se usmil folka k se na tak način kratkočasi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> To sploh ni pomembno, da vsi razumemo.....ja, res ni pomembno, niti ni mozno.in res je prav da je tko. to je tko kot z vsecnostjo.pa ce se razpocim, ce sem prijazna, vse, ce dajem vse, djabe, ce nic nocem v zameno, ce pomagam, sem simpaticna, vse vse vse vse..pa ce bi po men lohk hodil pa vse pa vse pa vse.. pa ce bi vam se placevala, da sodelujete....Bi se jih se vedno naslo NATANCNO enak procent, ki bi jim sla prav tako na zivce. tako da - tko je s tem v lajfu. In ostaja zato Marsa kar lepo marsa in LUNIN forum LUNIN.a je lohk? al tezko to pozrete? Me zabava, pa priznam, da tud mal razzalosti, ko stekam, kako bi me hitro dol vrgli, ce bi me lahko in lohk recem sam - HVALABOGU da to ni mozno.pa ne zarad mene (*jaz grem sam tamle na en knof in skinem forum, ko/ce se vas koncno navelicam s sranji in nehvaleznostjo).ampak zarad vas.POKLAL bi se med sabo, ce ne bi blo tko kot je. verjemte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Marsa, ne moreš me ignorirati, razen če klikneš na gomb "ignoriraj člana", kar si po moje pa ne moreš privoščiti. Torej vem, da kaj tudi vidiš opaziš...Ampak tudi nekomunikacija je vrsta komunikacije! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa bom jaz naredil vsem uslugo, da se ne bo treba vam bost z mano, dokler bodo takšni ala Mick(nesposobni pravniki, ki živijo pri mamah in si ga še vedno na roke mečejo...) in razne contese(samovščene kvazi manekenke, ki nikoli niso nič dosegle) se bom jaz kar sam pobral od tu lep pozdrav Še en zavistnež. No, pa dajmo mal analizirat tvoj post, vsaj kar se mene tiče. Vsa moja kariera potrjena od v posameznem obdobju mojih nadrejenih kaže na to, da sm en sposobnejših v svojem fahu. Verjetn (po tvoje) sami butli to ocenjujejo. Že celo večnost (13 let) ne živim pri starših. Pa tud velik let pred tem sem doma živel občasno. Kaj je z kdajpakdajšnjim samozadovoljevanjem narobe? Ti se ne? In zdaj me prav zanima kaj je tako razburljivega, vznemirljivega, posebnega, drugačnega v tvojem postu..........a laži? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Mal več strpnosti, prijaznosti in tolerance .... do drugače mislečih... bi bilo lepo gojiti... in ne sovražnosti .. govora in pisanja .. kar je zdaj izgleda moda v Sloveniji... vedno lepa beseda tudi lepo mesto najde. ... napad pa ravno nasprotno.. :xx!: ...čao vsem pa radi se imejte..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.