kokica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Joj, kak se paše nastavit sončku, ne? Luštna fotka in ti seveda ......Nam delaš lušte za lepo vreme,ne????? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 O Selene, nice nice mi je všeč fotka, ko je taka naravna in ti smejoča Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Mogoče??? Ne gre pa ne , zakaj ne, pomanšala sem jo kolikor jo znam, pripnem, objavi, eto pa ništa!? :xx!: Help me!!!!!!!!!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 na kolk pomanjšala? Slikce morjo bit res dost male...ponavad je tu vzrok, da ne gre... Recimo 125kb je u redu (324x422)px recimo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Lejo Seleno, kera nice energy Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Ma, ne...obdeluj jo v Irfanview...tm lohk nastaviš kolk velko sliko hočeš, pa ti proporci ostanejo isti, ni treba rezat Vse ostane gor, sam da se zmanjša. No,...zdej nam bo pa poslala eno uč Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Tole pa jaz,ko se nastavljam sončku (da ne bo sam Selene delala lušt ), ja pa zraven se je treba še šminkat Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Selene ....sem si te čisto drugačno predstavljala..... selene, kok si simpatična! lih tako sm si te predstavljala! če sm čist iskrena, morda mal bl "okroglo"... piko, fejst desc! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 malo bolj okroglo delam na tem, da nisem Tina, smehulja (sem se spomnila na naše čveke v klepetalnici)mah sonček, ja pogrešam sonček tko, ta slikica ostane, jo ne diram več pa hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 iii , kak ste kjutkani Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>iii , kak ste kjutkani Ane,ane..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Complimenti, Piko ! Res dobro izgledaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 uau selene.... ...ful dobroooo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole fotko pa samo za Staneeta je ne morem prilepit pod "ogledalo" Kdo je to?Al je bolj zaradi besedila? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Dobrojutro! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Nino ma pa novo frizuroooooooooo...pa tko jebačko gleda... Ja lep si, no! Selene, no, pa smo te končno vidli....da novš sončarce fasala...čist drgač sm se te predstavlala....zarad ikonce nekak dolgolaso....hehe.... Kokica...najs kot vedno...šminkerka tko in drugač! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 ne sej ne... sem si reku jebes kloster in si nadel novo frizuro Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 hehe...pol si grem pa prec podpis zamenat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je zaradi "ogledala" tam nisem mogla prilepit te slikce... kdor rajsi gleda taksne s prozorno srajcko bo tukaj naletel na ogledalo na oni temni pa sem jaz, ... nihce me ne vidi, tako kot se jaz vidim . Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Selenčica joj kok si pa ti simpatična!!! Tolk fajn energijo oddajaš (in preko slikce in v živo ) Kokica, ful fajn fotka, prava ovnica, zelo sproščeno deluješ, zelo nice! Nino, ostrižen, ful ti paše! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 In po dolgem času si tud jaz malce ogledam fotke... Piko Selene Kokica Pa še Ninčija pozabil... le kako mi je to uspelo...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ninči.....počasi se boš moral začeti otepati punc,če bo šlo takole naprej.......KJUTI Pika Pikica, ribica Katja, Santos Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 No ok, tukaj moja obljubljena fotka No tukaj je ena bolj resna in ena z modnim dodatkomd :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 behi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Behemoth666 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.