Ksenia 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 mala je 12 let stara drgač pa tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To so tisti k "S tistimi" pišejo? da češrav ne vem kaj to pomeni <{POST_SNAPBACK}>mala je 12 let stara drgač pa tnx ahh, premlado, to še je otrok :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 A, Behi- lep uhanček Debest Vrba- res lepa fotka Nino x!x Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>da češrav ne vem kaj to pomeni ahh, premlado, to še je otrok :D Hahahaha,ne me smejat mali,a ti si pa neka strašna starina ali kako? Madona,si pravi poznavalec žensk že,kajne? Btw,a veš kaj je to britvica,samo vprašam,vprašanje če bejbam paše,da jih čist pošpikaš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A, Behi- lep uhanček Debest Vrba- res lepa fotka Nino x!x haha, hvala <{POST_SNAPBACK}>Hahahaha,ne me smejat mali,a ti si pa neka strašna starešina ali kako? Madona,si pravi poznavalec žensk že,kajne? Btw,a veš kaj je to britvica,samo vprašam,vprašanje če bejbam paše,da jih čist pošpikaš! hehe, nen isem še lih taki poznavalec žensk In ja poznam britvico, samo so mi vsi rekli da mi paše ta neurejen videz, tako da... Pa, ja, ženske malo tudi pika :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 aja, nino pa vrba, fuuul dobra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Luštna hčerkica...Selene...tako kot njena mamica Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>AJA, danke lepe ocke lepo vidijo .hihi, Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja, nino pa vrba, fuuul dobra behi ti tud hehe prav tak kjut... lepckan pa bradice se vec kt js.. hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> behi ti tud hehe prav tak kjut... lepckan pa bradice se vec kt js.. hehe ii hvala Maja, upam da to bereš Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 končno mi je uspelo izdelati 3-D vizuelni profil Mick-a, da našega na-rokometalca, parazitskega advokata Micka uporabil sem njegovo glavo, ker je zelo praktična in uporabna za takšne stvari, Mick se oproščam, ker sem razkril tvojo indititeto, ampak saj je samo glava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 desna zgoraj frizurca na rock a billy zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Ops, Nina so ostrigli samo nekaj ur prej kot mene! Na ikoni tega ni videti, ampak ovčke včasih tudi ostrižejo. Žal je volne čedalje manj, a čedalje več žime. Bo treba manjat ikono počasi, če bo šlo tako naprej.Behius, ti si mi pa dal pogum, da nalimam še kako novo fotko.Slika Selene dobro dene...In Vrba, kakšna nežnost... aha pa Ogledala bo treba bolje pogledat, sigurno... (gotovo)No, seveda so mi vsi ženski komantarji pasali (pa Santosevega nisem spregledal, hvala) , ta mesec sem sploh malo bolj v razkazovanju (čeprav jo bom kar moral dol dat - kakšno staro fotko, ker nimam tolikšne kvote, ampak na jesen bom že to zrihtal, ako bom takrat še tle gor) zato sem se odločil dat gor še eno ostriženo ovco. Kot sem si obljubil, sem se šel slikat v taiste gore, le majico sem se odločil pa menjat za drugo farbo. Tista gora zadaj za hrbtom je isti Veliki Nabojs kot s prejšnje slike, in še stoji zraven Viša, švic pa je tudi lil v potokih. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Pikec, paše ti modra barva...kr nosi jo....pa spet lepa ozadja gor. Najs....dobra frizurca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 stare sablje foruma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 sem pozabil še tole ta modro naslednjič še contesa pride.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 še ena,ki ni pustila ubilbise-ju da se ubije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>o fak... popolna preobrazba psiho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>o fak... popolna preobrazba Diana, hehe, to ni še nič.Kako mi je všeč nos, veš. Enkrat je ena lunatka napisala, da so ji všeč veliki nosovi, pa sem ji objavil svojega in potem je bilo vse tiho. Moreno, zares hvala za tole uslugo. Ena se je bo s tem zabuhlim nosom res razveselila! Pa še drugo zgodbo ti napišem. Lani sem sliko Mateje, ki jo je objavila tu gor, v fotkah, zložil dol in jo nespremenjeno objavil še enkrat, kot štos, da "gre za ponatis ffotke". Veš, kdo je najbolj skočil? Marsa kdo pa drug. Da tega se mogoče ne sme... hahahaha tole mi postaja zabavno! Ops, a sem dal slike z morja? Pa sem napisal, da so z gora. Moram popravit! Pa še Moreno bo imel kaj za delat. Marsa, ta tvoj fant je prav talentiran!Na telje sliki sem neobrit, pa kaj. Še nekaj. Majica je ista, kot na morju.... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Imam pa še eno fotko, ki je grozna, brez da jo popravi mojster maske. Tule sem po nekajurni hoji, dopolnjenem z enournem tekom dol-gor-dol. Upam, da se švic dovolj dobro sveti v večernem mraku. Pa gora zadaj je spet Nabojs Grande. Pa majica je temnejša, ker je povsem prepotena. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 pujsek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 moreno zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 ......samoobčudovanje? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ......samoobčudovanje? Mick, če bi ti kdaj bobnal v bandu Utrudljivci, ti povem, da bi imel tu gor povsem drugačen imidž. A veš, da si na tem forumu sploh ne upam povedat, da sem kot otrok pel v zboru, pa da smo peli tudi v cerkvah, ko smo šli na turnejo s Slovensko filharmonijo po Italiji.... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, če bi ti kdaj bobnal v bandu Utrudljivci, ti povem, da bi imel tu gor povsem drugačen imidž. A veš, da si na tem forumu sploh ne upam povedat, da sem kot otrok pel v zboru, pa da smo peli tudi v cerkvah, ko smo šli na turnejo s Slovensko filharmonijo po Italiji.... uuuu....klele se pa neki pod mizo vala zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.