Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A, Behi- lep uhanček x;)x :palec: :palec: Debest xokx xsuperx

Vrba- res lepa fotka :palec: :palec:

Nino x!x x:Xx x:Xx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>da :D češrav ne vem kaj to pomeni :huh:

ahh, premlado, to še je otrok :D :D

Hahahaha,ne me smejat mali,a ti si pa neka strašna starina ali kako? x:px :vragec:

Madona,si pravi poznavalec žensk že,kajne? x8Dx Btw,a veš kaj je to britvica,samo vprašam,vprašanje če bejbam paše,da jih čist pošpikaš! x;)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

<{POST_SNAPBACK}>A, Behi- lep uhanček x;)x  :palec:  :palec: Debest xokx  xsuperx

Vrba- res lepa fotka :palec:  :palec:

Nino x!x  x:Xx  x:Xx

haha, hvala xokx x:Xx x:Xx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Hahahaha,ne me smejat mali,a ti si pa neka strašna starešina ali kako? x:px  :vragec:

Madona,si pravi poznavalec žensk že,kajne? x8Dx Btw,a veš kaj je to britvica,samo vprašam,vprašanje če bejbam paše,da jih čist pošpikaš! x;)x

:D hehe, nen isem še lih taki poznavalec žensk :D In ja poznam britvico, samo so mi vsi rekli da mi paše ta neurejen videz, tako da... :D

Pa, ja, ženske malo tudi pika :D :D :wOOt:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

končno mi je uspelo izdelati 3-D vizuelni profil Mick-a, da našega na-rokometalca, parazitskega advokata Micka x:Dx :vragec: uporabil sem njegovo glavo, ker je zelo praktična in uporabna za takšne stvari, Mick se oproščam, ker sem razkril tvojo indititeto, ampak saj je samo glava x:Dx :vragec:

Ops, Nina so ostrigli samo nekaj ur prej kot mene! Na ikoni tega ni videti, ampak ovčke včasih tudi ostrižejo. Žal je volne čedalje manj, a čedalje več žime. Bo treba manjat ikono počasi, če bo šlo tako naprej.

Behius, ti si mi pa dal pogum, da nalimam še kako novo fotko.

Slika Selene dobro dene...

In Vrba, kakšna nežnost... aha pa Ogledala bo treba bolje pogledat, sigurno... (gotovo)

No, seveda so mi vsi ženski komantarji pasali (pa Santosevega nisem spregledal, hvala) , ta mesec sem sploh malo bolj v razkazovanju (čeprav jo bom kar moral dol dat - kakšno staro fotko, ker nimam tolikšne kvote, ampak na jesen bom že to zrihtal, ako bom takrat še tle gor) zato sem se odločil dat gor še eno ostriženo ovco.

Kot sem si obljubil, sem se šel slikat v taiste gore, le majico sem se odločil pa menjat za drugo farbo. Tista gora zadaj za hrbtom je isti Veliki Nabojs kot s prejšnje slike, in še stoji zraven Viša, švic pa je tudi lil v potokih.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>o fak... popolna preobrazba :inocent:  x:o)x

Diana, hehe, to ni še nič.

Kako mi je všeč nos, veš. Enkrat je ena lunatka napisala, da so ji všeč veliki nosovi, pa sem ji objavil svojega in potem je bilo vse tiho. Moreno, zares hvala za tole uslugo. Ena se je bo s tem zabuhlim nosom res razveselila!

Pa še drugo zgodbo ti napišem. Lani sem sliko Mateje, ki jo je objavila tu gor, v fotkah, zložil dol in jo nespremenjeno objavil še enkrat, kot štos, da "gre za ponatis ffotke". Veš, kdo je najbolj skočil? Marsa kdo pa drug. Da tega se mogoče ne sme... hahahaha tole mi postaja zabavno!

Ops, a sem dal slike z morja? Pa sem napisal, da so z gora. Moram popravit! Pa še Moreno bo imel kaj za delat. Marsa, ta tvoj fant je prav talentiran!

Na telje sliki sem neobrit, pa kaj. Še nekaj. Majica je ista, kot na morju....

Imam pa še eno fotko, ki je grozna, brez da jo popravi mojster maske. Tule sem po nekajurni hoji, dopolnjenem z enournem tekom dol-gor-dol. Upam, da se švic dovolj dobro sveti v večernem mraku. Pa gora zadaj je spet Nabojs Grande. Pa majica je temnejša, ker je povsem prepotena.

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx ......samoobčudovanje?  x;)x  x:Dx  :vragec:

Mick, če bi ti kdaj bobnal v bandu Utrudljivci, ti povem, da bi imel tu gor povsem drugačen imidž. A veš, da si na tem forumu sploh ne upam povedat, da sem kot otrok pel v zboru, pa da smo peli tudi v cerkvah, ko smo šli na turnejo s Slovensko filharmonijo po Italiji.... x:Dx x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Mick, če bi ti kdaj bobnal v bandu Utrudljivci, ti povem, da bi imel tu gor povsem drugačen imidž. A veš, da si na tem forumu sploh ne upam povedat, da sem kot otrok pel v zboru, pa da smo peli tudi v cerkvah, ko smo šli na turnejo s Slovensko filharmonijo po Italiji.... x:Dx  x:o)x

:vragec:

uuuu....klele se pa neki pod mizo vala x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...