Mick 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Si na nogo dr.morenu stopu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, če bi ti kdaj bobnal v bandu Utrudljivci, ti povem, da bi imel tu gor povsem drugačen imidž. A veš, da si na tem forumu sploh ne upam povedat, da sem kot otrok pel v zboru, pa da smo peli tudi v cerkvah, ko smo šli na turnejo s Slovensko filharmonijo po Italiji.... Nea se sekiraj, to še ni nič.....aakhut si ne upa povedat nič........po resnici. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nea se sekiraj, to še ni nič.....aakhut si ne upa povedat nič........po resnici. to ni she nich....mick si svoje fotke ne upa objavt....je morenu sploh neb blo treba poraulat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 A me nimaš na ignore? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Diana, hehe, to ni še nič.Kako mi je všeč nos, veš. Enkrat je ena lunatka napisala, da so ji všeč veliki nosovi, pa sem ji objavil svojega in potem je bilo vse tiho Kakršen na glavi nos, takšen v hlačah kos! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A me nimaš na ignore? mamampak obchasno je fletno brat kako tvoje maloumno zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Dr. Moreno, hvala za preobrazbo, ni švoh. Vprašanje, kaj Akhut najprej tebi fotko pošlje v obdelavo??? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Ah Kak si ti fajn. aakhut ......ko si tih. Pa dej, pošlji svojo frizuro dr.morenu......bo navdušen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dr. Moreno, hvala za preobrazbo, ni švoh. Vprašanje, kaj Akhut najprej tebi fotko pošlje v obdelavo??? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakršen na glavi nos, takšen v hlačah kos! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 pismu ste vsi lepi Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni pa je vsec mocna brada. Ti jo drmo-R-eno tik tak naredi! (al je pravilneje drmo-reno?) PIKOjot P.P. Tisto o mojem nosu - kaj se ne smem zabavati še sam? Je gotovo kak nos za monitorjem, ki ga ne boš videla, pa se je tudi zelo povečal, napihnil, ker gre kdaj komu Pikos v nos. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 A smo ti zdej kej bl podobni, k si nas zmaliču? Ja, eni pač dobr zgledamo, pa ti gre to v nos, k si ti tok gnil, zunanje in notranje. Pa tud če vse anomalije, k si jih naredu na nas skp spravš, še vseen ne bo tko grdo, kokr je pa tvoj fris! Kakšen bednik si!!!! Jst sm pa še vseen lepa, pa kokrkol me spačiš na slikci.... Pa še vseen pametnejša od tebe, pa tud če sm 20 let mlaj od tebe....to pa je žalostno...mislm, da je zadnji cajt, da se pridružiš ubilbise-ju na strehi...pa pa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A smo ti zdej kej bl podobni, k si nas zmaliču?... Jst sm pa še vseen lepa, pa kokrkol me spačiš na slikci.... Točno to sem včeraj pomislil- kdor vidi lepoto v tebi, mu tega ne prepreči izmaličenost zunanje podobe. Tisilepa takointako Pikojot P.P. Kako smo si znotraj podobni med sabo, hehe, samo da eni tega nočejo priznati ali moči videti. P.P.P Tale drmo-r-eno je nekje v notranjosti tudi lep, pa se morda tega sramuje... pa natika neke maske in geste, ki bi to skrile... drmo-r-enga, nekaj na tebi mi je všeč, pa čeprav tisto poskušaš dobro skriti... Ne bo ti uspelo, to ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Ah, mislim, da mu kar dobro uspeva skrivanje notranje lepote...je že tko skrita, da jo tud Bog ne more najt. Sori, Piko, sm drgač zelo tolerantna, samo, ko pa vidim, da je nekdo tako notranje gnil in odločen, da bo po forumu sejal same grde stvari in se norčeval iz vseh ostalih, pa pr men ni usmiljena. Pol pa pride vn ta zlobna Pika, k uživa, ko se nekdo, ki je manj pameten od mene, poskuša z mano bockat....večjega veselja mi ne bi mogu narest s tem, ko zajema sapo in hoče neki povedat in me zabit, pa mu ne rata. Jst znam bit tud zlobna...kaj čmo. Piko, lep nick maš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 hehe moreno koliko bolechine prenese kakshen ego zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Pika: sm drgač zelo tolerantna, samo, ko pa vidim, da je nekdo tako notranje gnil in odločen, da bo po forumu sejal same grde stvari in se norčeval iz vseh ostalih, pa pr men ni usmiljena. prvi hip je dobil tudi mene na limanice... čeprav nisem hotel biti neusmiljen... Mi je pa Vrba dala idejo. Tule pa je še ena moja slika, ko sem se skril kar v eni gori. Če me kdo prepozna... sploh pa kako jo bo predelal na morje-no? Za tiste, ki imate manj domišljije, glejte bolj na levo stran slike, levo od leve škrbine. To je samo hec! V resnici je to le en zavetnik gora. Pred leti sem se spuščal po tisti škrbini in ga tudi slučajno nisem mogel videti, čeprav sem bil tik ob njem. Tako je včasih, če smo stvari preblizu. Pa tako grobe poteze so lahko včas lepe... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A smo ti zdej kej bl podobni, k si nas zmaliču? Ja, eni pač dobr zgledamo, pa ti gre to v nos, k si ti tok gnil, zunanje in notranje. Pa tud če vse anomalije, k si jih naredu na nas skp spravš, še vseen ne bo tko grdo, kokr je pa tvoj fris! Kakšen bednik si!!!! Jst sm pa še vseen lepa, pa kokrkol me spačiš na slikci.... Pa še vseen pametnejša od tebe, pa tud če sm 20 let mlaj od tebe....to pa je žalostno...mislm, da je zadnji cajt, da se pridružiš ubilbise-ju na strehi...pa pa! sam res Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 dr.moreno... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Da še jaz dam svojo sliko. Vsi tu ste ql. Bolj nebi mogli bit. Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Ne gre mi slike gor dat. Samo malo.... Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 ewo Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Hihi, kok s luškana, frajerka...taka mal bejbika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A smo ti zdej kej bl podobni, k si nas zmaliču? Ja, eni pač dobr zgledamo, pa ti gre to v nos, k si ti tok gnil, zunanje in notranje. Pa tud če vse anomalije, k si jih naredu na nas skp spravš, še vseen ne bo tko grdo, kokr je pa tvoj fris! Kakšen bednik si!!!! Jst sm pa še vseen lepa, pa kokrkol me spačiš na slikci.... Pa še vseen pametnejša od tebe, pa tud če sm 20 let mlaj od tebe....to pa je žalostno...mislm, da je zadnji cajt, da se pridružiš ubilbise-ju na strehi...pa pa! če bi to bilo res, bi tega nebi pisala! zadel sem te v terno! in druga stvar, ti mene ne moreš sodit ne notranje ne zunanje, jaz pa tebe lahko, ker si objavila svojo osebno fotografijo in ker reagiraš s čustvi in s srcem!povedal sem ti to samo zato, ker si tok zelo zelo pametna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.