Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Mick, če bi ti kdaj bobnal v bandu Utrudljivci, ti povem, da bi imel tu gor povsem drugačen imidž. A veš, da si na tem forumu sploh ne upam povedat, da sem kot otrok pel v zboru, pa da smo peli tudi v cerkvah, ko smo šli na turnejo s Slovensko filharmonijo po Italiji.... x:Dx  x:o)x

Nea se sekiraj, to še ni nič.....aakhut si ne upa povedat nič........po resnici. x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>meni pa je vsec mocna brada. x^x  x^x

Ti jo drmo-R-eno tik tak naredi! x:Dx x:o)x (al je pravilneje drmo-reno?)

PIKOjot

P.P. Tisto o mojem nosu - kaj se ne smem zabavati še sam? :eek:

Je gotovo kak nos za monitorjem, ki ga ne boš videla, pa se je tudi zelo povečal, napihnil, ker gre kdaj komu Pikos v nos. x:Dx x:o)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

x:Dx x:Dx x:Dx

A smo ti zdej kej bl podobni, k si nas zmaliču? Ja, eni pač dobr zgledamo, pa ti gre to v nos, k si ti tok gnil, zunanje in notranje. Pa tud če vse anomalije, k si jih naredu na nas skp spravš, še vseen ne bo tko grdo, kokr je pa tvoj fris! :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

Kakšen bednik si!!!! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Jst sm pa še vseen lepa, pa kokrkol me spačiš na slikci.... x:Dx x:px Pa še vseen pametnejša od tebe, pa tud če sm 20 let mlaj od tebe....to pa je žalostno...mislm, da je zadnji cajt, da se pridružiš ubilbise-ju na strehi...pa pa! x;)x x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx

A smo ti zdej kej bl podobni, k si nas zmaliču?

... Jst sm pa še vseen lepa, pa kokrkol me spačiš na slikci....

Točno to sem včeraj pomislil

- kdor vidi lepoto v tebi, mu tega ne prepreči izmaličenost zunanje podobe. Tisilepa takointako

Pikojot

P.P. Kako smo si znotraj podobni med sabo, hehe, samo da eni tega nočejo priznati ali moči videti.

P.P.P Tale drmo-r-eno je nekje v notranjosti tudi lep, pa se morda tega sramuje... pa natika neke maske in geste, ki bi to skrile... drmo-r-enga, nekaj na tebi mi je všeč, pa čeprav tisto poskušaš dobro skriti... xDDx Ne bo ti uspelo, to ...

Ah, mislim, da mu kar dobro uspeva skrivanje notranje lepote...je že tko skrita, da jo tud Bog ne more najt. Sori, Piko, sm drgač zelo tolerantna, samo, ko pa vidim, da je nekdo tako notranje gnil in odločen, da bo po forumu sejal same grde stvari in se norčeval iz vseh ostalih, pa pr men ni usmiljena. Pol pa pride vn ta zlobna Pika, k uživa, ko se nekdo, ki je manj pameten od mene, poskuša z mano bockat....večjega veselja mi ne bi mogu narest s tem, ko zajema sapo in hoče neki povedat in me zabit, pa mu ne rata. :vragec: x:Dx

Jst znam bit tud zlobna...kaj čmo. :o|o:

Piko, lep nick maš! x;)x

Pika: sm drgač zelo tolerantna, samo, ko pa vidim, da je nekdo tako notranje gnil in odločen, da bo po forumu sejal same grde stvari in se norčeval iz vseh ostalih, pa pr men ni usmiljena.

prvi hip je dobil tudi mene na limanice... čeprav nisem hotel biti neusmiljen...

Mi je pa Vrba dala idejo. Tule pa je še ena moja slika, ko sem se skril kar v eni gori. Če me kdo prepozna... sploh pa kako jo bo predelal na morje-no? Za tiste, ki imate manj domišljije, glejte bolj na levo stran slike, levo od leve škrbine.

To je samo hec! V resnici je to le en zavetnik gora. Pred leti sem se spuščal po tisti škrbini in ga tudi slučajno nisem mogel videti, čeprav sem bil tik ob njem. Tako je včasih, če smo stvari preblizu. Pa tako grobe poteze so lahko včas lepe...

A smo ti zdej kej bl podobni, k si nas zmaliču? Ja, eni pač dobr zgledamo, pa ti gre to v nos, k si ti tok gnil, zunanje in notranje. Pa tud če vse anomalije, k si jih naredu na nas skp spravš, še vseen ne bo tko grdo, kokr je pa tvoj fris!  :vragec:  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Kakšen bednik si!!!!  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Jst sm pa še vseen lepa, pa kokrkol me spačiš na slikci.... x:Dx  x:px Pa še vseen pametnejša od tebe, pa tud če sm 20 let mlaj od tebe....to pa je žalostno...mislm, da je zadnji cajt, da se pridružiš ubilbise-ju na strehi...pa pa!  x;)x  x:Xx

sam res :D xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

dr.moreno...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

A smo ti zdej kej bl podobni, k si nas zmaliču? Ja, eni pač dobr zgledamo, pa ti gre to v nos, k si ti tok gnil, zunanje in notranje. Pa tud če vse anomalije, k si jih naredu na nas skp spravš, še vseen ne bo tko grdo, kokr je pa tvoj fris!  :vragec:  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Kakšen bednik si!!!!  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Jst sm pa še vseen lepa, pa kokrkol me spačiš na slikci.... x:Dx  x:px Pa še vseen pametnejša od tebe, pa tud če sm 20 let mlaj od tebe....to pa je žalostno...mislm, da je zadnji cajt, da se pridružiš ubilbise-ju na strehi...pa pa!  x;)x  x:Xx

če bi to bilo res, bi tega nebi pisala! x:Dx :vragec: zadel sem te v terno!

in druga stvar, ti mene ne moreš sodit ne notranje ne zunanje, jaz pa tebe lahko, ker si objavila svojo osebno fotografijo in ker reagiraš s čustvi in s srcem!

povedal sem ti to samo zato, ker si tok zelo zelo pametna!

x:Dx :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...