Behemoth 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dr.moreno...zakoooon maš popolnoma prav <{POST_SNAPBACK}>ewofejst mlada <{POST_SNAPBACK}>če bi to bilo res, bi tega nebi pisala! zadel sem te v terno! in druga stvar, ti mene ne moreš sodit ne notranje ne zunanje, jaz pa tebe lahko, ker si objavila svojo osebno fotografijo in ker reagiraš s čustvi in s srcem!povedal sem ti to samo zato, ker si tok zelo zelo pametna! Še vseeno je luštna <{POST_SNAPBACK}> bejba Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Luštna,navihana,sladka..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>če bi to bilo res, bi tega nebi pisala! zadel sem te v terno! Tale stavek vse o tvoji inteligenci pove...ne bom naprej komentirala :lol: in druga stvar, ti mene ne moreš sodit ne notranje ne zunanje, jaz pa tebe lahko, ker si objavila svojo osebno fotografijo in ker reagiraš s čustvi in s srcem!povedal sem ti to samo zato, ker si tok zelo zelo pametna! Seveda lahko reagiram s čustvi in srcem, ker za razliko od tebe jaz čustva in srce imam :Dx Ja, pametna pa sm, priznam. Ti si pa pač tok beden, da morš mojo PRELEPO slikco izmaličt, ker druzga ne morš narest, ker sm LEPA in PAMETNA. No, vsaj to ti še ostane. P.S. A si ga drkaš zravn, ko gledaš mojo slikco??? Ni za kej. A dam še kakšno gor??? Sej, zato s jo pa zmaliču, k s tok jezen sam nase, da si ga drkaš na sliko tvoje number 1 sovražnice....kera dilema! <{POST_SNAPBACK}>Naj še jaz dodam svojo malenkost-jaz nekoč Sam slika je že malo zdelana Kaka lušna pupika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>P.S. A si ga drkaš zravn, ko gledaš mojo slikco??? jst mam bl obchutek, de si jo ti drkash med tem k jih limash kle gor, pa si domishljash s kakim obchudovanjem de zremo vanje zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jst mam bl obchutek, de si jo ti drkash med tem k jih limash kle gor, pa si domishljash s kakim obchudovanjem de zremo vanje zlomk Da se neboš posral slučajno. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da se neboš posral slučajno. ti mash pa zhe ikonco tako....de chloveka srat prime :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Super si to povedal. Aakhut, kolk si star??? Ah seveda, samo star si. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Super si to povedal. Aakhut, kolk si star??? Ah seveda, samo star si. kaj ma pa starost veze z osladnostjo pa samozagledanostjo???aja...tis chefur...pa mash kompleks nepriljubljenosti v tem prostorupa sej mash prou....res ste nepriljubljeni zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Bravo, tak visokointelektualnih komentarjev pa že dolgo nisem dobil od koga. Res si super fantek. Boš bombonček, mislim eks, al kaj že goltaš govedo zadrogirano, da take ljubke odgovore naokoli trosiš. Če pa že, Akhutek, daj si nabavi orožni list, pravzaprav, kolko se spomnim, smo nekoč nekaj v zvezi z radioaktivnostjo jemali, pa sem prepričan, da sem videl videl tvoj ksiht kot posledico njegovi hudi izpostavljenosti Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 uuu pizda sm ga polomusoriti nis chefur....tis blejcshe huj :xx!: zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 jao kake mate.....kok se vm sploh lub Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> lej jo lej jo piskotek od skorpijonke Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> P.S. A si ga drkaš zravn, ko gledaš mojo slikco??? Ni za kej. A dam še kakšno gor??? Sej, zato s jo pa zmaliču, k s tok jezen sam nase, da si ga drkaš na sliko tvoje number 1 sovražnice....kera dilema! groza, kakšna samozavest pa saj ti privoščim, ne želim, da bi trpela zaradi tega, ker si kot miss pigy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>groza, kakšna samozavest pa saj ti privoščim, ne želim, da bi trpela zaradi tega, ker si kot miss pigy :lol: kle se pa še bl smejim, kt v fotkah!!!! Spet te morm popravt....Piggy!!!! Sej bi spregledala enojen g, sam, če si se že pr miss potrudu z dvojnim s, pol.... Kok lepo, da mi privoščiš tako lepo stvar....a se mi sam dozdeva, al ti res všeč postajam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jst mam bl obchutek, de si jo ti drkash med tem k jih limash kle gor, pa si domishljash s kakim obchudovanjem de zremo vanje zlomk Kako s vedu??? Ampak to delam sam takrat, ko tvoje vidm! <{POST_SNAPBACK}> ti mash pa zhe ikonco tako....de chloveka srat prime :xx!: zlomk Hihi....sam želiš si lohk, da bi tok dobr zgledu, kot Milf.....but it's not gonna happen! En prijateljski nasvet: čimprej se sprejmi tak, kot si in se imej rad, ker te noben drug nikoli ne bo imel! No, jst te mam, k se mi mčkn smilš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 ... is this love...that I'm feeling...this must be love... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> :lol: kle se pa še bl smejim, kt v fotkah!!!! Spet te morm popravt....Piggy!!!! Sej bi spregledala enojen g, sam, če si se že pr miss potrudu z dvojnim s, pol.... Kok lepo, da mi privoščiš tako lepo stvar....a se mi sam dozdeva, al ti res všeč postajam? ja dobro, da pišem nepravilno, da imaš vsaj kaj za v obrambo oz. za odgovorit! gnojček od zdaj naprej te ignoriram! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja dobro, da pišem nepravilno, da imaš vsaj kaj za v obrambo oz. za odgovorit! gnojček od zdaj naprej te ignoriram! NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Na, pa sm si zajebala edino obetajočo možnost, da bi ujela sanjskega moškega! :xx!: :xx!: :xx!: Kr na stolpnco grem! Pozor, potres bo! In to hud! A ste opazl moje novo ljubkovalno ime? Gnojček mi je napisu...če ste bli pozorni, mu je zlo všeč vse, kar je abnormalnega, ogabnega, smrdečega....se prav, da je bil gnojček mišljen kot ZELO ljublkovalen kompliment! YES! Sej sm vedla, da se mi nov mogu dowg upirat...moji čari še palijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 punci se že meša, vidim da je že zrela za Lj Polje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>punci se že meša, vidim da je že zrela za Lj Polje Sej sm vedla, da ne morš brez mene ...tolk o tvojem ignorju....jst če rečem, da bom dala nekoga na ignore, ga dam...ne nakladam neki. Sam mi ne gre nben tok na živce....tud ti ne, srček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Jao, jao,...... Kva dogaja tukaj?Groooozni ste....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole pa jaz,ko se nastavljam sončku (da ne bo sam Selene delala lušt ), ja pa zraven se je treba še šminkat Kokikoki, tole slikco imam še v delovnem spominu, bufferirana. Torej takole se je spomnim: slikana ob ličenju, vendar imam občutek, da si pozornost obrnila na fotografa in ne na ličenje samo, čeprav iz pogleda to ni videti. To ne pomeni, da slikca ni fajn! Je samo opis filinga. Lepo se mejte še naprej. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kokikoki, tole slikco imam še v delovnem spominu, bufferirana. Torej takole se je spomnim: slikana ob ličenju, vendar imam občutek, da si pozornost obrnila na fotografa in ne na ličenje samo, čeprav iz pogleda to ni videti. To ne pomeni, da slikca ni fajn! Je samo opis filinga. Lepo se mejte še naprej.Ta fotka je bila slikana kar tako, skoraj brez moje vednosti....šele v zadnjem hipu sem se zavedla, da me sploh slikajo.....Bila nas je namreč skupina frendov ob taki težki debati, jedači in pijači..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Kaj se dogaja z LNF? Oz. kaj se dogaja z ljudmi tukaj? Tolk jeze in žaljivk pa že dolgo ne...hmmmm.... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 pomoje vpliv polne lune res so nastrojeni da je kar hudo namesto da bi se radi imel pa en drugega žalit... kam to pelje a ni vseeno KAJ SI... KDO SI.... VAŽNO DA SI ČLOVEK PEACE Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.