Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>dr.moreno...

zakoooon xsuperx :wOOt: maš popolnoma prav xokx

fejst mlada

<{POST_SNAPBACK}>če bi to bilo res, bi tega nebi pisala!  x:Dx  :vragec:  zadel sem te v terno!

in druga stvar, ti mene ne moreš sodit ne notranje ne zunanje, jaz pa tebe lahko, ker si objavila svojo osebno fotografijo in ker reagiraš s čustvi in s srcem!

povedal sem ti to samo zato, ker si tok zelo zelo pametna!

x:Dx  :vragec:

Še vseeno je luštna :rolleyes:

bejba xokx :wOOt:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>če bi to bilo res, bi tega nebi pisala! x:Dx  :vragec:  zadel sem te v terno!

Tale stavek vse o tvoji inteligenci pove...ne bom naprej komentirala :lol: :lol: :lol:

in druga stvar, ti mene ne moreš sodit ne notranje ne zunanje, jaz pa tebe lahko, ker si objavila svojo osebno fotografijo in ker reagiraš s čustvi in s srcem!

povedal sem ti to samo zato, ker si tok zelo zelo pametna!

x:Dx  :vragec:

Seveda lahko reagiram s čustvi in srcem, ker za razliko od tebe jaz čustva in srce imam :Dx Ja, pametna pa sm, priznam. Ti si pa pač tok beden, da morš mojo PRELEPO slikco izmaličt, ker druzga ne morš narest, ker sm LEPA in PAMETNA. No, vsaj to ti še ostane. x:Dx

P.S. A si ga drkaš zravn, ko gledaš mojo slikco??? :vragec: Ni za kej. A dam še kakšno gor??? :inocent: Sej, zato s jo pa zmaliču, k s tok jezen sam nase, da si ga drkaš na sliko tvoje number 1 sovražnice....kera dilema! :O: x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Naj še jaz dodam svojo malenkost-jaz nekoč  x:Dx Sam slika je že malo zdelana  x:)x

Kaka lušna pupika! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  :palec:  :palec: Super si to povedal. Aakhut, kolk si star??? Ah seveda, samo star si.

:vragec:

kaj ma pa starost veze z osladnostjo pa samozagledanostjo???

aja...tis chefur...pa mash kompleks nepriljubljenosti v tem prostoru

pa sej mash prou....res ste nepriljubljeni

zlomk :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Bravo, tak visokointelektualnih komentarjev pa že dolgo nisem dobil od koga. Res si super fantek. Boš bombonček, mislim eks, al kaj že goltaš govedo zadrogirano, da take ljubke odgovore naokoli trosiš. Če pa že, Akhutek, daj si nabavi orožni list, pravzaprav, kolko se spomnim, smo nekoč nekaj v zvezi z radioaktivnostjo jemali, pa sem prepričan, da sem videl videl tvoj ksiht kot posledico njegovi hudi izpostavljenosti
It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>

P.S. A si ga drkaš zravn, ko gledaš mojo slikco???  :vragec: Ni za kej. A dam še kakšno gor???  :inocent: Sej, zato s jo pa zmaliču, k s tok jezen sam nase, da si ga drkaš na sliko tvoje number 1 sovražnice....kera dilema!  :O:  x:Dx  x:Dx  x:Dx

groza, kakšna samozavest x:Dx :vragec: pa saj ti privoščim, ne želim, da bi trpela zaradi tega, ker si kot miss pigy x;)x :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>groza, kakšna samozavest  x:Dx  :vragec:  pa saj ti privoščim, ne želim, da bi trpela zaradi tega, ker si kot miss pigy  x;)x  :vragec:

:lol: :lol: :lol:

kle se pa še bl smejim, kt v fotkah!!!!

Spet te morm popravt....Piggy!!!! Sej bi spregledala enojen g, sam, če si se že pr miss potrudu z dvojnim s, pol.... x;)x

Kok lepo, da mi privoščiš tako lepo stvar....a se mi sam dozdeva, al ti res všeč postajam? :inocent: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

jst mam bl obchutek, de si jo ti drkash med tem k jih limash kle gor, pa si domishljash s kakim obchudovanjem de zremo vanje x:Dx  x:Dx  x:Dx

zlomk x:Dx

Kako s vedu??? :O: Ampak to delam sam takrat, ko tvoje vidm!

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

ti mash pa zhe ikonco tako....de chloveka srat prime :xx!:  x:Dx

zlomk x:Dx

Hihi....sam želiš si lohk, da bi tok dobr zgledu, kot Milf.....but it's not gonna happen! :vragec: En prijateljski nasvet: čimprej se sprejmi tak, kot si in se imej rad, ker te noben drug nikoli ne bo imel! :vragec: x:Dx No, jst te mam, k se mi mčkn smilš... x:Ix x:Xx x:Xx x:Xx

x:Dx x:Dx x:Dx

... is this love...that I'm feeling...this must be love...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>:lol: :lol: :lol:

kle se pa še bl smejim, kt v fotkah!!!!

Spet te morm popravt....Piggy!!!! Sej bi spregledala enojen g, sam, če si se že pr miss potrudu z dvojnim s, pol....  x;)x

Kok lepo, da mi privoščiš tako lepo stvar....a se mi sam dozdeva, al ti res všeč postajam?  :inocent:  x:Dx

ja dobro, da pišem nepravilno, da imaš vsaj kaj za v obrambo oz. za odgovorit! x:Dx :vragec: gnojček od zdaj naprej te ignoriram! x:Dx :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>ja dobro, da pišem nepravilno, da imaš vsaj kaj za v obrambo oz. za odgovorit!  x:Dx  :vragec:  gnojček od zdaj naprej te ignoriram!  x:Dx  :vragec:

:O: :O: :O: NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! :C: :C: :C: :V: :C: :C: :C:

Na, pa sm si zajebala edino obetajočo možnost, da bi ujela sanjskega moškega! :xx!: :xx!: :xx!:

Kr na stolpnco grem! :vragec:

Pozor, potres bo! In to hud! :vragec: x:Dx

A ste opazl moje novo ljubkovalno ime? Gnojček mi je napisu...če ste bli pozorni, mu je zlo všeč vse, kar je abnormalnega, ogabnega, smrdečega....se prav, da je bil gnojček mišljen kot ZELO ljublkovalen kompliment! YES! Sej sm vedla, da se mi nov mogu dowg upirat...moji čari še palijo! x:px

<{POST_SNAPBACK}>Tole pa jaz,ko se nastavljam sončku (da ne bo sam Selene delala lušt x:o)x ), ja pa zraven se je treba še šminkat  x:Dx  x:Dx  x:Dx  :inocent:

Kokikoki, tole slikco imam še v delovnem spominu, bufferirana. Torej takole se je spomnim: slikana ob ličenju, vendar imam občutek, da si pozornost obrnila na fotografa in ne na ličenje samo, čeprav iz pogleda to ni videti. To ne pomeni, da slikca ni fajn! :palec: :palec: Je samo opis filinga. Lepo se mejte še naprej.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Kokikoki, tole slikco imam še v delovnem spominu, bufferirana. Torej takole se je spomnim: slikana ob ličenju, vendar imam občutek, da si pozornost obrnila na fotografa in ne na ličenje samo, čeprav iz pogleda to ni videti. To ne pomeni, da slikca ni fajn!  :palec:  :palec: Je samo opis filinga. Lepo se mejte še naprej.

Ta fotka je bila slikana kar tako, skoraj brez moje vednosti....šele v zadnjem hipu sem se zavedla, da me sploh slikajo.....Bila nas je namreč skupina frendov ob taki težki debati, jedači in pijači..... x:Dx :inocent: x:Ix

x:Xx x:Dx xDDx

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...