Michelle 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>fest si fest Dej mi še joške mal poveči, k si že tak stručko! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa ona tam dela....nisem podrobno pogledala zakaj se gre tam...a iscejo partnerje al kaj?tam glasujejo zate, kak si lušten pač, saj jaz sem nekaj časa bil gor, samo potem pa se mi ni dalo odpišavat non-stop, ker pol bi itaq lahko cel dan sam komentarje nazaj daval <{POST_SNAPBACK}>Pa še jz..... luštna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 luštna hvala... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Bejbika...Luškana pupa Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Evo mene iz morja...in tole je fotka z morja, kolega fotkal.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 dobra fotka apolonija pa evo se ena moja od danes zjutraj ....v sluzbi se mal zaspano,no... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 apolonia, cigančica super sta,obe Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobra fotka apolonija pa evo se ena moja od danes zjutraj ....v sluzbi se mal zaspano,no... Cigančica - full je alter...zakon!!!! wanesa - hvala! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 pa evo se ena moja od danes zjutraj ....v sluzbi se mal zaspano,no... Se mi zdi, da imaš nick kar primeren svojemu izgledu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi, da imaš nick kar primeren svojemu izgledu. valda sem cigo,he he...a me nis she vidu nikoli na drugih fotkah,ki sem jih dala gor? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 kak ste luštni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Kjut, kjut, kjut... ste vsiiii Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 tole je pa moj bombonček v sončnem zahodu..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 lepa kot mama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 hvala mišika Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 lutna mala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 apolonia,hčerkica je Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>včerajšnji pitnik <{POST_SNAPBACK}> :wOOt: hehehe Prepoznate to bejbiko Aiwika <{POST_SNAPBACK}>O Ajvi, kva te bodo zdej osvajal!!!!! Sam + komentarji!!!! ma sej ne morš verjet.... <{POST_SNAPBACK}>Jaz tud tko mislim. Aiwa je itak luskana , samo ta stran na katero se je dala, je mal ....sm šla gor k sva se s frendico neki zezale... mam itaq fanta... tk da me ne zanima se pecat z drugimi p.s. mišelkec se kej na msnj dobiva? bi biw cajt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 pozdravčekena za nazdravt, pa ena iz službe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pozdravčekena za nazdravt, pa ena iz službe no,no mal drugachne pa so kot ponavadi a s ti medicinska sestra,tam na desni fotki? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pozdravčekena za nazdravt, pa ena iz službe xokx xokx bejba Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 p.s. mišelkec se kej na msnj dobiva? bi biw cajt Sam res Obema neki dogaja in se nisva nadoknadili s pogovori Sramota Me veseli, da si zaljubljena Drugace pa super slikce Si ti tud shujsala a ne? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no,no mal drugachne pa so kot ponavadi a s ti medicinska sestra,tam na desni fotki? he he, medicinske sestre niso v belem..... so v modrem... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.