Guest sstane 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Vroče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he, medicinske sestre niso v belem..... so v modrem... pri nam v bolnici so v belem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pri nam v bolnici so v belem Pri nas v bolnici pa v modrem. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 ...pri nas so pa spodaj brez...lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pozdravčekena za nazdravt, pa ena iz službe Sestra, Sestra, heeeeelp.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Pri nas pa samo našminkane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...pri nas so pa spodaj brez...lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala.... S kje si pa ti???? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 ...weirdo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri nas v bolnici pa v modrem.ne čist resno so pri nam v belem, vsti tehniki in tehnice Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 aiwa super si,luštna Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 jaz in moja surla :D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Pozdravček vsem...... Vsi ste fajni na fotkah..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne čist resno so pri nam v belem, vsti tehniki in tehnice Ja, sem se pozanimala, pa maš kr prou.... Pismo, jz sm pa mislila, da je to tko kt pr policajih, vsi v modrem... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz in moja surla :Dja saj si fajn <{POST_SNAPBACK}>Ja, sem se pozanimala, pa maš kr prou.... Pismo, jz sm pa mislila, da je to tko kt pr policajih, vsi v modrem... hihi sam ne vem, zakaj morajo met medicinske sestre krilo če pa v šoli morajo met hlače - ki se itaq vse vun vidi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja? potem jo pa objavi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz in moja surla :D ti imaš samo surlo, rab pa bi imel turbo surlo!? imam dobrega prijatelja plastika, ki ti lahko tudi to zelo poceni uredi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 morska deklica v tihožitju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 No, tole je ena skupinska slika s poti na Jalovec. Da se Moreno ne bo dolgočasil, ko bo ugotavljal, katera ovca je prava. Naj si eno po pastirsko kar izbere, no, meni je vseeno katero. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Face so tele ovčke,ni kaj Piko..... Lepa fotka Ma, tebe ni pa nikjer videt .....saj bi kar izstopal.....cel nedolžen in snežno bel mestni "ovčak" Piko ..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Face so tele ovčke,ni kaj ...Ma, tebe ni pa nikjer videt ...Saj sem tam nekje... ali pa malo višje. Prav vsem ni ratalo se skriti v senco. Me videt? malo po-Misli... pa naj bo še ena posebej ... (več jih tako nimam)veš se je grozno takole gledati, kot zelo blizu v ogledalu. Ampak tam je levo-desno menjano. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Piko, večkrat se zagledam v tvoje fotke...in tokrat bom tud pokomentiral ! En enostaven WAW ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena od zadaj: A ni mal pre vroče v dolgih hlačah...?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> A ni mal pre vroče v dolgih hlačah...?! posneta mesec dni nazaj,morda..... Se mi zdi, da takrat še ni bilo neke jake vročine.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>posneta mesec dni nazaj,morda..... Se mi zdi, da takrat še ni bilo neke jake vročine.... Že že...sam pomojem bi bolj pasale kake oprijete hlačke...! Šibam na trening...seeya ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> A ni mal pre vroče v dolgih hlačah...?! če gledaš za takimi lepotičkami ti je zmeri prevroče... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.