Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>sej po moje ni tko mislu,kot je izpadlo,sam je pa izpadlo x:Dx  x:Dx  x:Dx

ne nisem mislil, magari če si podobna marsi si zeloo luštna :D Jaz pač govorim, v mojem narečju, takih malnkosti ne opazimo :D

<{POST_SNAPBACK}>ja behi se vcasih malce nerodno izrazi... x:)x

tudi, ampak kot sem napisal zgoraj :D

Izraz, zelo luštna xokx

Mačona, lepe očke x:)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>dvojna devica z luno v skorpiji... mater... ti moras bit pa ko ena stara baba... samo opravlanje in kritiziranje... x;)x

Mogoče Venera v Tehtnici opravljanje malo ublaži! Po mojih opazovanjih se Tehtnice nerade udeležujejo opravljanja in samo diplomatsko odgovorijo. No ja, tukaj bi mogoče bolj pomagala Merkur v Teh, ampak za Izraz ne vemo, kje ga ima.

Guest mačona
Joj, Behi, zadj sem komaj poštekala, kako nerodna pa je ta izjava, kateri Bobnar ploska. Ojoj, bolje da Marsa tega ne prebere. :sniky: Samo po moje ne bo tega tako vzela. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>http://www.karantanija.si/bobni/forum/style_emoticons/default/clapping.gif

saj ne pravim da je marsa grda :eek: drgač pa če ploskaš se najverjetneje strinjaš s tem kar si ti razlagaš :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Joj, Behi, zadj sem komaj poštekala, kako nerodna pa je ta izjava, kateri Bobnar ploska. Ojoj, bolje da Marsa tega ne prebere. :sniky: Samo po moje ne bo tega tako vzela. :palec:

sam res, saj nisem rekel da je marsa grda :blink: pač sem rekel da je full podobna marsi na tej sliki (in če rečem da je ful luptna in je podobna marsi, potem najverjetneje je marda luštna :rolleyes: ) Sam Marsa me full spominja na mojo teto :wOOt:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>dvojna devica z luno v skorpiji... mater... ti moras bit pa ko ena stara baba... samo opravlanje in kritiziranje... x;)x

Ti si pa upaš. :vragec: Kritiziram, priznam, če je potrebno. Ponavadi me sprašujejo za mnenje, pa povem. Opravljanje pa ne bi glih rekla. xDDx

Kako čemo? Lako čemo.

a "magari" pomeni "kljub temu"

vedno sem si ga razlagal kot "pa četudi, pa čeprav"?

A zato vas včasih ne razumem prav...ker ne znam "slovensko"? :vragec:

Izraz, ne morem zaključit posta, ne da bi še enkrat omenil, kako huda bejba si x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ti si pa upaš. :vragec:

...upanje umira zadnje x:Dx x:Dx x:Dx ...(se ena lingvisticna, da ne boste sami behija blatili)!! x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>a "magari" pomeni "kljub temu"

vedno sem si ga razlagal kot "pa četudi, pa čeprav"?

A zato vas včasih ne razumem prav...ker ne znam "slovensko"? :vragec:

Izraz, ne morem zaključit posta, ne da bi še enkrat omenil, kako huda bejba si x;)x

Saj je pomen isti, nič se ne sekiraj. :palec: x:)x x;)x To je protivno podredje, nekaj takega. x:Ix

(Slovenistka sem, pa ne vem natančno) x:Ix

da si ne bote stepli :D

magari prisl. (a) pog., ekspr.

1. izraža sprijaznjenje s skrajno stopnjo,

možnostjo: čakal te bom magari do polnoči; za

tako sliko dam magari pet tisoč dinarjev tudi, celo;

čevlje lahko prodaš ali pa jih magari podariš //

izraža pritrjevanje, privolitev: »ali bi ga požirek?«

»Magari«

2. v vezniški rabi čeprav, tudi če: avto bom prodal,

magari z izgubo / magari če se na glavo postaviš,

ne dobiš; potem naj me zaprejo, pa magari za

več let / elipt. »vstani, ura je že sedem.« »Magari

devet«

Guest mačona
O, priden si bil! To si poiskal v SSKJ? By the way, ful maš simpatično ikonico, kar ne morem je prenehati gledati! x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Mogoče Venera v Tehtnici opravljanje malo ublaži! Po mojih opazovanjih se Tehtnice nerade udeležujejo opravljanja in samo diplomatsko odgovorijo. No ja, tukaj bi mogoče bolj pomagala Merkur v Teh, ampak za Izraz ne vemo, kje ga ima.

Se kar bojim povedat. :vio: Merkur v Devici??? :8):

Kako čemo? Lako čemo.

Guest mačona

O, Ninči, čigave nogice pa objemaš? x:px x?x

Izraz, hvala, hihi, ne ne, jaz sem čisti ogenj in zemlja! Zrak pa samo Merkur v Tehtnici. Pa hvala no, samo meni se ne zdi, da predstavljam glih ženstvenost v pravem pomenu besede - nisem elegantna, prej punčkasta in simpatična. x;)x

Nino, ful lepa fotka...Svetloba pa vse x:)x :eek: :flowerface:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...