Behemoth 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej po moje ni tko mislu,kot je izpadlo,sam je pa izpadlo ne nisem mislil, magari če si podobna marsi si zeloo luštna Jaz pač govorim, v mojem narečju, takih malnkosti ne opazimo <{POST_SNAPBACK}>ja behi se vcasih malce nerodno izrazi... tudi, ampak kot sem napisal zgoraj Izraz, zelo luštna Mačona, lepe očke Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>dvojna devica z luno v skorpiji... mater... ti moras bit pa ko ena stara baba... samo opravlanje in kritiziranje... Mogoče Venera v Tehtnici opravljanje malo ublaži! Po mojih opazovanjih se Tehtnice nerade udeležujejo opravljanja in samo diplomatsko odgovorijo. No ja, tukaj bi mogoče bolj pomagala Merkur v Teh, ampak za Izraz ne vemo, kje ga ima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Joj, Behi, zadj sem komaj poštekala, kako nerodna pa je ta izjava, kateri Bobnar ploska. Ojoj, bolje da Marsa tega ne prebere. Samo po moje ne bo tega tako vzela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.karantanija.si/bobni/forum/style_emoticons/default/clapping.gif Sam res macona, ful lepe oke pa marsa, ce bo prebrala, ziher ve, kaksna je situacija Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.karantanija.si/bobni/forum/style_emoticons/default/clapping.gifsaj ne pravim da je marsa grda drgač pa če ploskaš se najverjetneje strinjaš s tem kar si ti razlagaš <{POST_SNAPBACK}>Joj, Behi, zadj sem komaj poštekala, kako nerodna pa je ta izjava, kateri Bobnar ploska. Ojoj, bolje da Marsa tega ne prebere. Samo po moje ne bo tega tako vzela. sam res, saj nisem rekel da je marsa grda pač sem rekel da je full podobna marsi na tej sliki (in če rečem da je ful luptna in je podobna marsi, potem najverjetneje je marda luštna ) Sam Marsa me full spominja na mojo teto Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Mich , Behi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 magari=čeprav, kljub temu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>dvojna devica z luno v skorpiji... mater... ti moras bit pa ko ena stara baba... samo opravlanje in kritiziranje... Ti si pa upaš. Kritiziram, priznam, če je potrebno. Ponavadi me sprašujejo za mnenje, pa povem. Opravljanje pa ne bi glih rekla. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>magari=čeprav, kljub temu hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 a "magari" pomeni "kljub temu"vedno sem si ga razlagal kot "pa četudi, pa čeprav"?A zato vas včasih ne razumem prav...ker ne znam "slovensko"? Izraz, ne morem zaključit posta, ne da bi še enkrat omenil, kako huda bejba si Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Ti si pa upaš. ...upanje umira zadnje ...(se ena lingvisticna, da ne boste sami behija blatili)!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a "magari" pomeni "kljub temu"vedno sem si ga razlagal kot "pa četudi, pa čeprav"?A zato vas včasih ne razumem prav...ker ne znam "slovensko"? Izraz, ne morem zaključit posta, ne da bi še enkrat omenil, kako huda bejba si Saj je pomen isti, nič se ne sekiraj. To je protivno podredje, nekaj takega. (Slovenistka sem, pa ne vem natančno) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 da si ne bote stepli magari prisl. (a) pog., ekspr. 1. izraža sprijaznjenje s skrajno stopnjo, možnostjo: čakal te bom magari do polnoči; za tako sliko dam magari pet tisoč dinarjev tudi, celo; čevlje lahko prodaš ali pa jih magari podariš // izraža pritrjevanje, privolitev: »ali bi ga požirek?« »Magari« 2. v vezniški rabi čeprav, tudi če: avto bom prodal, magari z izgubo / magari če se na glavo postaviš, ne dobiš; potem naj me zaprejo, pa magari za več let / elipt. »vstani, ura je že sedem.« »Magari devet« Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 O, priden si bil! To si poiskal v SSKJ? By the way, ful maš simpatično ikonico, kar ne morem je prenehati gledati! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 jep direkt iz sskj :> je nekaj na tem avtarju a ne? :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Mačona, bravo, prava mačona. Kjud, izžarevaš ženstvenost No da še jaz malo ugibam, močna voda in zrak? Kok sem sfalila?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče Venera v Tehtnici opravljanje malo ublaži! Po mojih opazovanjih se Tehtnice nerade udeležujejo opravljanja in samo diplomatsko odgovorijo. No ja, tukaj bi mogoče bolj pomagala Merkur v Teh, ampak za Izraz ne vemo, kje ga ima. Se kar bojim povedat. Merkur v Devici??? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 evo ena kjut fotkica... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 O, Ninči, čigave nogice pa objemaš? Izraz, hvala, hihi, ne ne, jaz sem čisti ogenj in zemlja! Zrak pa samo Merkur v Tehtnici. Pa hvala no, samo meni se ne zdi, da predstavljam glih ženstvenost v pravem pomenu besede - nisem elegantna, prej punčkasta in simpatična. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Mi je všeč tvoja ikonca pa Izraz - nežnost... Elnino, se ti vidi da si srečen, lepo... aja pa Todika, podobno kot ti sem tudi jaz prebirala knjige - pivičko zraven, no ja čika ni bilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, Ninči, čigave nogice pa objemaš? od ene fotografinje Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Untiteld ti si pa roker, a?? Ko bi te leta nazaj poznala!!! roker, roker nikol ni prepozno, jelde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Nino, ful lepa fotka...Svetloba pa vse Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 iiiiiininčiiiiii kok kul fotka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.