Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 O Contesa! saj vemo a ne zakaj je majhna. pa vidim tud da mas novo ikono, lepo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ma, ne mi rečt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Potem pa še moja morska.......Sem jo raje sama mal predelala....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 wow, lustna! * same lustne morske, jaz pa dve fotki svoji od letos pa na obeh sem mim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> * same lustne morske, jaz pa dve fotki svoji od letos pa na obeh sem mim. Daj prpopaj, da vidimo......sigurno si Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 ma nisem, verjem na besedo. saj sem oblecena (ne v kopalkah) in RES mam zlo butast izraz, idiotsko frizuro, mislim smotana sem gor totalno pa konc.ce jo pa pomanjsam, sem pa se bolj (ker pol se pa nit kozha ne vidi, ki je edino OK). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma nisem, verjem na besedo. Verjamem, da si čist kul ......Marsa, si mogoče kožo s kakšnim posebnim oljem mazala? Nam je gazda naredil eno super mešanico olivnega olja in zelišč (olje je bilo rdeče barve).....sem se vseskozi mazala in moja koža je bila super .....nisem bila enkrat rdeča, koža lepo sijoča, rjava.....Sem se zmenila, da mi ga pošlje ....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjamem, da si čist kul ......Marsa, si mogoče kožo s kakšnim posebnim oljem mazala? Nam je gazda naredil eno super mešanico olivnega olja in zelišč (olje je bilo rdeče barve).....sem se vseskozi mazala in moja koža je bila super .....nisem bila enkrat rdeča, koža lepo sijoča, rjava.....Sem se zmenila, da mi ga pošlje .......Ziher je bilo emulgirano z morsko vodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ziher je bilo emulgirano z morsko vodo No, saj sem vedela, da bo nekaj na tem...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 dvomim Stane, po mojem ni bilo kaj dost vec sestavin poleg sentjanzevke. Kokica, letos sem si ze drugic naredila bodymilk za kao 'po soncenju' (kreme pa si ze desetletje sama delam).na bazi aloje sicer, not pa ful olivca, pa tud sentjanzevke, pa mal cajevcevega olja (ampak zlo mal), pa mal olja roznega lesa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dvomim Stane, po mojem ni bilo kaj dost vec sestavin poleg sentjanzevke. Kokica, letos sem si ze drugic naredila bodymilk za kao 'po soncenju' (kreme pa si ze desetletje sama delam).na bazi aloje sicer, not pa ful olivca, pa tud sentjanzevke, pa mal cajevcevega olja (ampak zlo mal), pa mal olja roznega lesa.MMMM, Marsa, sliši se zanimivo in mamljivo.....Kje pa kupuješ sestavine?A vse to samo zmešaš in to je to ..... SUPER ZADEVA!!!!! Ta gospod nam je namreč razložil, da mora to olje biti en mesc na soncu ..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 ja, to je sentjanzevka pol.to je zel sentjanzevke, ki je namocena v olivcu vsaj 3 tedne na soncu.Imamo tud v sloveniji cist ok pogoje, dost dobrih sentjanzevk (olja) sem nasega, slovenskega, ze probala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 opsala!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 res.zadnjic sva se srecali (pa ne govorim tega vedno, morda oni noce da gobcam to, jaz lohk sam zase govorim...).no ampak hocem rect, se ti je tud tedaj vse lepo 'videlo'. men je ful vsec in super, ce vidim srecne face. ko vse sam ene kislice po svet hodjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moreno, nimajo vsi takega odnosa do tega kot jaz, pa te prosim, da ne provociras in da zbrises tole.V bistvu se mi ne da imet sranj in se ukvarjat.Rajs mene popachuj pa one (ce je se kdo tak ) ki jim je vseeno ali se jim zdi clo hecno.al pa kar ene, saj je milijardo fotk fac na netu.res te prosim.da ne brisem jaz, kar itak lohk naredim.men bi tud dol visel.....sam bi se tip mogu pomatrat dab kako mojo fotko najdu sam drgač pa res hude fotke vn pridejo, sm se narežala totalno zdele....sploh un mickeni pa brez zamere mick sam hecna je pa res Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 aja drgač pa ful lepe fotke mick pa conti....se vid da sta se fajn mela....oz se mata Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 koki - zakaj si pa tako sliko dala,da se ne vidi detajlev?? drugač pa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Todika, dej še ti kšno morsko! pa ne upaš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Toti uživač! Kam si pa čike skril Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.