Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

wow, lustna! :palec: x:Xx

*

:o|o: same lustne morske, jaz pa dve fotki svoji od letos pa na obeh sem mim. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ma nisem, verjem na besedo. :o|o:

saj sem oblecena (ne v kopalkah) in RES mam zlo butast izraz, idiotsko frizuro, mislim smotana sem gor totalno pa konc.

ce jo pa pomanjsam, sem pa se bolj (ker pol se pa nit kozha ne vidi, ki je edino OK). xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ma nisem, verjem na besedo. :o|o:

Verjamem, da si čist kul x^x :palec: ......Marsa, si mogoče kožo s kakšnim posebnim oljem mazala? x?x Nam je gazda naredil eno super mešanico olivnega olja in zelišč (olje je bilo rdeče barve).....sem se vseskozi mazala in moja koža je bila super :palec: .....nisem bila enkrat rdeča, koža lepo sijoča, rjava.....Sem se zmenila, da mi ga pošlje x8Dx :palec: .......

Smisel življenja je največja sreča

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Verjamem, da si čist kul x^x  :palec: ......Marsa, si mogoče kožo s kakšnim posebnim oljem mazala? x?x  Nam je gazda naredil eno super mešanico olivnega olja in zelišč (olje je bilo rdeče barve).....sem se vseskozi mazala in moja koža je bila super :palec: .....nisem bila enkrat rdeča, koža lepo sijoča, rjava.....Sem se zmenila, da mi ga pošlje x8Dx  :palec: .......

Ziher je bilo emulgirano z morsko vodo x;)x

dvomim Stane, po mojem ni bilo kaj dost vec sestavin poleg sentjanzevke.

Kokica, letos sem si ze drugic naredila bodymilk za kao 'po soncenju' (kreme pa si ze desetletje sama delam).

na bazi aloje sicer, not pa ful olivca, pa tud sentjanzevke, pa mal cajevcevega olja (ampak zlo mal), pa mal olja roznega lesa.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>dvomim Stane, po mojem ni bilo kaj dost vec sestavin poleg sentjanzevke.

Kokica, letos sem si ze drugic naredila bodymilk za kao 'po soncenju' (kreme pa si ze desetletje sama delam).

na bazi aloje sicer, not pa ful olivca, pa tud sentjanzevke, pa mal cajevcevega olja (ampak zlo mal), pa mal olja roznega lesa.

MMMM, Marsa, sliši se zanimivo in mamljivo.....Kje pa kupuješ sestavine?

A vse to samo zmešaš in to je to x?x ..... SUPER ZADEVA!!!!! :palec:

Ta gospod nam je namreč razložil, da mora to olje biti en mesc na soncu :o|o: .....

Smisel življenja je največja sreča

ja, to je sentjanzevka pol.

to je zel sentjanzevke, ki je namocena v olivcu vsaj 3 tedne na soncu.

Imamo tud v sloveniji cist ok pogoje, dost dobrih sentjanzevk (olja) sem nasega, slovenskega, ze probala.

Picasso

res.

zadnjic sva se srecali (pa ne govorim tega vedno, morda oni noce da gobcam to, jaz lohk sam zase govorim...).

no ampak hocem rect, se ti je tud tedaj vse lepo 'videlo'.

men je ful vsec in super, ce vidim srecne face. x:Xx x8Dx :palec:

ko vse sam ene kislice po svet hodjo. ;) :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Moreno, nimajo vsi takega odnosa do tega kot jaz, pa te prosim, da ne provociras in da zbrises tole.

V bistvu se mi ne da imet sranj in se ukvarjat.

Rajs mene popachuj pa one (ce je se kdo tak xrolleyesx) ki jim je vseeno ali se jim zdi clo hecno.

al pa kar ene, saj je milijardo fotk fac na netu.

res te prosim.

da ne brisem jaz, kar itak lohk naredim.

men bi tud dol visel.....sam bi se tip mogu pomatrat dab kako mojo fotko najdu x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx sam drgač pa res hude fotke vn pridejo, sm se narežala totalno zdele....sploh un mickeni x:Dx x:Dx pa brez zamere mick :vio: sam hecna je pa res x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...