Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

kok si zanimiva ti Todika... nekaj psoebnega, taka gajstna pa cvrsta pa sexy pa neukrotljiva, a srce na pravem mestu. xDDx

kero knjigo pa beres? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ah to je ugotovitev, jaz ne dajem komplimentov. :)

nisem te se sploh vprasala - tko vem da si dvojcek - kaksen je pa tvoj asc pa luna (pa se merkur me zanima no tega mas najbrz tud v dvojckih)? :8):

lohk bi mela kakega strelca kje, ceprav sem tud na sco pomislila, veckrat vidim podobnost med nama v smislu percepiranja dolocenih tematik.....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma saj ni sile, mi ze poves, ne rabis zdaj, bi me pa zanimal 1x, sem te ze parkrat hotla vprasat, pa sem si mislila, ze izvem. :)

Picasso

ja no vidis, strelec se ti pa res vidi a ni hec. :)

sam ne bi si mislila da si asc tehtnica! :eek:

razen po videzu. xDDx x;)x

je kar dost, tega 'strelca' sem rabla slisat. :D ;)

Picasso

v 'brez dlake na jeziku'... predvsem... neposredna in taka, pa postena in taka... pa videz, ki bi ob drugacni luni (kljub asc tehtnici) bil manj... fit, vitek, 'spicast'.... mas tako dinamiko strelcevsko tud (saj na nek nacin je podobno dvojckovi, ker je glih nasprot, pa oboje je nestalno)....

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>oooooooo lejga...ki s pa ti biv tolk cajta :8):

xcivx xcivx xcivx V Izoli na štandu...prodajal muda za bubrege x:Dx :vragec:

Drugač pa vedno prisoten...kljub temu, da bol mal komuniciram na forumu... x:)x x;)x

V glavnem dogaja... xrolleyesx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...