untitled 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 spet s pitnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja kaj čem, moram vas malo pozabavati z novimi fotkami...tokrat ena iz Gardalanda, kejr sem bila v soboto z hčerko...P.s.: tole na sliki ni ob meni hčerka hahahha.... ej kaj pa dohtarja tko zateguje na tej fotki?? a si ga za jajca stisnla?? hahah dobra fotka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika,Kokica,Nino,Selene(lepo bi te bilo videti spet v živo ), Apolonija s hčerkico, fejst ste! Drugo leto bo Chris verjetno že višji od mene! Že sedaj sta tako visoka, da se pri meni vidi le vrh breze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Stane, tale tvoj muc je pravi lepotec........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se ne spomnim, da bi se kdaj tolk jokcal k ti pred par mesci.... Z veseljem , sam še ni blo prave priložnosti....... IQ k kokosh :xx!: pod "jokavi posti" blo mishljeno SLUZAVO SRCHKASTI...pa teb itak ne potegne ke do malih mozhgan.......hm...contessa....nch kej "manekenska" rit ni tistle na fotki ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stane, tale tvoj muc je pravi lepotec........ Pssssst, spi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še dobro, da vidiš kar ni na sliki! chesa ni na sliki rit k ogu Abanke, joshki k reklama za ljubljanske mlekarnea ti manekenka pr MOZAMO (moda za mochnejshe) ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, teb ne potegne, da se jaz pač imam z ljudmi rad fajn , jih ne rabim podcenjevat in poniževat, da mi je (kot mickenemu aakhutu) fajn. Če pa na take osebke naletim, pa si ne morm pomagat, da neb bil k oni......luna v škorpijonu pač. mash prav si si najdu sebi primerno druzhbo ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...kak pa naj, če pa je moran. che to ni gromozanska rt... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ......Ni! Glih fajna je Mam veze pri okulistu, če češ..... teb je fajn itaq vse kar ti da ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, vsaj v nečem sva si podobna! sploh ne....butec s skisanimi mozhgani :xx!: jaz ne pestvam tujih otrok ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>spet s pitnik Kdo je to?? A to si ti??? Kdorkoli: My kind of men!!! Full luštkan! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pssssst, spi Uživant pa je, ni kaj Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej kaj pa dohtarja tko zateguje na tej fotki?? a si ga za jajca stisnla?? hahah dobra fotka Seal - če pozorno pogledaš mam obe roki na fotki, sm mela pa eno kolegico sabo ,tko da je ona z kijem mal tacajt mlatla po njemu....hahaha...temu se pa reče neizmerna ljubezen do dohtarja..... Marsa - ja frenda sva, sam moreno zanika - jasno...sej veš kako je to - frišna ljubav... Vsem ostalim - 100 x hvala za komentarje. za lepši dan vsem. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 aliana super Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 O pih, hehe bejba!! Untitled, a takle nezhen pobich si, se ti vid da mas luno v sco. Contesa, lustna sta, kot vedno, a ves da je tim ze tolk velik kot jaz?letos cez pocitnice, na morju v bistvu, je tko zrasel... Apolonija, ne prizna ne, Moreno, pusi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole pusijevsko ribje gundjanje pa namigovanje se mi pa upira, res...pa ne da se mi ko se enmu zazdi nekih rebusov pa ugank resvat, men je to dolgocasno.Sem prebrala pujsijevsko. MORENO, čestitke, veliko boljše opravljaš svoje delo kot prej - vse te predelave Marse, Contese, Ninota in da sploh ne omenim - - razkrinkal si Mick-enega!! Ti si en model, všeč mi postajaš. Meni si samo malo povečal nos - sem bila malo razočarana, pa očitno se s profila ne kaj več ustvariti - bom dala kdaj kakšno, ki je že bla gor - celo telo - pa mi boš naredil večje joške in šlaufe okoli trebuha! Marsa je res kot kakšen ropar - hudo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Lepe fotke, apolonija, selene, untitled (kdo te je kej sliku, da je tok zamegljeno ), contesa s sinetom, aliana. Mi je všeč, da so nove fotke gor. Vas rada gledam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 bemu aliana... mora bit pa hudo tole...tko...met vse te konjske mochi tkole med nogami ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>spet s pitnik Ja kjut no aliana, waw, huda fotka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mora bit pa hudo tole...tko...met vse te konjske mochi tkole med nogami Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 ja kjut ja, Michelle, sploh nisem napisala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ALIANA faca na kubik................ Luštna si...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.