Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Hja kaj čem, moram vas malo pozabavati z novimi fotkami...tokrat ena iz Gardalanda, kejr sem bila v soboto z hčerko...

P.s.: tole na sliki ni ob meni hčerka hahahha.... x:Dx  x:Dx

ej kaj pa dohtarja tko zateguje na tej fotki?? a si ga za jajca stisnla?? hahah x:Dx dobra fotka :palec: x:o)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Todika,Kokica,Nino,Selene(lepo bi te bilo videti spet v živo x:)x ), Apolonija s hčerkico, fejst ste! :palec:

Drugo leto bo Chris verjetno že višji od mene! xsrcx  :palec:

Že sedaj sta tako visoka, da se pri meni vidi le vrh breze :8):

<{POST_SNAPBACK}>Se ne spomnim, da bi se kdaj tolk jokcal k ti pred par mesci.... x;)x

Z veseljem :palec: , sam še ni blo prave priložnosti....... x;)x

:vragec:

IQ k kokosh :xx!:

pod "jokavi posti" blo mishljeno SLUZAVO SRCHKASTI...pa teb itak ne potegne ke do malih mozhgan

.......

hm...contessa....nch kej "manekenska" rit ni tistle na fotki x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Ah, teb ne potegne, da se jaz pač imam z ljudmi rad fajn :palec: , jih ne rabim podcenjevat in poniževat, da mi je (kot mickenemu aakhutu) fajn. Če pa na take osebke naletim, pa si ne morm pomagat, da neb bil k oni......luna v škorpijonu pač.  :vragec:  x:Dx

:vragec:

mash prav :palec:

si si najdu sebi primerno druzhbo x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>ej kaj pa dohtarja tko zateguje na tej fotki?? a si ga za jajca stisnla?? hahah  x:Dx dobra fotka :palec:  x:o)x

Seal - če pozorno pogledaš mam obe roki na fotki, sm mela pa eno kolegico sabo ,tko da je ona z kijem mal tacajt mlatla po njemu....hahaha...temu se pa reče neizmerna ljubezen do dohtarja..... :inocent:

Marsa - ja frenda sva, sam moreno zanika - jasno...sej veš kako je to - frišna ljubav... x:o)x

Vsem ostalim - 100 x hvala za komentarje.

x:Xx x:Xx x:Xx za lepši dan vsem.

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

O pih, hehe bejba!! :palec: x8Dx

Untitled, a takle nezhen pobich si, se ti vid da mas luno v sco. ;) :)

Contesa, lustna sta, kot vedno, a ves da je tim ze tolk velik kot jaz?

letos cez pocitnice, na morju v bistvu, je tko zrasel...

Apolonija, ne prizna ne, Moreno, pusi? :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>

tole pusijevsko ribje gundjanje pa namigovanje se mi pa upira, res...

pa ne da se mi ko se enmu zazdi nekih rebusov pa ugank resvat, men je to dolgocasno.

Sem prebrala pujsijevsko. x:Dx x:Dx

MORENO, čestitke, veliko boljše opravljaš svoje delo kot prej - vse te predelave Marse, Contese, Ninota in da sploh ne omenim - :att: - razkrinkal si Mick-enega!! x:Dx :vragec: Ti si en model, všeč mi postajaš. Meni si samo malo povečal nos - sem bila malo razočarana, pa očitno se s profila ne kaj več ustvariti - bom dala kdaj kakšno, ki je že bla gor - celo telo - pa mi boš naredil večje joške in šlaufe okoli trebuha! x:Dx :palec: Marsa je res kot kakšen ropar - hudo!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...