Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 jp. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Marsa, simpatičen Pa uhančka ima........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 Hej Mick! ja tko nekak... itak pa to. ja uhancka, Koky, od Mua... za 30. al kerga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si ga ošišala, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 vedno Stane! xDDx pravzaprav, ce bi blo po njegovem vedno, bi ga ful veckrat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pravzaprav, ce bi blo po njegovem vedno, bi ga ful veckrat. To se mi pa ful znano sliši..... Drugače pa, lepa fotografija Masa Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 kjut tale direktor ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> bemu aliana... mora bit pa hudo tole...tko...met vse te konjske mochi tkole med nogami ..OM.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 tvoja fotka tud mojemu všečna Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Aliana - frajerka (pa Tristan na avatarju je tooook hud ) Marsa Apolonija in Moreno Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 jst imam polno enih fotk, ampak so navadne... mogoče bomo kdaj imeli skener Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja kaj čem, moram vas malo pozabavati z novimi fotkami...tokrat ena iz Gardalanda, kejr sem bila v soboto z hčerko...P.s.: tole na sliki ni ob meni hčerka hahahha.... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 uganka! kdo je to? nagrada: dr.Moreno bonus! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 le kdo se je ne bi ustrašil!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 fat El-nino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Napikavno, ni kaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Napikavno, ni kaj! mwaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mwaaa Povecal si mi usta!!! (neverjetno da se je dal! ) ejjj, zabava!!! Schtraufenpacht!!! Pa kaksen je Nino tamle ves krevljast! za krepat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>le kdo se je ne bi ustrašil!? Ej lupči morenči, to mi deli, ma ne, lohk bi se še bolj potrudil, se vam ne zdi?Ah to je zaradi ljubezni k ne, nisi hotu pretiravat, ampak dragi DR. , ti kar, pa še sebe okrancljaj, ah to fotko bom res nosila vedno v . Marsa - dobri žnabli. Nino pa tko dec zgleda zdej. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je slika človeka, ki točno ve, kaj hoče. In tisto potem tudi dobi. Aliana, Sstane, ti mucek... Untitled in kengurujček... ... ene hčerkica in druge sin... Selene, ti bi lahko delala reklamo za... dr.moreno --> Marso si polepšal (in vsem nam daje poljube!) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Nino bo samo na fotki tak fetkan, v resnici nikoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>fat El-nino skrajn čas že cel let se probam mal zredit evo kar ne more jure v mesecih, zmore moreno v sekundah good work zdej mi pa razloži kak naj par kilogramov dol s fotke nase spravim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.