Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 evo, tlele se mogoce barva vidi.. ma tko, kr neki.. ja, jaz tud bolj tko.. vehementno zamahnem z lasmi, kadar mam rdece Thx, Samson dober model, kaj cem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Aliana, ful mi je všeč tudi tvoja fotka na osebnis trani, pa Marsa ima tud novo...Mystica - kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Dejmo ugotavljam, da se bo treba barvat.. definitivno mi rdeca bolj pase, kot tole nekaj natur, kar mam zdajle... Aliana lepa fotka.....ja pa rdeča barva ti res pristoji......pa kere modre učke imaš...... p.s. spregledala sem Selene in njeno hčerkico.........Tako dolgo mučkam s pisanjem posta (ko pa moram še vse druga zraven delat ), da se je vmes uturila še Mystica - dobra fotka Popravljeno 9. september 2005 -> kokica Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Evo, se eno, ko sem ravno v elementu Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 aja saj res, Selene, lustni sta tamle zadaj s tamalo (ki ti je vedno bolj podobna). Si vsa vesela in sproscena. Dbest! Heeej, (hehe, mal izboljsal povprecje zdajle prec )... Mystica, men si vsec z naravnimi. tale fotka je sploh lustna. Aliana, s sladoledkom. 'vehementno vrzes nazaj lase'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, se eno, ko sem ravno v elementu Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 mystica, a si slucajno vmes ze dol dala uno z naravno barvo las Ja, hvala folk pase mal tole.. gladenje po dlaki (bi Ebor rekel ) (aja, ko smo ze v tej temi.. Moreno, jaz bi tud take ucke!!! Ene par zadnjic je blo ful hudih!!) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 wow Mystica! stekam... (itak ), sam skoda vseen, ker je blazno fantasticna fotka, se zdaj jo imam cist zivo v spominu, one ciklamne barve grmicevje, pa turkizne pa zelene barve (da ne govorim o subjektih go in opravi ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ...mene sam zanima ce je Marsa pikota odpikala... al je se pogojno na prostosti?? ... piko je mel zmeri lepe slike... narava... dobre kompozicije... upam, da ga ni odpikala... ...drgac ste pa vse fest... clovk si kar zeli da bi bil 20 let mlajsi, da bi vam lahko pod kikle gledal brez klofut... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>al je se pogojno na prostosti?? ... ...drgac ste pa vse fest... clovk si kar zeli da bi bil 20 let mlajsi, da bi vam lahko pod kikle gledal brez klofut... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...mene sam zanima ce je Marsa pikota odpikala... al je se pogojno na prostosti?? ... piko je mel zmeri lepe slike... narava... dobre kompozicije... upam, da ga ni odpikala...saj stekam jasno, da se ti ni dal vse solate brat.rekla pa sem: CE bom to se gledala, BOM skenslala. Torej - Piko se bo sam odpikal, ko/ce se bo.(dvomim pa, da bo lohk kar tko odpikal tale svoj trip, ce se ze eno leto ufurava, tko da.... dvomim, da bo prenehal, sam kaj sledi, pa vemo).Ima pa moznost in izbiro. Sicer pa tud enga clana se nisem dokoncno zbenala, tiste 4, ki sem jih v vsem obstoju foruma, sem za dolocen cas (2 od teh stirih pa za dve urci). *aja ne ni res! zadnjic sem dva clana zbenala za 24 ur, saj res... (je v 'ukrepih'). Torej, v 3 letih in pol 6 benanj (2 uri, 24 ur, en mesec)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa, se bojim, da mi moreno poveča joške. jooj, me ma, da bi eno v nude prilimala.. sam ko se bom pol cez pol leta kje vidla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa, se bojim, da mi moreno poveča joške. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Ma, drugic Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dejmo ugotavljam, da se bo treba barvat.. definitivno mi rdeca bolj pase, kot tole nekaj natur, kar mam zdajle... modrooke rdečelaske wuuhuuu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DARK ANGEL OF... 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>modrooke rdečelaske wuuhuuu Hmm se je nisem videl...mislis kopijo rdecelaske in si videl le fata-fatu od rdecelaske ??? meh,meh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo, tlele se mogoce barva vidi.. ma tko, kr neki.. ja, jaz tud bolj tko.. vehementno zamahnem z lasmi, kadar mam rdece Ooooo, Alianca a je biu dobr sladoled? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...aliana tale tanov avatar je pa res swadk!!K iz kaxne pravjice zgleda...macek v posteljci... lol -> swadk , hmmmm ti kmet wanna be aa aaaa x!x x!x sam to nemorš!!! to sm že js!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No pa še jst, k sm lih v filingu ... še eno arabsko. marsa, tiste ... pa ne upam dat gor. hehe, ej kake so ble kej izkušnje z kamelo??? full smešn brunda pa zravn se neki trese al stresa...whateva... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 mater Nino kaksen bos ti ko bos star... ...ceprav gre seveda nedvomno za kompliment. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mater Nino kaksen bos ti ko bos star... tak bo k je zdej.....ves slinast ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 bom se zadržala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 saj je prav (in tud... itak ), saj jaz bi se tud lohk... kaj me briga, bom tlele pamet solila... ampak nenadoma sem ugotovila (ko sem tale post 's takimi ocmi videla'), da Nino 'sam se takle' tule prijavlja.... kam se je 'izgubil' oni brihtni in zvedavi Nino? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 O wow Nat, tle si pa cist drugacna kot 'navadno' - nekam 'zrihtana', pa nasminkana, pa nekam bolj... drobna? svetla? (ne lase).... zanimivo! (sam ne vem zakaj si dala v takile obliki, da mors kliknit, namest da bi bla ze kar fotka) ...Pa majhna je nekam, ampak se vid, vseen, mas nekam drugacne tud lase... bolj... hm, ravne al kaj, morda daljse pac sam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 No ja lasje so zdaj kratki -do ramen -tule nekje okrog srede hrbta bili. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.