Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

evo, tlele se mogoce barva vidi.. ma tko, kr neki.. ja, jaz tud bolj tko.. vehementno zamahnem z lasmi, kadar mam rdece x:o)x x:Dx

Thx, Samson x:)x dober model, kaj cem x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Dejmo  x:)x  x:o)x

ugotavljam, da se bo treba barvat.. definitivno mi rdeca bolj pase, kot tole nekaj natur, kar mam zdajle...

:palec: :palec: Aliana lepa fotka.....ja pa rdeča barva ti res pristoji......pa kere modre učke imaš...... :2src:

xDDx

p.s. spregledala sem Selene in njeno hčerkico.........Tako dolgo mučkam s pisanjem posta (ko pa moram še vse druga zraven delat :o|o: ), da se je vmes uturila še Mystica - dobra fotka :palec: :palec: xDDx

Popravljeno -> kokica
Smisel življenja je največja sreča

aja saj res, Selene, lustni sta tamle zadaj s tamalo (ki ti je vedno bolj podobna). :palec:

Si vsa vesela in sproscena. Dbest! x8Dx :palec:

Heeej, (hehe, mal izboljsal povprecje zdajle prec x;)x)...

Mystica, men si vsec z naravnimi. tale fotka je sploh lustna. :palec:

Aliana, s sladoledkom. x:px

'vehementno vrzes nazaj lase'. :D :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mystica, a si slucajno vmes ze dol dala uno z naravno barvo las :inocent:

Ja, hvala folk x:Xx pase mal tole.. gladenje po dlaki (bi Ebor rekel x:o)x )

(aja, ko smo ze v tej temi.. Moreno, jaz bi tud take ucke!!! Ene par zadnjic je blo ful hudih!!)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

wow Mystica! :2src:

stekam... (itak xDDx), sam skoda vseen, ker je blazno fantasticna fotka, se zdaj jo imam cist zivo v spominu, one ciklamne barve grmicevje, pa turkizne pa zelene barve (da ne govorim o subjektih go in opravi x;)x). :palec: :2src:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...mene sam zanima ce je Marsa pikota odpikala... al je se pogojno na prostosti?? ... piko je mel zmeri lepe slike... narava... dobre kompozicije... upam, da ga ni odpikala...

...drgac ste pa vse fest... clovk si kar zeli da bi bil 20 let mlajsi, da bi vam lahko pod kikle gledal brez klofut... x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>...mene sam zanima ce je Marsa pikota odpikala... al je se pogojno na prostosti?? ... piko je mel zmeri lepe slike... narava... dobre kompozicije... upam, da ga ni odpikala...

saj stekam jasno, da se ti ni dal vse solate brat.

rekla pa sem: CE bom to se gledala, BOM skenslala.

Torej - Piko se bo sam odpikal, ko/ce se bo.

(dvomim pa, da bo lohk kar tko odpikal tale svoj trip, ce se ze eno leto ufurava, tko da.... dvomim, da bo prenehal, sam kaj sledi, pa vemo).

Ima pa moznost in izbiro.

Sicer pa tud enga clana se nisem dokoncno zbenala, tiste 4, ki sem jih v vsem obstoju foruma, sem za dolocen cas (2 od teh stirih pa za dve urci).

*aja ne ni res! x:Ix

zadnjic sem dva clana zbenala za 24 ur, saj res... (je v 'ukrepih').

Torej, v 3 letih in pol 6 benanj (2 uri, 24 ur, en mesec)...

Picasso

saj je prav (in tud... itak x:o)x), saj jaz bi se tud lohk... kaj me briga, bom tlele pamet solila...

ampak nenadoma sem ugotovila (ko sem tale post 's takimi ocmi videla'), da Nino 'sam se takle' tule prijavlja.... kam se je 'izgubil' oni brihtni in zvedavi Nino? :sori:

Picasso

O wow Nat, tle si pa cist drugacna kot 'navadno' x:Xx - nekam 'zrihtana', pa nasminkana, pa nekam bolj... drobna? svetla? (ne lase).... zanimivo! (sam ne vem zakaj si dala v takile obliki, da mors kliknit, namest da bi bla ze kar fotka) :o|o:...

Pa majhna je nekam, ampak se vid, vseen, mas nekam drugacne tud lase... bolj... hm, ravne al kaj, morda daljse pac sam...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...