Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne... prva... s klobukom...tista srednja je 10 let mlajša... tista zadnja pa 10 let starejša... ampak žural smo ga pa kt 15 letniki... Ne, diana...moj tip je slikal... spet istočasno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 majica izgledaš Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Izgledata enako stari, tko da.... Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, za sedaj le toliko: pa Piko te ma rad! lepo. morda me pol skusaj... sprejemati - in moje zhelje pol torej? ker sicer so pol sam besede, a ves... Vse drugo enkrat drugič. Po potrebi in ob priliki. tud ce ne (se steka najbrz iz povedanega), sem pa seveda 'racunala' na tvoj odgovor () in ne mislila bit tolk nefer, da ti ga, kljub temu, da sem rekla, da nocem vec 'tega gledat', tud ne bi hotla omogocit. tega enga! x!x (da mi pac odgovoris, da ne bom imela zadnje besede pa to)... vendar - tud ti bod pol vsaj fer (ce ze ne gre za upostevanje tega, kar hocem) - in mi pac 'povej svoje', magari se vtikuj vame v vseh temah, me citiraj in vse.... (ker ce pac govorim v eni temi o necem, lohk pricakujem, da bo kdo... se pac obesil na to.. komentiral, whatever)...sam ne me pa pliz omenjat kar vsevprek po vseh temah, govort o meni drugim v moji prisotnosti, a ne pa meni. ...... to pricakujem nenazadnje, ker upam da se ceni in steka in obvladuje vsaj picek picka bontona.(pa pust druge, govorim tebi!). Hvala.Ce tko, je tko. kar se mene tice, vidis da sprejemam.sam vsega pa ne mislim goltat (vec).moja presoja pa je, kaj je tisto, cesar je prevec - ker je moje grlo in jaz goltam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 to sva midva Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 Majica, nekam drugacna si, shujsala si, pa nekam bolj 'poduhovljena' zgledas! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 mam 54 kg... in velik km knjig za sabo... k si me nazadnje vidla sem jih mela 65... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Aja, fovš Povej kako plizzzz? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Ti ne želim takega drastičnega hujšanja... prebolela zelo hudo pljučnico... :xx!: dej pa sam držim težo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mam 54 kg... in velik km knjig za sabo... k si me nazadnje vidla sem jih mela 65...aha no vidis, saj je jasno pol da se opazi... kul... sprememba na bolje... pa ne tolk zarad kilazhe... (kao, ko pomislis sam na to)... gre za - 'pocutit se v svoji kozhi' (tud). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Todika & Majica...naum nič komentiral v glavnem lepa ozadja Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Jaz tudi ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi ne Sstane,ti tud legenda ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sstane,ti tud legenda ! Z mucom v red ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Majica, nekam drugacna si, shujsala si, pa nekam bolj 'poduhovljena' zgledas! Ja, meni se tudi zdi. Super postava, poduhovljena, frizurca pase, pa mlajsa zgledas Go, Majica Todika, huuud gestel Stane mi je pa tako al tako faca, tud soli sem se navadla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Sstane tamle kot kak boter . Ne vidiš mu oči, ne veš, kaj ti bo naredil ... (izsek iz filma "SOL V SENCI" ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sstane tamle kot kak boter . Ne vidiš mu oči, ne veš, kaj ti bo naredil ... (izsek iz filma "SOL V SENCI" ) Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>(izsek iz filma "SOL V SENCI" ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Fotke.... no prav...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Pa še ena na to temo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii shizim na veverichke!! (*jaz mam tud fotko ko sem kot majhna v tivoliju jo hranila) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Si bom drznila malo več....pa niti ne vem a naj jo dam sem ali pod nude, mah no, sej je vseeno... ....tale fotka je del zgodbe preteklega vikenda... ... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>opa bato Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ebor js čist fertik ko vidim kej tajga apolonija verihot Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.