Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona

Apolonija, vse nude fotke ti ne sežejo do kolen! x:px :palec: x;)x

Veveričke, ptičke, mucki pa so itak zakon in najlepši!! x:)x x^x

Majica - tebe pa sem si predstavljala drugače. Nekoč sem že videla eno tvojo fotko, kjer kažeš sredinec, ampak zdaj si pa čisto druga. x:)x

Deli na socialnih omrežjih

...lepe zivalce... ticki in muce... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Si bom drznila malo več....pa niti ne vem a naj jo dam sem ali pod nude, mah no, sej je vseeno... :vragec:  :vragec: ....tale fotka je del zgodbe preteklega vikenda... x:Dx  x;)x  x^x ...

No sorry, tole je pa za moj okus malo preveč...khmm, bi pasalo kam drugam mogoče. :vragec:

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>lepo. morda me pol skusaj... sprejemati - in moje zhelje pol torej?

Veš zakaj je ta svet tako čudovit za učenje - ker mi daje tako veliko možnosti, kaj ali kako ti odgovorim ali ne odgovorim, katero možnost pa bom uporabil je odvisno od mene.

Fino je, da si v petek napisala o meni odkrito. tisto kar misliš. Verjetno si mnenja nisi ustvarila v hipu, ampak ga imaš že dlje časa.

Tvoje razlage mojih postov ne bom komentiral. Vsak si pač po svoje razlaga tisto, kar napišem, celo jaz sam. Zakaj bi ljudjem želel ponujati svoje razlage, kaj naj si mislijo ob tistem kar sem napisal?

Vmes je bilo navedeno tudi nekaj zelo negativnih osebnih lastnosti, postavljala si kar diagnoze. Kaj si pričakovala, da bi odgovoril v zvezi s tem?

Izpolnjevanje želja ne štejem samo po sebi za dokaz ljubezni. Sam naredim pač tisto, za kar sem prepričan, da je tako prav. Ti pa verjetno tudi. Potem imajo kakšni ČE-ji bistveno manjši vpliv.

V primeru, da te muči še kaj v zvezi z mano, napiši. Lahko pošlješ tudi OS. Berem vse.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...