devica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Majica, sam reeeees Ebor...Mamma mia, kera lepota narave Stane-zakon Pa Zgaga je tud zakon Todika- to si ti...dolgi lasje? Taka nežna pupa?Nice Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 mhm....mela do riti lase.....sam to je ful let nazaj...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Ko balerina xrosex Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Ja drobčekna Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 aha...in to si naj zdej človk zrajta Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 no men je pa tvoja ikonca všeč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 s cim ma pa to zvezo...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 zaka se ž gre tule Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 s tvojo ikonco - punce jaz sem glihkar iz zmenka sama s seboj, malce razumevanja prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 a je zmenk biv uspešn si vsaj pijačo dobila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 več kot to - delček sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 saj res, Todika, tebe sploh mensezdi nisem nic komentirala!se pridruzujem onemu (ali onim, mislim pa da je bil vsaj seal), ki pravijo - kaksen gestel! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ja sej....kaka si tud sm ti ž os hotla poslat kok s me lohk sfalila pa skor nism spala nč pa...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm ti ž os hotla poslat kok s me lohk sfalila Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Majica, te prvič vidm, sm bl eno ojštro bejbo prčakvala. Videz in karakter se ne sovpadata vedno... bi pa kmal ugotovila mojo ostrino, sam urin se v vrsto pred mano... Vćer je tut en že fasu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>stane moj macek! ebor kaj mi ti delas ej...! kje je pa drzna apolonija Hmmm Tinči upam, da kej dobrga... da ti paše.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 iitak....lisicka, vevericka, pticki...ti kar nadaljuj .... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Videz in karakter se ne sovpadata vedno... Ah, to že po seb vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ebor kaj mi ti delas ej...! waaaa kwa ji delaš tastar!!! pršlo ji bo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ne Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ...a vrbi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> njej ne pride....samo odide ..OM.. prislo mi bo upam se dostikrat v zivljenju, sicer navadno ne zaradi kaksne vevericje slikice, ampak nikoli ne ves.kar me bolj zanima - od kje pa ti mene tako obvladas, aakhut? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>prislo mi bo upam se dostikrat v zivljenju, sicer navadno ne zaradi kaksne vevericje slikice, ampak nikoli ne ves.kar me bolj zanima - od kje pa ti mene tako obvladas, aakhut? se globoko opravichujem....pomotasem mislil, da je namenjeno drugam ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.