Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>..nekaj stvari izginilo vmes...pa zdej posti kr brez konteksta po luftu visijo..... xrolleyesx

Jest mojga dala dol k je bil očitno 2 mač. :eek: :o|o:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

sej sm vidla, ja...zato pa zdej ene stvari res nenavadno delujejo....pa da ne zaidem iz teme: spet same dobre fotke........sem pa mislila, da je ebor tud svojo prlimau gor in ne sam veverce..... x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

UUUUU, :2src: ....lepe fotke živalic.....Ebor :palec: (saj sem vedela, stručko na vseh področjih!!!!! x!x )

Dodajam pa še dve moji živalski.....Naši vsakdanji spremljevalci letošnjega dopusta.......kamorkoli si se obrnil jih je bilo polno...... :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Smisel življenja je največja sreča

:mad2: Kaj nisem v današnjih novicah zasledil o debilu ( LOVEC), ki je odstrelil tri mesečno srnico z imenom Bambi !!!!!!! :V:

:vragec: Pa še je bila srnica na privat parceli pri enmu kmetu, ki ni razmišljal na posledice ! :C:

:V: Pa to ne moreš verjet

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>UUUUU, :2src: ....lepe fotke živalic.....Ebor  :palec: (saj sem vedela, stručko na vseh področjih!!!!! x!x )

Dodajam pa še dve moji živalski.....Naši vsakdanji spremljevalci letošnjega dopusta.......kamorkoli si se obrnil jih je bilo polno...... :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

O Kokica lepe fotke, komplimete tudi tebi (si prava stručkica ) ej lahko bi tukaj na forumu ustanovili foto kotiček, ker opažam, da je kar veliko foto zanesenjakov tu...

<{POST_SNAPBACK}>:mad2: Kaj nisem v današnjih novicah zasledil o debilu ( LOVEC), ki je odstrelil tri mesečno srnico z imenom Bambi !!!!!!! :V:

:vragec: Pa še je bila srnica na privat parceli pri enmu kmetu, ki ni razmišljal na posledice ! :C:

:V: Pa to ne moreš verjet

:V: :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Dodajam pa še dve moji živalski.....Naši vsakdanji spremljevalci letošnjega dopusta.......kamorkoli si se obrnil jih je bilo polno...... [/color[

Huda fotka, tale polzh! :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...