Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> saj sem si ok..., tudi brez make upa in vse, sovrazim pa, ko se zredim. takrat sem bila bolj okrogla... zdaj pa mam se ene 3,5 kg za shujsat da bo kul. photoshop pa dela cudeze... ehh, neumnosti... brez veze...tiste dve kilci gor al pa dol... prevec se obremenjuje folk s tem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Diana zelo luštna bejbika si ....včasih je bolje kakšna kilca gor kot pa premalo.... Res si OK.... cashy-pohvalna ikonca .....pa, kaj si bil ti tudi na prejšnji? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 men je tud druga veliiiiiiiik bolj všeč...na prvi zgledaš kokr kaka Sandra Bullock dost umetna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Marsa...a veš komu si ti podobna?Uni k je na reklami za parfumerije limoni...a veš kera je to? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> da videz ni nic,pa kaj je zdaj to????a sem rekla o videzu morda da ni ok? ne, pac pa da je zlo ok.a je tvoj videz v koncni fazi 'svoden' na oni dve kilci vishka???? al kaj je VIDEZ? pac nekaj te moti, ce se da, popravi, ce se pa ne, se pa sprijazni, pa furaj po svoje, kajti to si pac ti... a ves... zakaj bi hotla bit nekdo drug?ne sam... ja, sam... ce ti ni vsec da si ti (kar pac si), potem hoces bit nekdo drug?a ni mal mim?a ni boljs se nardit najboljs moznega v svoji podobi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa...a veš komu si ti podobna?Uni k je na reklami za parfumerije limoni...a veš kera je to? heeej!! navadno mi ne dishi bit nekomu podobna, ampak slisi se fajn , to pa zato, ker ima na eni fotki od limonija ena bejba divje oranzhne lase!! ampak se ne spomnim face, morda sploh ne mislis te...nisem posebej fotogenicna, pa tud v zivo nisem nic posebnega.. mislim tko po videzu... sam izzarevam nekaj psoebnega, ocitno, kajti si me folk zapomni in tko.. me opazijo, pa ceprav sem totalno najbolj mozno povprecje... vizualno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ne ne...lušna si...vsaj kle tko zgledaš ja uno z oranžnimi lasmi sm mislila...no pa sej je ona teb podobna, ne ti njej.. tuki na mizi imam eno škatlico od limonija in je ta gor...pa sm se spomnila Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je tud druga veliiiiiiiik bolj všeč...na prvi zgledaš kokr kaka Sandra Bullock dost umetna sandra bullock x!x as ti mal prtegnen al kaj??? sandra je pa prou lušna pa prou nč umetna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 kašn test? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 aria ne gre mi....kako to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne ne...lušna si...vsaj kle tko zgledaš ja uno z oranžnimi lasmi sm mislila...no pa sej je ona teb podobna, ne ti njej.. tuki na mizi imam eno škatlico od limonija in je ta gor...pa sm se spomnilaja ona men, nenazadnje ker je najbrz precej mlajsa. ne ful hudo barvo ma, 1000x boljso kot jaz, zal.. ampak thanx! <{POST_SNAPBACK}> bi te kar objela ...yesss- najboljse kar lahko, s tem kar imam. zakaj pa ne. nocem bit nekdo drug, mogoce drugacna.. boljsa. ma itak saj ti skoz govorim, ne vem zakaj tolk kompliciras skoz... ne pa res s temi kilami!jasno da se slabs pocutis ce mas prevec... sam vizualno pa res ni tko pomembno, dve gor al pa dol in kot pravi mensezdi Kokica, vcas velik boljs kot pa premal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Me vizuelno spominjaš name ob določenih trenutkih! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 dobre fotke... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj dela Photoshop.... (pred letom in pol...) goriška lepotička hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Itak, d je lušna... to sem že ene parkrat povedala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 a mikrolokacija? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Men pa zdaj prijateljica posilja malce starejse fotke Pa gledam, kak sem se spremenila Nostalgija me daje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa zdaj prijateljica posilja malce starejse fotke Pa gledam, kak sem se spremenila Nostalgija me daje No dej še kako sm gor, da te vidmo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tle pa sm slabe volje tko k dones.. Ne biti slabe volje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne biti slabe volje. pa sej nism Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Diana . My kind of woman. Yesss, najbolj so mi všeč tvoje obrvi in hudomušen nasmešek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ena po dolgem času Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 u, wanesa kul Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Vav, ob tebi pa se moškim šibijo kolena! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 surya,mačona tenks Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.