Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...a moreno je nazaj??... neki mi pravi, da bo zelo kmalu tudi aakhut... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa ne vidim wanese  :sori:

jaz tud ne!

<{POST_SNAPBACK}>Paris... avgust 05

O, haj Tjazy, lepe fotkice, vse po vrsti, aha v Parizu ste bli/sta bla?? x8Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>tataraaa  :palec:  :vragec:

ha, evo... ej... xrolleyesx.. ce mi verjames al pa ne moreno, ze par dni ne hodim v fotke.. nekak se mi ni dal... morda sem te zaslutla? :o|o: xrolleyesx

a se da zment, da se pac... skuliras mal?

<{POST_SNAPBACK}>Odlicno  x:Dx  x:Dx

:switz: ok se dobr... ;)

<{POST_SNAPBACK}>ja, moreno, dej poveči kej druzga, ne samo nosove x:Dx
x:Dx

riti? :inocent: x:Dx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>...a moreno je nazaj??... neki mi pravi, da bo zelo kmalu tudi aakhut... x;)x

xrolleyesx xcivx

... se posebej pa 'mi je vsec' neko sklepanje..., xcivx xcivx x;)x

'kdo je kdo' varianta - zelo priljubljena.... xyesx x;)x x:o)x (*geslo - sami znalci x;)x x:px)

kot da je kaj vazno... :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... hotu sam to povedat-mi je mal bedno da ma folk pa 2 al vec nickov in potem samemu sebi prigovarja(elekronsko drkanje)... ce se ti moja izjava zdi bedna jo pa izbrisi... joku ne bom...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
Meni pa prav dol visi, koliko nickov in profilov in tega ima kdo - njegov problem. V bistvu te ne smejo ene stvari motiti, če se hočeš fajn meti na forumu, oziroma jih moraš lepo spregledati.

zato ker kaj Samson???

zato ker - pa kaj pol!!!

pha, a nisi glih ti uran in vse tole (sory za vlacenje iz tem, sam v tvojem primeru ne sam da je ok, je clo dobrodoslo tole, se mi zdi?)..

zakaj bi blo vazhno kdo od 4000 clanov je zdaj ta in oni? xrolleyesx

sam.... frka v glavi, ce naj bi se to hotlo vedet, temu sledit al karkoli... skoda energije... se clo za hobi nekaksen (s cimer pac to zanimanje lohk 'utemeljujemo')....

Picasso

..ce se hocem fajn met se ga napijem in pojem... na forum pridem zato, da pogruntam kdo ma 2 nicka pa kdo komu koga...

upokojenkabrezzivljenja&zogromnoprostgacajta.press

Frank Zappa

Guest mačona
Mah, bedno, vrtanje po "skrivnostih" drugih. Kdo je pol upokojenka brez življenja? :!!: Jaz sem mislila, da si ti tu izključno, ker se učiš astrologije. Imela sem te za zelo bistrega, inteligentnega, pa vidim, da znaš biti tudi utrujajoč. Saj si nekje neka Devica, a ne?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...