dr.moreno 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 popolna preobrazba v 2 minutah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Dr., si že nazaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dr., si že nazaj? bad boy is back! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 mean boy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>bad boys Odlicno Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Odlicno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 and that's all folks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 a se sam men zdi, al so tile nosovi že totalno tečni??????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 hm,moreno dolgčas Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ja, moreno, dej poveči kej druzga, ne samo nosove Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 moreno a si vidu par strani nazaj je ena tvoja fotka lepo upedenana? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ...a moreno je nazaj??... neki mi pravi, da bo zelo kmalu tudi aakhut... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2005 Avtor Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa ne vidim wanese jaz tud ne! <{POST_SNAPBACK}>Paris... avgust 05O, haj Tjazy, lepe fotkice, vse po vrsti, aha v Parizu ste bli/sta bla?? <{POST_SNAPBACK}>tataraaa ha, evo... ej... .. ce mi verjames al pa ne moreno, ze par dni ne hodim v fotke.. nekak se mi ni dal... morda sem te zaslutla? a se da zment, da se pac... skuliras mal? <{POST_SNAPBACK}>Odlicno ok se dobr... <{POST_SNAPBACK}>ja, moreno, dej poveči kej druzga, ne samo nosove riti? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom jutri uredila, da se bo boljse videlo, ker tole ni bilo vse skupaj nic.papa Michelle.......,jaz bi te pa rada videla........ Tjazy........lepe fotke Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2005 Avtor Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...a moreno je nazaj??... neki mi pravi, da bo zelo kmalu tudi aakhut... ... se posebej pa 'mi je vsec' neko sklepanje..., 'kdo je kdo' varianta - zelo priljubljena.... (*geslo - sami znalci ) kot da je kaj vazno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ... hotu sam to povedat-mi je mal bedno da ma folk pa 2 al vec nickov in potem samemu sebi prigovarja(elekronsko drkanje)... ce se ti moja izjava zdi bedna jo pa izbrisi... joku ne bom... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2005 Avtor Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ce se ti moja izjava zdi bedna jo pa izbrisi.....ja pajade! zeh zeh... zakaj ze? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ... zakaj pa ne??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Meni pa prav dol visi, koliko nickov in profilov in tega ima kdo - njegov problem. V bistvu te ne smejo ene stvari motiti, če se hočeš fajn meti na forumu, oziroma jih moraš lepo spregledati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2005 Avtor Prijavi Deli 22. september 2005 zato ker kaj Samson??? zato ker - pa kaj pol!!!pha, a nisi glih ti uran in vse tole (sory za vlacenje iz tem, sam v tvojem primeru ne sam da je ok, je clo dobrodoslo tole, se mi zdi?).. zakaj bi blo vazhno kdo od 4000 clanov je zdaj ta in oni? sam.... frka v glavi, ce naj bi se to hotlo vedet, temu sledit al karkoli... skoda energije... se clo za hobi nekaksen (s cimer pac to zanimanje lohk 'utemeljujemo').... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> V bistvu te ne smejo ene stvari motiti, če se hočeš fajn meti na forumu, oziroma jih moraš lepo spregledati. Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ..ce se hocem fajn met se ga napijem in pojem... na forum pridem zato, da pogruntam kdo ma 2 nicka pa kdo komu koga... upokojenkabrezzivljenja&zogromnoprostgacajta.press Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 a ti se imaš fajn samo če se napiješ Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Mah, bedno, vrtanje po "skrivnostih" drugih. Kdo je pol upokojenka brez življenja? :!!: Jaz sem mislila, da si ti tu izključno, ker se učiš astrologije. Imela sem te za zelo bistrega, inteligentnega, pa vidim, da znaš biti tudi utrujajoč. Saj si nekje neka Devica, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..ce se hocem fajn met se ga napijem in pojem... [/color]Takšne izjave pa od tebe sploh nisem pričakovala..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.