Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 a ti se imaš fajn samo če se napiješ ..jah zenska pr 75 nima vec ko vabljivga telescka kt ti.. tko da primarno prokreativne, a sekundarno rekreativne oblike zabave zal odpadejo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Imela sem te za zelo bistrega, inteligentnega, pa vidim, da znaš biti tudi utrujajoč. Saj si nekje neka Devica, a ne? ..I'm a little bit of everything all rolled into one...I'm a bitch... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Tale ta nov Direkt ane...pa res nimajo bolšega dela kt NE-znane Slovence po ulici lovit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2005 Avtor Prijavi Deli 22. september 2005 ke? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 aaaa kaka fajn fotka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Sem študirala če je bil tisti "ke?" meni namenjen ali komu drugemu pa vseeno da ne bo kdo resno vzel - sem rabila ščep kreativnosti v tem dolgočasnem večeru, da ne bo kdo mislil da vas bodo res Direktovci preganjali po ulicah >> čeprav NIKOLI SE NE VE... to je DIREKT, BREZ MILOSTI!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale ta nov Direkt ane...pa res nimajo bolšega dela kt NE-znane Slovence po ulici lovit A to si ti??? luškana! tudi če si jezna... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 5rca..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 če me je pa en paparazzi lovil sicer nč jezna nč bat, vse kul a je še kdo drug opazil, kolk je dons en...dobr dan men se kr mal smeje pa tko "dorky" se počutim Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Tjazy...kul slikca, una od bomb... sam mi deluje tko, kot komaj zaceljena rana... Kaj ste se na Samsona spravli... nej pije, nej žura... naj kamen vrži tisti, ki se ga nikol ni nacedil... :xx!: Samson (saj pove, kaj si misli...) Dr. Moreno... zabavno full, sam zakaj ni nikol kakšnih umetnih brkov, al pa umetnih pleš??? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Kaj ste se na Samsona spravli... nej pije, nej žura... naj kamen vrži tisti, ki se ga nikol ni nacedil... :xx!: Samson (saj pove, kaj si misli...)...tko med nama... vcas povem tut kaj kar ne mislim...sam tko mal za popestritev... da vidim reakcije... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 A sva si glih, al kaj... rad manipuliraš z ljudmi, pa tega ne vejo? Pa se resno odzovejo na tvojo provokacijo... Hudiček... sej zato so mi dvojčki tolk... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Če bi Samson kak deci rdečga na dan spil, bi imel mal bl rdeča lička Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A sva si glih, al kaj... rad manipuliraš z ljudmi, pa tega ne vejo? Pa se resno odzovejo na tvojo provokacijo... Hudiček... sej zato so mi dvojčki tolk... ...skoz manipuliram... vcasih skozi prave besede... vcasih skozi neprave... dvojcek-sco pa ce merkur v kvadratu z plutonom... ne morem si pomagat... sam tole naj ostane najina mala skrivnost Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 OK Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Avtor Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Če bi Samson kak deci rdečga na dan spil, bi imel mal bl rdeča lička * aja Petrca, nno saj se mi je zdel, jasno, sam si se mi tedaj na fotki zdela drugacna mal, pa nisem bila ziher.Ja, kul, cist super, za tkole ko te ujamejo in tko.joj bi bla jezna jaz... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 ...babe, kwa ti to recejo-1 decixg:Dx ... do 2 litrov so moja lica imuna.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...tko med nama... vcas povem tut kaj kar ne mislim...sam tko mal za popestritev... da vidim reakcije... Tole mi je dal mislt. Se prav Samson=ubilbise? Kdo ma pa zdej 2 nicka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Tole mi je dal mislt. Se prav Samson=ubilbise? Kdo ma pa zdej 2 nicka? ...mater pa mas res IQ 196... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...mater pa mas res IQ 196... Sej jst sm pa še marsa. No, evo moje fotke - uniforma iz zbora. Ja, resna sm. Ne sikite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Avtor Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej jst sm pa še marsa. Ej kok si hecna tlele na fotki, cist drugacna kot povsod, ampak si cedna, kot vedno (luna v biku pa to ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Sej jst sm pa še marsa. No, evo moje fotke. Ja, resna sm. Ne sikite. ...men se zdi da sem te zadnc 1X na smarni gori vidu... 1X avgusta... po teli sliki sodec... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ej kok si hecna tlele na fotki, cist drugacna kot povsod, ampak si cedna, kot vedno (luna v biku pa to ) No, pol sm v bistvu sama sebe zdele pohvalila, če sm marsa. Kaka narcisoidka, ej! Kako to mislš hecna? Porkaduš. Zategnena sm, to priznam, sam hecna? Pa tko zgleda, da sm se ustrigla, k mam sam ta kratke lase spredi, v resnic je pa še ene 10 cm dolžine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...men se zdi da sem te zadnc 1X na smarni gori vidu... 1X avgusta... po teli sliki sodec... Nope. SM bla nazadnje enkrat junija. Lohk pa greva kdaj, ampak počaaaaaaaaaaaaaas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.