El Nino 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Hja Diana, kake lepe fotke res čedna tehtnica... Mysti, niiiice z bratom sta si kar podobna, v nosek pa očke... hm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Diana... definitivno temna barva... Misty... fajn brat, mal na grunge mi vleče... ti si mi pa všečna... nič odvečne navlake, dost naravna... kul Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Diano sem gledala na eni slikci, kolk je lepčkana, takih čistih potez ...porcelanastih. Pa se mi je zahotelo malo ustvarjanja, po zelo zelo dolgem času, par 10 minutk pa moram gor dat, ni tako slabo prišlo se mi zdi, kolikor se ne da slabo prit kadar samo brush-aš. A kakšno temo imamo tako? V katero bi mogoče lahko ljudje svoje umetnije limali? Sem že zadnjič iskala grafika, grafično oblikovanje, računalniško risanje itd pa nisem našla nič ustreznega - le računalništvo pa še nekaj...poznavanje računalništva neki neki Nič precej pozno je, spat bo treba, samo tole sem prišla prilimat. Lahkonoč Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 V petek sm mela poslovilca v službi, madonca, a sm sploh povedala da menjam šiht , no skratka, tole je blo tale petek, mal že dozica od vsega nazdravljanja, pr kolegici šla na pico....no..to je fotka.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Apolonija........ PA NOVA SLUŽBA! SREČNO..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Aja pa BDW - luštne fotke...Diana, Misty....5rca - kul skica... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Apolonija........ PA NOVA SLUŽBA! SREČNO..... Tenx Kokica Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 super fotka...pa čestitke za službo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 no ja lahko bi se mal bolj potrudle, pa dale kake bolj pomanjkljivo oblečene oz. slečene fotke drugač pa, čestitke za pogum! tudi to nekaj šteje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Apalonija lepo lepo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 http://70.86.12.66/~freak/slike/pics/hedgehog38.jpg Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Avtor Prijavi Deli 26. september 2005 jezhesh!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jezhesh!!! jezheshna!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Avtor Prijavi Deli 26. september 2005 * drugac pa zdajle po mailu odziv moje sestre, ko sem ji javila, da sem dala njeno fotko in da upam da nima nic proti: "Jest pa bom dala tebe + ta mauga u moj profil na chatu." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Robidaaa kje dobiš take ježke jaz bi tudi kakega.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Sorry, slikco sem dobila na netu. Čisto slučajno. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 je pa vseeno zelo luškana Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja lahko bi se mal bolj potrudle, pa dale kake bolj pomanjkljivo oblečene oz. slečene fotke drugač pa, čestitke za pogum! tudi to nekaj šteje K sm dala pa pomankljivo, je bla pa spluvana, da ne paše gor...cccc.... :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 helou,i am back-v sluzbi,po treh tednih in pol Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Apolonija lepo lepo Amis el Nino Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>helou,i am back-v sluzbi,po treh tednih in pol very nice Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 o glej jo, cigančico...tebe pa kot da 500 let ni blo...wb....pa fajn fotka... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>o glej jo, cigančico...tebe pa kot da 500 let ni blo...wb....pa fajn fotka... bla v grciji cigancica,stopala po celem peloponezu in spala na vseh moznih plazah v spalki Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Avtor Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>o glej jo, cigančico...tebe pa kot da 500 let ni blo...wb....pa fajn fotka... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Grčija, plaže, morske deklice, cigančice Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.