Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Diana... definitivno temna barva... :palec:

Misty... fajn brat, mal na grunge mi vleče... :8): x:)x ti si mi pa všečna... nič odvečne navlake, dost naravna... kul :palec: :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Diano sem gledala na eni slikci, kolk je lepčkana, takih čistih potez ...porcelanastih. Pa se mi je zahotelo malo ustvarjanja, po zelo zelo dolgem času, par 10 minutk pa moram gor dat, ni tako slabo prišlo se mi zdi, kolikor se ne da slabo prit kadar samo brush-aš.

A kakšno temo imamo tako? V katero bi mogoče lahko ljudje svoje umetnije limali? Sem že zadnjič iskala grafika, grafično oblikovanje, računalniško risanje itd pa nisem našla nič ustreznega - le računalništvo pa še nekaj...poznavanje računalništva neki neki x:)x

Nič precej pozno je, spat bo treba, samo tole sem prišla prilimat. Lahkonoč x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

V petek sm mela poslovilca v službi, madonca, a sm sploh povedala da menjam šiht x8Dx , no skratka, tole je blo tale petek, mal že dozica od vsega nazdravljanja, pr kolegici šla na pico....no..to je fotka....
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Aja pa BDW - luštne fotke...Diana, Misty....5rca - kul skica... :palec: :palec: x^x
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

http://70.86.12.66/~freak/slike/pics/hedgehog38.jpg

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

x:Dx

*

drugac pa zdajle po mailu odziv moje sestre, ko sem ji javila, da sem dala njeno fotko in da upam da nima nic proti:

"Jest pa bom dala tebe + ta mauga u moj profil na chatu."

:o|o: x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sorry, slikco sem dobila na netu. Čisto slučajno. x:)x

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

<{POST_SNAPBACK}>no ja  :o|o:  :palec: 

lahko bi se mal bolj potrudle, pa dale kake bolj pomanjkljivo oblečene oz. slečene fotke  :inocent:  x:Dx

drugač pa, čestitke za pogum! tudi to nekaj šteje  x:Dx  :palec:

K sm dala pa pomankljivo, je bla pa spluvana, da ne paše gor...cccc.... :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...