cigancica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Grčija, plaže, morske deklice, cigančice in to nude cigancice Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Cigančica ma tak fajn 'enerđi' prow taka... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Cigančica.helou nazaj..... Zgledaš fino fajn ....kot vedno polna energije .....ti kar iz očk seka...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 hvala za komplimente,bi se pa morala cela slikat ,da vidte kolk mam lepo cigansko barvo,sem tolk vazna zdej z njo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> 1001 nacin, kako se znebiti zenske.. No ja mislim, da iskrenost tudi nekaj velja, se mi zdi, da mi Pika Pikica ni zamerila, kajne Pikica.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Evo za lepši dan mojo Pika-poko in njeno pikapoko iz mivke... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 http://70.86.12.66/~freak/slike/pics/159941.jpg Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ja mislim, da iskrenost tudi nekaj velja, se mi zdi, da mi Pika Pikica ni zamerila, kajne Pikica.... Aja, eh, pozabla odgovort na tist tvoj qveščn. Sm hotla počakat, da me Moreno odebeli, pa bi pol rekla, a na tej fotki mislš, da sm se zredila? Jah, kva pa vem, kje s me ti vidu, da se ti zdi, da sm se. Sej suhljata nikol nism bla, taka....baročno zaobljena. Da ma človk polne roke dela. Robidica, ker kuža....joj, kaj bi ga človk cartu! Drgač pa, Apolonija, čestitke za službico, pa najs slika. Ciga, ti s pa itak zmer fejst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://70.86.12.66/~freak/slike/pics/159941.jpg Robida polepšala si mi dan da človek lahko vsaj mal oke spočije tle v tej temi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, eh, pozabla odgovort na tist tvoj qveščn. Sm hotla počakat, da me Moreno odebeli, pa bi pol rekla, a na tej fotki mislš, da sm se zredila? Jah, kva pa vem, kje s me ti vidu, da se ti zdi, da sm se. Sej suhljata nikol nism bla, taka....baročno zaobljena. Da ma človk polne roke dela. Ja nanašalo se je na tisto fotko iz pevskega zbora, saj vem moral bi napisat , da imaš prijetne baročne obline, samo nekako ni bilo časa izkat pesniške izraze, ampak ker so potem vsi planili name s komentarji, da te odganjam, sem se pač ven potegnil sez iskrenostjo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Ja nanašalo se je na tisto fotko iz pevskega zbora, saj vem moral bi napisat , da imaš prijetne baročne obline, samo nekako ni bilo časa izkat pesniške izraze, ampak ker so potem vsi planili name s komentarji, da te odganjam, sem se pač ven potegnil sez iskrenostjo.... Bom se potrudla, pa kako sexi dala, sam zate. Pa še kak malinovc bo lohk zravn z očmi zaviju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdo drug bolj težko Nis dojel, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom se potrudla, pa kako sexi dala, sam zate. Pa še kak malinovc bo lohk zravn z očmi zaviju. Ja ti le dej, naj te ne moti če uni ni razumel....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Diana, full luštkana punca si. Apolonija ti si pa tudi cortkana, pa tako glih prav izzivalna. Tisti ježek je pa favorit, joj corti mali!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 Apolonija, tvoja tamala je pa vedno bolj tebi podobna, pa ful je zrasla al kaj... pa postrigla se je al kaj, se mi zdi da je imela dolge lase na prejsnji fotki, ki sem jo videla (ki mroda ni bla tud prejsnja ki si jo objavila )... Ful je dobra, taka zivahna vedno! * pa se ena moja s tamalim, ki je sicer ze bila, ampak... lani poleti, tedaj je tud fotkana...pa da je se kaksna fotka... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Kva sta cortkana. Pozabla sm še na Mystico...kaka barva! Sej, mojih ježkov pa nben ni vidu v sliki dneva, a ne? Marš ke takoj gledat!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 hej thanx! saj tamal je zdaj pa ze tolk velik kot jaz pa ze cist taprav 'dec'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 marsa, sam ti si pa ful huda bejba ..tamal bo pomoje tud hud, ga bomo lohk čez ene 10 let dajal pod dobre tipe Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 Joj Surya, , naj thanx, ampak - kje pa! na kaksni fotki pac ok izpadem...ampak slisat je pa vseen fajn. ja tamal bo kul najbrz, ima blazno lepe oci s ful dolgimi trepalnicami... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ej, sem že parkrat hotla napisat da si dobra, ker sem vidla v fotkah kar nekaj tvojih slik, pa ti do sedaj še nism rekla..no, pa sem ti sedaj..aja..kul geštel ..v glavnem, sam kokr pokukam kej v fotke, je kle gor precej lepga folka, itak Slovenke smo kul(Slovenci tud!) Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 joj, thanx no! (dbest da tko mislis, no kot receno, nisem nic posebnega, vizualno, in ves tale 'geshtel' in to, ni cist tko, pac, lohk bi bil 100x boljsi jasno, sem pa pac cist ok. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ja, skromnost je lepa čednost, sam povem pač kar se na fotkah vid! (ej, zdej že tko deluje k da te pecam, haha) Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 ... no saj nisem glih skromna , sam pac, nekak sem dost realna - vem kaj mam in cesa nimam, pac...pa ne znam sprejemat komplimentov oz. takih pozitivnih scen, pa pol zakrknem al pa zacnem ropotat nazaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ich verstehe Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 vem, sej si mi mensezdi glih ti 1x rekla, da ce znam kaj na kratk povedat al nekaj tacga! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.