Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Cigančica ma tak fajn 'enerđi' :palec: prow :2src: taka...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Evo za lepši dan mojo Pika-poko in njeno pikapoko iz mivke... x:Xx xsrcx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

http://70.86.12.66/~freak/slike/pics/159941.jpg

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

<{POST_SNAPBACK}>No ja mislim, da iskrenost tudi nekaj velja, se mi zdi, da mi Pika Pikica ni zamerila, kajne Pikica....

Aja, eh, pozabla odgovort na tist tvoj qveščn. Sm hotla počakat, da me Moreno odebeli, pa bi pol rekla, a na tej fotki mislš, da sm se zredila? :inocent: x:Dx Jah, kva pa vem, kje s me ti vidu, da se ti zdi, da sm se. x:Ix Sej suhljata nikol nism bla, taka....baročno zaobljena. x:Dx x;)x Da ma človk polne roke dela. x:Ix

Robidica, ker kuža....joj, kaj bi ga človk cartu! :2src:

Drgač pa, Apolonija, čestitke za službico, pa najs slika. :palec:

Ciga, ti s pa itak zmer fejst. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Aja, eh, pozabla odgovort na tist tvoj qveščn. Sm hotla počakat, da me Moreno odebeli, pa bi pol rekla, a na tej fotki mislš, da sm se zredila? :inocent: x:Dx Jah, kva pa vem, kje s me ti vidu, da se ti zdi, da sm se. x:Ix Sej suhljata nikol nism bla, taka....baročno zaobljena. x:Dx x;)x Da ma človk polne roke dela. x:Ix

Ja nanašalo se je na tisto fotko iz pevskega zbora, saj vem moral bi napisat , da imaš prijetne baročne obline, samo nekako ni bilo časa izkat pesniške izraze, ampak ker so potem vsi planili name s komentarji, da te odganjam, sem se pač ven potegnil sez iskrenostjo....

Ja nanašalo se je na tisto fotko iz pevskega zbora, saj vem moral bi napisat , da imaš prijetne baročne obline, samo nekako ni bilo časa izkat pesniške izraze, ampak ker so potem vsi planili name s komentarji, da te odganjam, sem se pač ven potegnil sez iskrenostjo....

Bom se potrudla, pa kako sexi dala, sam zate. x:Dx Pa še kak malinovc bo lohk zravn z očmi zaviju. :lol:

Apolonija, tvoja tamala je pa vedno bolj tebi podobna, pa ful je zrasla al kaj... pa postrigla se je al kaj, se mi zdi da je imela dolge lase na prejsnji fotki, ki sem jo videla (ki mroda ni bla tud prejsnja ki si jo objavila xDDx)... Ful je dobra, taka zivahna vedno! x8Dx :palec:

*

pa se ena moja s tamalim, ki je sicer ze bila, ampak... lani poleti, tedaj je tud fotkana...

pa da je se kaksna fotka... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj Surya, x:Xx x:Ix, naj thanx, ampak - kje pa! xDDx

na kaksni fotki pac ok izpadem...

ampak slisat je pa vseen fajn. xDDx x;)x

ja tamal bo kul najbrz, ima blazno lepe oci s ful dolgimi trepalnicami... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ej, sem že parkrat hotla napisat da si dobra, ker sem vidla v fotkah kar nekaj tvojih slik, pa ti do sedaj še nism rekla..no, pa sem ti sedaj..aja..kul geštel :palec: ..v glavnem, sam kokr pokukam kej v fotke, je kle gor precej lepga folka, itak Slovenke smo kul(Slovenci tud!) x:)x
DON'T PANIC

joj, thanx no! x:Ix x:Xx

(dbest da tko mislis, no kot receno, nisem nic posebnega, vizualno, in ves tale 'geshtel' in to, ni cist tko, pac, lohk bi bil 100x boljsi jasno, sem pa pac cist ok. xDDx)

Picasso

x:Dx

... no saj nisem glih skromna x;)x x:px, sam pac, nekak sem dost realna - vem kaj mam in cesa nimam, pac...

pa ne znam sprejemat komplimentov oz. takih pozitivnih scen, pa pol zakrknem al pa zacnem ropotat nazaj. x:Ix :o|o:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...