Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 aja. Hvala za pojasnilo. (*lepo od tebe, da skrbis za to - da se ti zdi OK, da se vprasa ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja. Hvala za pojasnilo. (*lepo od tebe, da skrbis za to - da se ti zdi OK, da se vprasa ) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> tinal, kwa tle pecaš marso?! kwa pol jutr? masaža ja al ne? hehe btw, fajne fotke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinal, kwa tle pecaš marso?! kwa pol jutr? masaža ja al ne? hehe btw, fajne fotkeja kwa kwa ti povej! sej boš ti masiru mene! a si ti mislu da bom jz tebe?! hehehe Pa nč ne pecam, doooh sam prijazno sem pojasnila, zakaj moje fotke ni več gor! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja kwa kwa ti povej! sej boš ti masiru mene! a si ti mislu da bom jz tebe?! hehehe Pa nč ne pecam, doooh sam prijazno sem pojasnila, zakaj moje fotke ni več gor! ah dej no.. sm mislu da bo vzajemno hmmmm kašna fotka, a maš kšno novo al kaj? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah dej no.. sm mislu da bo vzajemno hmmmm kašna fotka, a maš kšno novo al kaj?ja novo ja! jo dam gor za 5 min!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 o lej koga vidm. tinči binči! kjutikaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>o lej koga vidm. tinči binči! kjutikaaaa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja novo ja! jo dam gor za 5 min!!!! una ta sredna mi je najbl lušna , kdo pa je? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 porkamadona! sam jst mankam! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 O! Tina ti si pa velik bolj drobna, kar ohranjas tole linijo, kul! Videt si totalna vodnarka (men) a mas luno ne al kaj (ker asc mas dvojcka, a ne) Lustni tud obe punci, v bistvu obe nekaj posebnega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>porkamadona! sam jst mankam! Jaaaaaaa! sm ti rekla, sam k je bil weekend- ti pa takrat mrkneš v une kraje..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O! Tina ti si pa velik bolj drobna, kar ohranjas tole linijo, kul! Videt si totalna vodnarka (men) a mas luno ne al kaj (ker asc mas dvojcka, a ne) Lustni tud obe punci, v bistvu obe nekaj posebnega. hehe, ja luna vodnar, ja Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 aja... no važn da sm bla povablena xrosex ti tinč... dej se pupoudne kej na msnju vidva pa ti kej pisnm.. k se mi zdele ful ne da. ... al pa bom... aja upsi dupsi u fotkah smo. čak en aiwa smile Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst bi tudi vidu slikco Bom jo doma "obrezala" pa dala gor Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Aliana , kak si ti lepa Postrizena si pa zelo podobno kot jaz, torej mi je seveda usec Zavidljiv gestel Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 Michele, torej ti je SEVEDA vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Michele, torej ti je SEVEDA vsec. hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Michele, torej ti je SEVEDA vsec. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 evo, moj maček Sylvetser - Sly Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 Michelle, , ma ne, sAJ je logicno, sam hecno se slis, posreceno, daj daj, res, se ti! Res je lustna Aliana, taka posebna... mi je pa nekak ista na fotkah oz. zlo podobna, nic kaj dost se ne spremeni...eni s(m?)o cist drugacni na fotkah. Men je vsec Aliana, ker ima SPROSCENO LEPOTO. naravno, ampak se dodam - sprosceno....to mi je blazno vsec (se pa lohk zahvali svoji luni za tole, poleg asc, levcek pa navadno itak nima tezav z raznim 'nastopanjem' in torej tud fotkanjem in tem). * O, , Sly!!!! Kul. *pa se na ornk mishici, lep prizorcek , pa vsec mi je trikotna oblika na njegovem obrazi, s temi barvami. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle, , ma ne, sAJ je logicno, sam hecno se slis, posreceno, daj daj, res, se ti! Res je lustna Aliana, taka posebna... mi je pa nekak ista na fotkah oz. zlo podobna, nic kaj dost se ne spremeni...eni s(m?)o cist drugacni na fotkah. Men je vsec Aliana, ker ima SPROSCENO LEPOTO. naravno, ampak se dodam - sprosceno....to mi je blazno vsec (se pa lohk zahvali svoji luni za tole, poleg asc, levcek pa navadno itak nima tezav z raznim 'nastopanjem' in torej tud fotkanjem in tem). * O, , Sly!!!! Kul. Jaaa, a je tko?! Men se zdi, da sm na vsaki fotki čist druga...... Lep kitty! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 men pa ne, Tina, se mi zdis kar bolj ali manj enaka, je pa res, da si po tem, ko si shujsala, pac drugacna kot prej... bolj zenstvena... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>men pa ne, Tina, se mi zdis kar bolj ali manj enaka, je pa res, da si po tem, ko si shujsala, pac drugacna kot prej... bolj zenstvena... aja thanks Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 Jp, Tina, malenkost! Ja, Mystica, zate pa to drzi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.