Guest mačona 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Na koga že me spominja Sealov maček? Na našega mačkona, ki bo danes ponoči spal pri meni in mi celo noč predel! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 a ga kdo pozna Pa mi napiš listek za napačno parkiranje, če si upaš Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 jaz si upam... NAPISAT... tisti pildek... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Jz... (sm bla že mal pod dozo ...) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Tina ti si pa velik bolj drobna, kar ohranjas tole linijo, kul! Videt si totalna vodnarka (men) a mas luno ne al kaj (ker asc mas dvojcka, a ne) ...Marsa, teb vsi dvojcki zgledajo vodnarsko... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 ja, ampak zarad razlicnih razlogov...Ti zgledas vodnarsko, ker si svetel, mal spicast, pa mal odbit oz. poseben. Tina pa zgleda vodnarsko, ker vidim STALNOST - v videzu... lohk bi bla sam se lev al pa bik, kar pa ni.... tud pogled gledam namrec in.... telo, gibljivost, kolkor se pac vidi... ti si VIDETI tud devica, recimo... bolj kot dvojcek... in bolj kot sco (to zato ker pri uranu nikol ne mroemo vedeti kako se bo obnasal) tina pa je videt tud strelc recimo... ne pa zlo dvojcek...pac pa si ti bolj dvojckovsjega videza kot tina. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ...a pol sploh nism nic tini podobn???... ..jest sm bil pa ze tko vesel... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 a se ti zdi da si ji? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 no kaj pa jaz zgledam? (pismi noben se noce z mano ukvarjat na tak nacin, men bi pa tud sedl slisat, zgledas lev, recimo ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no kaj pa jaz zgledam? (pismi noben se noce z mano ukvarjat na tak nacin, men bi pa tud sedl slisat, zgledas lev, recimo ) recimo, jaz včasih pojma nimam o čem ti sploh pišeš. Ko da pišeš v šifrah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no kaj pa jaz zgledam? (pismi noben se noce z mano ukvarjat na tak nacin, men bi pa tud sedl slisat, zgledas lev, recimo )Hmmm... ja men NE zgledaš lev! Men zgledaš navihana rakica! ... mogoče riba, definitivno pa dost tehtnice- vsaj takšen vtis sem jaz dobila (če ne bi vedla, da si ribica!)... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>recimo, jaz včasih pojma nimam o čem ti sploh pišeš. Ko da pišeš v šifrah ja stekam... morda tud zarad slenga... ce bi me ze kdaj slisal, bi me lazje tud,... bral--- prevod: kaj (katero znamenje) pa jaz zgledam (pismu, nihce noce men povedat, kaj da zgledam, mroda bi pa tudi meni... godilo , da bi mi kdo rekel - si lev, recimo... )a zdaj stekas (razumes ) * Neverjetno tina!!! raka mi cist nihce ne pripise (pa pravzaprav bi mi ga lohk, ker mam stelij v 4. hisi), sam tehtnice pA MI tud ne... hec, neverjetno!!!no ampak stejem kot kompliment.. ker to pomen nezhna pol al kaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ja, jz to iz slik vidim, drugače niti ne.... Ja, mislila sem nežna, pol pa tisti tvoj navihan pogled, itd... No, pa sej se vidmo v pon., pa bom lohk še drugače ocenila! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 dobro no to sem štekal ... kero znamenje bi ti pripisal pa nimam pojma... mogoče ma ne vem.. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... No, pa sej se vidmo v pon., pa bom lohk še drugače ocenila! Jou. se bomo medsebojno cist preskeniral. kajj untitled? ma butni no, valjda nisi hotu rect dvojcek? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 pa sploh ne poznam lastnosti znamenj.. vem mogoče samo za 4 dvojčke(ne da bi opazil pri tebi), kozoroge (tud ne), rake (tud ne) pa recimo škorpione da sem en delček spoznal no recimo da vaga eto vaga, vaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 al pa bik mogoče eto....samo to je čist mimo teme...kera bo zaj sliko zalimala gor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ...Marsa men ti na vsaki sliki neki druzga zgledas... sco ne zgledas na velik slikah... na uni z ocali, stroga na uni edin mogoce... drgac pa res precej dvojckovsko... jaz mam torej uranski vodnar look... tina je pa saturnovski vodnar look... eh pol me pa veseli, da ji nism podobn... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 pih Untitled!!!!!!! glejte to, poosebljena diplomacija in eleganca torej!!! thanx thanx thanx... Bik? jah, kul, venera v glavnem.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Marsa men ti na vsaki sliki neki druzga zgledas... sco ne zgledas na velik slikah... na uni z ocali, stroga na uni edin mogoce... drgac pa res precej dvojckovsko... jaz mam torej uranski vodnar look... tina je pa saturnovski vodnar look... eh pol me pa veseli, da ji nism podobn... ne zgledam (videz pa to) itak ne, sco - zato mi ni jasno, zakaj mi ga vedno pripopajo...videt sem strelc se najbolj - pa NIHCE (x!x) mi ga ne pripise (pa vecji del 1. tam, sam res da nic not, razen lilith), ne mors verjet...dvojcek... niti ne, dvojcice so lepse, pravilnejse, jaz pa sem 'nepravilna', sam sem pa svetla pa 'tekoca', pa morda zato (ja, dvojcka pa mi pripisejo - ocitno namest ribe - al vidjo kao 'svetlo mojo plat' - mi nabacijo dvojcka, al pa 'temno' - sco al pa vodnarja - sam to sklepajo (vodnar), ker sem kao odstekana... )... pa hitre gibe mam... pa odlocno hojo, blazno hitro... velik gestikuliram...zato v bistvu nisem videt bik al pa vaga... tko v zivo... No, thanx vsem trem, resno mislim! vsakogar zanima, kako0 deluje na druge... Bika mi je pripisal sam Stevo (ker da sem kao organizirana ), tehtnico pa sam 1x, k sem bilA noseca (valjda sem bila bolj zenstvena in nezna).. Najveckrat mi pripisejo sco, pol vodnarja, pol pa dvojcka. tule, na LNF, pa tud ovna... drugac mi ga pa nikol niso (razen par 'duhovnih frendov' - ki so cist etericni pa valda se jim zdim oven pol )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 marsa, men se tud zdiš ribica... vsa drobna.. in nežnega obraza.. pa gibaš se tko... smooth Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ...jest si sploh ne predstavljam kako naj bi ribe zgledala... vse ribe k jih poznam majo dost dvojcka pa pol to dvoje tezko locim... sam to da velik gestikuliras..to je totalno dvojckovska fora... pa devicja... merkurjevska u glavnem... to ti dela trigon merkurja na asc. verjetn... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa, men se tud zdiš ribica... vsa drobna.. in nežnega obraza.. pa gibaš se tko... smooth heeeeejjj!!! ples pa to pol... neznega? jaz, ki vsa divjaska? <{POST_SNAPBACK}>...jest si sploh ne predstavljam kako naj bi ribe zgledala... vse ribe k jih poznam majo dost dvojcka pa pol to dvoje tezko locim... sam to da velik gestikuliras..to je totalno dvojckovska fora... pa devicja... merkurjevska u glavnem... to ti dela trigon merkurja na asc. verjetn...ja, bravo - eksaktni trigon... sam device mi pa vseen skor nihce ne da (pa mam stelij, v dvojcku pa nic) kulll, zlo thanx!!!neverjetno, kwa vse zgleda clowk tkole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 meni zgledaš Marsa, kot Dojčica/Scorpia tam nekje vmes predvsem barvanje laskov Scorpia pa po nastopu levinja pa žal, morda kdaj pa ne opazim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 tina je pa saturnovski vodnar look... eh pol me pa veseli, da ji nism podobn...http://www.lunin.net/forum/uploads/post-3690-1126369468.gif... in kaj nej bi to zdej pomenil?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.