Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tina ti si pa velik bolj drobna, kar ohranjas tole linijo, kul! :palec:

Videt si totalna vodnarka (men) a mas luno ne al kaj (ker asc mas dvojcka, a ne)

...Marsa, teb vsi dvojcki zgledajo vodnarsko... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

ja, ampak zarad razlicnih razlogov...

Ti zgledas vodnarsko, ker si svetel, mal spicast, pa mal odbit oz. poseben.

Tina pa zgleda vodnarsko, ker vidim STALNOST - v videzu... lohk bi bla sam se lev al pa bik, kar pa ni.... tud pogled gledam namrec in.... telo, gibljivost, kolkor se pac vidi...

ti si VIDETI tud devica, recimo... bolj kot dvojcek... in bolj kot sco (to zato ker pri uranu nikol ne mroemo vedeti kako se bo obnasal)

tina pa je videt tud strelc recimo... :)

ne pa zlo dvojcek...

pac pa si ti bolj dvojckovsjega videza kot tina.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...a pol sploh nism nic tini podobn???... :C: :C: ..jest sm bil pa ze tko vesel... :C:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

no kaj pa jaz zgledam? (pismi noben se noce z mano ukvarjat na tak nacin, men bi pa tud sedl slisat, zgledas lev, recimo x;)x x:px x:Dx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>no kaj pa jaz zgledam? (pismi noben se noce z mano ukvarjat na tak nacin, men bi pa tud sedl slisat, zgledas lev, recimo x;)x x:px x:Dx)

Hmmm... ja men NE zgledaš lev! x:Dx Men zgledaš navihana rakica! x;)x ... mogoče riba, definitivno pa dost tehtnice- vsaj takšen vtis sem jaz dobila (če ne bi vedla, da si ribica!)... x:)x

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>recimo, jaz včasih pojma nimam o čem ti sploh pišeš. Ko da pišeš v šifrah  x;)x

:o|o:

ja stekam... morda tud zarad slenga... ce bi me ze kdaj slisal, bi me lazje tud,... bral---

prevod: kaj (katero znamenje) pa jaz zgledam (pismu, nihce noce men povedat, kaj da zgledam, mroda bi pa tudi meni... godilo xDDx, da bi mi kdo rekel - si lev, recimo... :))

a zdaj stekas (razumes x;)x) :8):

*

Neverjetno tina!!! :eek:

raka mi cist nihce ne pripise (pa pravzaprav bi mi ga lohk, ker mam stelij v 4. hisi), sam tehtnice pA MI tud ne... hec, neverjetno!!!

no ampak stejem kot kompliment.. ;) ker to pomen nezhna pol al kaj... :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... No, pa sej se vidmo v pon., pa bom lohk še drugače ocenila!  x;)x

Jou. xyesx :palec:

se bomo medsebojno cist preskeniral. ;) :P

kajj untitled? ma butni no, valjda nisi hotu rect dvojcek? x:px

Picasso

...Marsa men ti na vsaki sliki neki druzga zgledas... sco ne zgledas na velik slikah... na uni z ocali, stroga na uni edin mogoce... drgac pa res precej dvojckovsko...

jaz mam torej uranski vodnar look... tina je pa saturnovski vodnar look... eh pol me pa veseli, da ji nism podobn... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

pih Untitled!!!!!!! glejte to, poosebljena diplomacija in eleganca torej!!! :D :P ;)

thanx thanx thanx... x;)x x^x

Bik? xDDx xcivx

jah, kul, venera v glavnem.. x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>...Marsa men ti na vsaki sliki neki druzga zgledas... sco ne zgledas na velik slikah... na uni z ocali, stroga na uni edin mogoce... drgac pa res precej dvojckovsko...

jaz mam torej uranski vodnar look... tina je pa saturnovski vodnar look... eh pol me pa veseli, da ji nism podobn... x:Dx  x:Dx

ne zgledam (videz pa to) itak ne, sco - zato mi ni jasno, zakaj mi ga vedno pripopajo...

videt sem strelc se najbolj - pa NIHCE (x!x) mi ga ne pripise (pa vecji del 1. tam, sam res da nic not, razen lilith), ne mors verjet...

dvojcek... niti ne, dvojcice so lepse, pravilnejse, jaz pa sem 'nepravilna', sam sem pa svetla pa 'tekoca', pa morda zato (ja, dvojcka pa mi pripisejo - ocitno namest ribe - al vidjo kao 'svetlo mojo plat' - mi nabacijo dvojcka, al pa 'temno' - sco al pa vodnarja - sam to sklepajo (vodnar), ker sem kao odstekana... )...

pa hitre gibe mam... pa odlocno hojo, blazno hitro... velik gestikuliram...

zato v bistvu nisem videt bik al pa vaga... tko v zivo...

No, thanx vsem trem, resno mislim! xDDx :palec:

vsakogar zanima, kako0 deluje na druge...

Bika mi je pripisal sam Stevo (ker da sem kao organizirana x:px), tehtnico pa sam 1x, k sem bilA noseca (valjda sem bila bolj zenstvena in nezna)..

Najveckrat mi pripisejo sco, pol vodnarja, pol pa dvojcka. tule, na LNF, pa tud ovna... drugac mi ga pa nikol niso (razen par 'duhovnih frendov' - ki so cist etericni pa valda se jim zdim oven pol x;)x x:px)...

Picasso

...jest si sploh ne predstavljam kako naj bi ribe zgledala... vse ribe k jih poznam majo dost dvojcka pa pol to dvoje tezko locim... sam to da velik gestikuliras..to je totalno dvojckovska fora... pa devicja... merkurjevska u glavnem... to ti dela trigon merkurja na asc. verjetn...

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>marsa, men se tud zdiš ribica... vsa drobna.. in nežnega obraza.. pa gibaš se tko... smooth x8Dx  :palec:

heeeeejjj!!! xokx

ples pa to pol... ;)

neznega? xredx

jaz, ki vsa divjaska? x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>...jest si sploh ne predstavljam kako naj bi ribe zgledala... vse ribe k jih poznam majo dost dvojcka pa pol to dvoje tezko locim... sam to da velik gestikuliras..to je totalno dvojckovska fora... pa devicja... merkurjevska u glavnem... to ti dela trigon merkurja na asc. verjetn...

ja, bravo - eksaktni trigon... xyesx

sam device mi pa vseen skor nihce ne da (pa mam stelij, v dvojcku pa nic) xDDx

kulll, zlo thanx!!!

neverjetno, kwa vse zgleda clowk tkole. x:px x;)x

Picasso

:P meni zgledaš Marsa, kot Dojčica/Scorpia :D tam nekje vmes :D predvsem barvanje laskov ;) Scorpia pa po nastopu ;) levinja pa žal, morda kdaj pa ne opazim :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...