Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ...jaz mam tut exaktn trigon... iz 8. bajte... ti pa verjetn iz 5.???glede na tvojo ustvarjalnost, pa na dejstvo, da merkur ne more bit vec kt. 28 st. od sonca... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 malo ste temo sfalili... slike? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 O, Nino??? heh!! ja, bravo... pomladno/jesenska... pa pol dvojcek namest ribe... tko nekak me folk najveckrat vidi, ja..ne s tistim levom sem se hecala... nikakor ne mroem bit lev, ze nakita nimam... pa... prehitra sem... lev je v bistvu pocasen, skuliran, stalni...jaz pa naspon... samson, v 4. mam vse tole (sonce luna merkur mars, merkur manj kot stopinjo oddaljen od sonca, to je to najbrz s tem dvojckom), pac pa mam jupiter v 5. saj fliknem eno fotko, da ne bo sam tole..nove nimam nobene, a fliknem kako staro, pa kaj pol, ce je ze bla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ...mas prav untitled... kdaj bos pa ti kaxno prlimu... tebe se nism vidu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 sem glih v elementu, nekaj podobnega sem že dala, tale malce od bližje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 pogrešam Pag in energijo tam dol... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...mas prav untitled... kdaj bos pa ti kaxno prlimu... tebe se nism vidu... sem jo že, samo jaz svinjarijo spucam za sabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>heeeeejjj!!! ples pa to pol... neznega? jaz, ki vsa divjaska? vsekakor ples, ma tud tko.. skoz muvaš... te vidim, ko plešeš, pol odhajaš, ampak si pol spet nekje vsa v gibanju.. in gibaš se ribje, skor neopazno, ne rabiš odrivat folk, tud če se prerivaš skoz gužvo... (ne tko k eni, k so k... ne vem kiro znamenje, ma lahko bi bli sloni :xx!:...) poznam te pa sam s "plesov", ja, in tam nisi, vsaj po moje, divjaška, prej mal eterična... tud če kriliš z rokami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 samson, v 4. mam vse tole (sonce luna merkur mars, merkur manj kot stopinjo oddaljen od sonca, to je to najbrz s tem dvojckom), pac pa mam jupiter v 5. ...a da je jupiter v 5. zadost da si tolk ustvarjalna... jah moj fotr ga ma tut... izredni, nadarjeni otroci baje... jah sej tale tvoj Tim more bit pol tut kar... pa jest tut... ..daj flikni kaxno ko si bla 20 let stara, da vidmo kaxna kaca si bla taX!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 evo ena ribja... ta je ze bla... mam kriv nos in gube... jebiga... nisem hotla (prevec ) pedenckat fotke... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..daj flikni kaxno ko si bla 20 let stara, da vidmo kaxna kaca si bla taX!!!Ouki.. 17 let - scorpija (lohk bi bla tud 35, novi rock, cao picke)14 let, koncni izlet 8. razred, totalna riba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 iii, kake zakosnke fotkice Še jaz vam moram nekaj prilimat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsekakor ples, ma tud tko.. skoz muvaš... te vidim, ko plešeš, pol odhajaš, ampak si pol spet nekje vsa v gibanju.. in gibaš se ribje, skor neopazno, ne rabiš odrivat folk, tud če se prerivaš skoz gužvo... (ne tko k eni, k so k... ne vem kiro znamenje, ma lahko bi bli sloni :xx!:...) poznam te pa sam s "plesov", ja, in tam nisi, vsaj po moje, divjaška, prej mal eterična... tud če kriliš z rokami ejjj, najleps kar sem slisala! res... (naj hvala za tole... *nisem prej opazila* ... seb se zdim... hrupna... [ala ful me je v prostoru...] pa storasta [mars v 4. hisi] ... tko da... nad filing mi je blo zdajle to prebrat... sem bla baletkica kot majhna... pa mam tolk mal tega, bobnala, ruzhim pa vse.. tko da... ... ) <{POST_SNAPBACK}>...a da je jupiter v 5. zadost da si tolk ustvarjalna... ne ni zadost.. neptun je v kakih 5 trigonih in cist nasponan z vseh strani..sicer je pa to tud exact uran/venera, pa trigon verena/pluton,.... pa quintil pluton/asc.... pa pretiravanje, jupiter exact inkonj. asc <{POST_SNAPBACK}>iii, kake zakosnke fotkice Še jaz vam moram nekaj prilimat o Behy glih dons sem se nate spomnila! prejle enkrat, pravzaprav! <{POST_SNAPBACK}>Lepotica!! kje? nisem vidla, zgresila? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Moja novoletna ...trenutno s par kg manj k takrat ... novejse nimam pr roki ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 o pih!!!!! pha! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 u, matr, ti pa sekaš! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ko je muzika sekam do konca ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepotica!! hvala Mysti! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>o Behy glih dons sem se nate spomnila! prejle enkrat, pravzaprav! iii, super to fajn, ti mi kar lepe misli pošlji, danes smo pisali fiziko in sem ziher 1 pisal mislim, postopek sem imel pravilen samo frka je bila da sem rezultat narobe napisal upsa Včeri pa smo postelje preoblačil Danes pa sem bil fazaniran me je en kolegi prijel, ko je višji letnik pa me je vrgel v kabinet na posteljo, potem pa so simulirali nego odraslega človeka pri polni zavesti jooj jaz sem se tak smejal zraven da nisem vedel kaj bi saj potem so še nekaj pravili da bi me slekli in me umili tam samo je pol kolega rekel da raje ne ker če ne bi se itaq poscal od smeha, samo potem pa res cel dan nisem mogel k sebi prit, še pri anatomiji me je čudno gledala kaj se tako režim sam svašta ej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja novoletna ...trenutno s par kg manj k takrat ... novejse nimam pr roki ... ola vroce.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepotica!! SE STRINJAM!!! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>SE STRINJAM!!! hwala Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Lejka, tebe štejemo zraven v šopek lepotic Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 14 let, koncni izlet 8. razred, totalna riba. ...lustna!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 thanx! o.. ja saj tu sem pa res kul...tko sramezljivo iz vode lezem (iski vintgar), nisem hotla, da me slikajo (od nekdaj se ne maram slikat), pa zato dol gledam (kot pri oni fotki z dedkom mrazom, ko sem bila stara kakih 10 let al kaj tacga, ce si videl mroda, ko imam bakrene lase pa mornarsko obleko).Riba zzlo, na tej fotki.... pa nisme bila cist vedno taka, tko kot zdaj - na vsaki fotki drugacna. 100 milijonov oseb. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.