Samson23 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 ampak prov zares 100 milijonov oseb... sem videl za kar neki tvojih fotk... sam po mojem, da ce bi kje slucajno naletel nate te ziher ne bi prepoznal...tko kameleonska... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 bi me najbrz... po kretnjah, nasmehu, oceh, izrazu... sem zlo jaz.aja, nisem kameleonska oz. to ne pomeni tega. sem sam nepravilna, ze to je en point, pa se, imam blazno ene mimike, pa je logicno, da imam tolk obrazov pol. 100 mimik na sekundo. Pa se en point je - nimam prestudiranih ksihtov.... se naravno obnasam.... nisem tko, da se gledam v spegu in se pol tko drzim, kot kaksne misice, ki ima V VSAKEM trenutku isti izraz na obrazu (to veckrat vidla, vsakic me je skor pretreslo nekak, mal me pa tud zabava, iz nekaksne zlobe , ker ce je ta clovk tolk odvisen od onega enega kotka, pol je pa pac bogi )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi jo, bi. Verjemi. no evo samson. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 OK pol Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Iški Vintgar? super je tam Gimnazijo sem imel tam blizu in smo nekajkrat šli tja...sedaj sem pa še pozabil, kateri potoček teče tam skozi Marsa, men se tudi zdi, da si pogosto spreminjala videz in bi te tudi težko prepoznal.Mogoče, če bi te kdaj srečal, bi si zapomnil tvojo "pojavo", na katero bi se spomnil ob vsakem naslednjem srečanju ne glede na izgled... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 kera gimnazija bi bila bliz iskega vintgarja.. men je tud ful vsec tam, sem ga z motorjem odkrila in hodila lani celo poletje.. samson, marse ne mors zgresit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo ena ribja... ta je ze bla... mam kriv nos in gube... jebiga... nisem hotla (prevec ) pedenckat fotke... uuu clo 14 gubic sm najdu pa nos maš res kriv,da se opaz na 12km marsutka ti si samo domišljaš si čist kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja novoletna ...trenutno s par kg manj k takrat ... novejse nimam pr roki ... novoletna v elementu..nice.. btw wellcome Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kera gimnazija bi bila bliz iskega vintgarja.. men je tud ful vsec tam, sem ga z motorjem odkrila in hodila lani celo poletje.. gimnazija Želimlje love it Če bi se lahko spet odločal o srednji šoli, bi bila ta gimnazija spet prva izbira. Mi ni žal niti trenutka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Hehe, bi se kar strinjala se mi je zdel, sam mi nismo nikol na izlet v Iski vintgar hodil... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, men se tudi zdi, da si pogosto spreminjala videz in bi te tudi težko prepoznal.Mogoče, če bi te kdaj srečal, bi si zapomnil tvojo "pojavo", na katero bi se spomnil ob vsakem naslednjem srečanju ne glede na izgled...Takoj bi me spoznal in si me tud upal cukat za rokav. ja, potem pa me sploh ne bi nikol vec zgresil. <{POST_SNAPBACK}>samson, marse ne mors zgresit no eto. <{POST_SNAPBACK}>uuu clo 14 gubic sm najdu pa nos maš res kriv,da se opaz na 12km marsutka ti si samo domišljaš si čist kul si povecal fotko na sajz 1500 pa vse prechekiral, a, lisac? Thanx!!!! ... to je sam ta moja natancnost pa samokriticnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 O, kok si mi pa tle vsec!!!! (itak si mi v bistvu povsod, ker mi je vsec taka lepota... , ampak ta je pa... hm, mal drugacna... fotka... dbest!!! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Lepa.. pa taka resna (mal vec las bi lahk pokazala, da bi se vidl kaka barva je to.. ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 načeloma mi ženske niso preveč všeč... sam tale Mystica se pa nekam spreminja na , kaj šele bo ko nardi stilsko preobrazbo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena z mojimo naravno barvo las. Pred jutrišnjo preobrazbo. Ful si lušna!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena z mojimo naravno barvo las. Pred jutrišnjo preobrazbo. pismu,mystica ti morm prov povedat,da na fotkah od blizu zgledas ful lepse kot na fotkah od dalec.res,na unih od dalec se sploh ne steka tvoj obraz.od blizu je sele videt kolk mash lepe poteze Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 No, to je pa naš sonček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 jst sem se zaljubila kaki cukrček moram Tami pokazat tole!!!iii pa kolk temna je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, to je pa naš sonček. lep pozdravcek in cestitke mamici in vsem 'vpletenim' in 'sodelujocim' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, to je pa naš sonček. RES je sonček ......tako majhni so sladki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 čestitke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Hvala. Še eno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, to je pa naš sonček. Čestitke mamici in seveda njeni tetkici...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ime? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Melanija...ne, ni Knavs in ne, ne bo se z Donaldom Trumpom poročila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.