untitled 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 zakaj pa melanija? hmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 A bi mogla bit Savica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 bolj ji že paše ko melanija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena z mojimo naravno barvo las. Pred jutrišnjo preobrazbo. wau, a taka si ko si "NEnamazana" al kako? men si bolj všeč taka res znaš bit zelo drugačna.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 A mi paše? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj kakšen črnček? Pa ponsna tetica... Zakaj pa ni raj Cofka?Čak še IIIIIIIII Sej, če bi blo po moje, bi bla Štefka, k sm pristaš pristnih slovenskih imen. Tko pa... :xx!: tile moderni starši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 pikica...ta tvoja nečakinja je res cukerček....pa še paše ti... sedaj pa veselo na delo pa se izkaži tko kot je treba:) Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Melanija je predolgo ime...a je kakšna krajša različica tega imena, pa da je še prikupna...kaj vem, Meli, ali Lana...? In čestitke k tetinstvu, Pikica Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pikica...ta tvoja nečakinja je res cukerček....pa še paše ti... sedaj pa veselo na delo pa se izkaži tko kot je treba:)Na to boš pa še dooooooooolg čakala. Ni ga junaka.... <{POST_SNAPBACK}>Melanija je predolgo ime...a je kakšna krajša različica tega imena, pa da je še prikupna...kaj vem, Meli, ali Lana...? In čestitke k tetinstvu, Pikica Eh, sej je lep ime. Men je všeč no....pol, k bo starejša bejbika, bojo itak vsi fantje za njo veselo klical:''Melanijaaaaaaaaaaaaa, počakiiiiiiiiii!!! Zdej jo pa itak vsi kličemo Mucka, Miška, Tamičkena... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ok, Melanija je luštno ime, sploh z asociacijo na Knavs-Trumpovo. (po videzu, seveda, da ne bo kdo všečnost povezal s občutkom narodne pripadnosti ) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>A mi paše? Zelooo ti paše in Melanija je lepo ime ( lane je majhna srnica...tam nekje ob Kolpi tako rečejo ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Luštna mala bejbika. Mystica, lepo si narediš črto na vekah. Tistega peugeota pa sem videla, oz. tipa, ko se je peljal, je tak bajsi in kadi cigare ali pipo - nisem ziher. Ali je pa bil drug avto in na tablici tudi "I´m free". Tina, bejbika, ti si meni tako simpatična! Kake iskrice v očeh! In ves obraz sijoč, koža! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Melani...je taka simpatična okrajšava..mal na Francosko -italjanski naglasek:))..... ali pa na kratko MEL-angleški stil... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ja, res je, Tinal je taka luštna srčkana damica Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ... dobre fotke mulcev... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Sem si malce pogledal fotke...nice ! Pikica...čestitke mamici ! Melaniji pa želim; dobrodošla na zemljo (morda že drugič) V glavnem je pravi cukrček... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> o koki, tebe že dolg nism vidu pa tvoje male, lušna slikca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Ena malce drugačna... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena malce drugačna... ko en kubanc zgledaš zarad okolja pa to Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko en kubanc zgledaš zarad okolja pa to Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Santos, dobra fotka.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, dobra fotka.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Santos, je tebi pod milim nebom sploh kdaj dolgčas? Še malo, pa boš postal moj ideal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Še malo, pa boš postal moj ideal! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.