NikaNika 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 še malo poletja.. Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2005 O!!!! dbest!!!(na eno frendico me totalno spominjas, strelec, tehtnica, devica - je kombinacija njena) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>še malo poletja.. Poletja... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>še malo poletja.. karakter maš pa vlki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2005 glej jih dece. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ja ne morš da nebi opazo, zakaj pa misliš da jo je dala gor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>še malo poletja.. WAU dobra bejba........... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala. Še eno... Js bi tud enga Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>še malo poletja.. mmhmmm, fajn poletje.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 bom pa še js po dolgem času eno svojo fotko dal(starejšo) mal nostalgije, sm mel še "čupco" (lih gledam stare fotke) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom pa še js po dolgem času eno svojo fotko dal(starejšo) mal nostalgije, sm mel še "čupco" (lih gledam stare fotke) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> koki, men se tud liže Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>koki, men se tud liže Ajd, potem pa greva na sladoled....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ajd, potem pa greva na sladoled....... ja, ampak na bled Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Tina, bejbika, ti si meni tako simpatična! Kake iskrice v očeh! In ves obraz sijoč, koža! <{POST_SNAPBACK}>ja, res je, Tinal je taka luštna srčkana damica hwala Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, ampak na bled Velja, samo še dan in uro dorečeva..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Velja, samo še dan in uro dorečeva..... deal , se ti prilagodim, ker si glih ti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Seal to pa ena izmed ta boljših fotk...edin na uni z mačkonom si še bolj magic * Nika nice....sam nekam bolj zrela zgledaš, tvoje fotke so bile včasih bolj igrive Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena malce drugačna... joj kdo se je vrnil v fotke, upam da nisem še kake zamudila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom pa še js po dolgem času eno svojo fotko dal(starejšo) mal nostalgije, sm mel še "čupco" (lih gledam stare fotke) ko namazana z oljem hihi lepe barve občudujem tvoj obraz tako lepo izklesan... lep dec ni kaj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 a ne de prav lep, pa ne sam to, tud simpatičen *tak da ga res sam občuduješ, se ga ne upaš dotaknit spljoh, too danger Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 Seal, ne stekam, kako to da te ne gledam tamle na bilbordih na celovski, tavelkih? ker si res tipcek!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 seal res za na bilbord,pa nika nika tud huda bejba se ena moja iz potnega lista ,pa da ni glih monotono crno bela,sem jo mau v zhutkasto zrihtu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 tehtnica tud zgledas, a mas luno tam al sploh kaj?pa tud rak zgledas..... jaz sem pa tolk off na tej za osebno, zgleda kot da mam milimeter ustec. kot ptic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Joj, ciga, ti s res tok eni moji kolegici podobna....k da bi ble dovjčice, jebemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.