cigancica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> tehtnica tud zgledas, a mas luno tam al sploh kaj?pa tud rak zgledas..... jaz sem pa tolk off na tej za osebno, zgleda kot da mam milimeter ustec. kot ptic. v tehtnici mam sam pluton,pa 5.hiso...v raku asc. pa venero tud ne ,luno pa sonce imam oboje v levu. sej ponavadi teh fotk za dokumente noben ne mara,meni je ta clo vsec iz potnega lista,drugace se zmeraj zgrazham ob takih fotkah z dokumentov :xx!: Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom pa še js po dolgem času eno svojo fotko dal(starejšo) mal nostalgije, sm mel še "čupco" (lih gledam stare fotke) Lejga ElCubano... <{POST_SNAPBACK}> joj kdo se je vrnil v fotke, upam da nisem še kake zamudila Zaenkrat je edina...don't worry ! <{POST_SNAPBACK}>seal res za na bilbord,pa nika nika tud huda bejba se ena moja iz potnega lista ,pa da ni glih monotono crno bela,sem jo mau v zhutkasto zrihtu Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Zaenkrat je edina...don't worry ! fajn, da si povedal, da se ne bom sekirala, kaj sem zamudila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom pa še js po dolgem času eno svojo fotko dal(starejšo) mal nostalgije, sm mel še "čupco" (lih gledam stare fotke) jaz bi te... Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 NikaNika - dobra bejba Seal cigancica - lustna Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Seal, hudooooo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 hotla sem vam pokazat eno sliko z Beograda pa mi ne rata, res sem brezupen primer. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> fajn, da si povedal, da se ne bom sekirala, kaj sem zamudila Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena malce drugačna... Grrrrrr mr. Fighter uaa, uaa Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Grrrrrr mr. Fighter uaa, uaa Kdaj bo prišel nov član...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kdaj bo prišel nov član...? Konec februarja-fishy! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Konec februarja-fishy! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala, si! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, si! Vem Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vem Imaš srečo, da sem zasedena drugače bi se zagrebla zate! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imaš srečo, da sem zasedena drugače bi se zagrebla zate! ... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... Pa rad imaš govorico telesa, bolj kot besede! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Melanija...ne, ni Knavs in ne, ne bo se z Donaldom Trumpom poročila. Kaj pa veš... še par let počakamo, pa bo Melanija 1 že prestara... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa veš... še par let počakamo, pa bo Melanija 1 že prestara... Bog ne dej, da bo mela tazga starga čičota, k si čupo na prečko češe, da se ''kao'' ne vid, da je že plešast! Jebeš gnar. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 frizura pa je...ja... Jez sm umrla od , k so povedal, da bo začel tržit svojo znamko moške kozmetike... LOL za past dol... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom pa še js po dolgem času eno svojo fotko dal(starejšo) mal nostalgije, sm mel še "čupco" (lih gledam stare fotke) Ja mati zemlja ti je pa dala zelo lep telešček za tale lajf. Upam, da delaš lepo z njim. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> frizura pa je...ja... Jez sm umrla od , k so povedal, da bo začel tržit svojo znamko moške kozmetike... LOL za past dol... Ja, pa najbrž se je specializiru za šampone. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom pa še js po dolgem času eno svojo fotko dal(starejšo) mal nostalgije, sm mel še "čupco" (lih gledam stare fotke) Zakaj hočeš bit tko popeglan... a ne bi blo bolš, če bi mel bolj free stil... ne vem, no... kak ti gledaš na to, ampak so mi hecni tipi, ki zgleda, kot da samo pred špeglom stoji... JOJ, pa nisem te hotla žalt, pa to...si mi fajn v postih... RES! Tak odprt, pa pozitive... Hit še enga... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj sine na pikniku. mladi možiček zgleda, kot bi mel pouhn K "pitanja" al kako se že reče... drugač pa posrečn sinček Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 @majica: hmmm ti mene ne poznaš, če bi me, bi vedla da sm čist preprost in skromn fant z vasi, ki ima jezero z otokom in se kliče bled, še najmanj hočem met vse "popeglano" in mam čist free style oz. me boli K***, kako zgledam drugim, važno da sam sebi zgledam vrei in se počutm fajn... btw, hvala za kritike in pohvale, nism pričakoval.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.